Találatok: 6 hír

Tűz ütött ki egy családi házban Balatonalmádiban

A balatonfűzfői és a veszprémi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat.

Tűz ütött ki egy családi házban Balatonalmádiban

Tűz ütött ki egy családi házban Balatonalmádiban, a balatonfűzfői és a veszprémi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat – tájékoztatott a katasztrofavedelem.hu hétfőn éjszaka. Berendezési tárgyak égtek körülbelül öt négyzetméteren egy Mányoki Ádám utcai családi ház egyik helyiségében Balatonalmádiban.

Tűz ütött ki egy családi házban Balatonalmádiban

Berendezési tárgyak égtek körülbelül öt négyzetméteren egy Mányoki Ádám utcai családi ház egyik helyiségében Balatonalmádiban. Az esethez a balatonfűzfői és a veszprémi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Égett egy autó Balatonalmádiban

A tűzoltók elfojtották a lángokat.

Égett egy autó Balatonalmádiban

Kigyulladt egy autó Balatonalmádiban, a Balatonfűzfői út közelében. Néhány négyzetméteren égett a jármű környezete is. A balatonfűzfői hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, és megkezdték az utómunkálatokat.

Üzeneteket várnak a remény fájára Balatonalmádiban

hírbalaton
-
 20.11.29 11:44Belföld

Egymásnak küldhetnek üzeneteket az almádiak ezen a karácsonyon. A remény fájára kerülő díszek mellé kerülnek azok az üdvözletek és kedves szavak, melyekkel a város lakói üzenhetik lakótársaiknak és a világnak, hogy noha a személyes találkozások száma csökken, az idei, korlátozásokkal teli ünnepen is gondolnak egymásra.   A…