Találatok: 28 hír

Dobogóshoz látogat a Balatonfüredi FC

Az FC Nagykanizsa vendége lesz a Balatonfüredi FC a labdarúgó NB III. nyugati csoportjának 4. fordulójában: a piros-fehérek vasárnap 17.30-tól lépnek pályára az Olajbányász stadionjában.

Győzött a Balatonfüred ellen a Komló

Bama
-
  20.08.13 19:12 Sport

Egy góllal.

Van-e Balatonfüreden gyógyvíz?

Gyakran halljuk emlegetni a balatonfüredi gyógyvizet. De valóban van ott gyógyvíz, a balatonfüredi savanyúvíz annak számít? – teszi fel a kérdést a termalonline.hu.   Már korábban foglalkoztunk azzal, hogy a köznyelvben elég könnyen dobálózunk a gyógyfürdő és gyógyvíz kifejezéssekkel – írja a portál. Ahol meleg vizű medencék vannak, azt…

Van-e Balatonfüreden gyógyvíz?

Gyakran halljuk emlegetni a balatonfüredi gyógyvizet. De valóban van Füreden gyógyvíz? A balatonfüredi savanyúvíz annak számít?

A balatonfürediek hazai környezetben játszanak a harmadik fordulóban

Nincs megállás a labdarúgó NB III nyugati csoportjában sem: szerdán 17.30-tól a Balatonfüredi FC a Mol Fehérvár FC II együttesét látja vendégül.

Ittasan vezetett egy pár Balatonfüreden

Veol
-
  20.08.11 16:00 Baleset-bűnügy

Az autó a férfié volt, aki átadta a volánt a barátnőjének. Mindketten alkoholt fogyasztottak.

Fontos versenyeket rendez a héten a Balatonfüredi Yacht Club

hírbalaton
-
  20.08.11 14:52 Belföld

Augusztus közepe felé közeledve a pályaversenyek kerülnek fókuszba, ugyanis a vasárnap befejeződött Nagyhajós Országos Bajnokság után, csütörtöktől a Balatonfüredi Yacht Club szervezésében – együttműködve a Magyar Vitorlás Szövetséggel és a Magyar Melges 24 Osztályszövetséggel – kezdődik a Rooster nyílt Melges 24 Országos…

Házi koncertek a balatonfüredi Boutique Hotel Annuskában

Turizmus.com
-
  20.08.11 14:00 Utazás

Augusztus 20–22. között "Zenés Piknik a kertben" néven házi koncertek várják az érdeklődőket a Boutique Hotel Annuskában.

Nem mindennapi luxusautók robognak Balatonfüreden

LikeBalaton
-
  20.08.11 13:58 Megyei

Ki ne szeretne beülni egyszer egy, az átlagemberek számára csak filmekből, autókiállításokról vagy játékautók formájában ismert, valódi luxus sportkocsiba? Az idei nyáron is adott a lehetőség erre a Balaton-parti városban, ha valaki veszi a bátorságot és hajlandó egy komolyabb sportcipő árát beáldozni a vezetés villámélményéért.

Államalapító Szent István ünnepe 2020 Balatonfüred

Csodálatos Balaton
-
  20.08.11 10:47 Utazás

2020. augusztus 20-án a Balatonfüred több helyszínén is programok várják az érdeklődőket.

Elstartolt a Balatonfüredi Borhetek: idén 300 féle bor közül lehet válogatni

Drive Me Baby
-
  20.08.10 15:00 Utazás

A Balatonfüredi Borhetek a város legnépszerűbb gasztronómiai fesztiválja, amit idén augusztus 7. és 30. között rendeznek meg a Tagore sétányon.

Rejtvények és kincsek Balatonfüreden

hírbalaton
-
  20.08.10 13:48 Belföld

Új turisztikai attrakcióval bővült Balatonfüred belvárosa. Izgalmas sztori, kincskeresés, rejtvényfejtés, másfél órás kalandozás Füred utcáin az egész család számára. Ingyenesen letölthető és használható mobiltelefonos alkalmazással egy történetbe csöppenve, QR kódok után kutatva és rejtvényeken gondolkodva barangolhatják be a…

FONTOS VERSENYEKET RENDEZ A HÉTEN A BALATONFÜREDI YACHT CLUB

Hunsail
-
  20.08.10 13:18 Vitorlás

Augusztus közepe felé közeledve a pályaversenyek kerülnek fókuszba, ugyanis a vasárnap befejeződött Nagyhajós Országos Bajnokság után, csütörtöktől a Balatonfüredi Yacht Club szervezésében - együttműködve a Magyar Vitorlás Szövetséggel és a Magyar Melges 24 Osztályszövetséggel - kerül lebonyolításra a Rooster nyílt Melges 24 Országos…