Találatok: 198 hír

Tervezik az idei programokat Balatonalmádiban, és bíznak benne, hogy ezek meg is valósulnak majd

Veol
-
 Tegnap 20:00Kultúra

Nehéz helyzetben vannak a települések kulturális szervezői, hiszen idén is úgy tervezik a városi programokat, hogy csak reménykednek benne, hogy ezeket meg is tarthatják majd.

Röplabda: Szettet veszített, de nyert a Brse Balatonfüreden

A Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE ugyan két kezdőjátékosát nélkülözte, azonban két fiatal centerrel is 3-1-es győzelmet aratott a Szent Benedek RA otthonában a női röplabda Extraliga negyeddöntőjének második mérkőzésén. A csabaiak így egy sikerre kerültek a bajnoki elődöntőtől.

Elítélték a Balatonlellénél elfogott embercsempészt

Gyorsított eljárásban, az elfogásától számított 72 órán belül bíróság elé állította a Fonyódi Járási Ügyészség azt a 38 éves bolgár férfit, akit a somogyi rendőrök vasárnap éjszaka fogtak el Balatonlelle környékén, miközben az autójában négy menekültet szállított. A vádlott február 21-én Röszkénél lépett be Magyarországra, majd Bács-Kiskun megyében

Téli álmából ébredezik a Balaton-part

LikeBalaton
-
 Tegnap 17:30Megyei

Egy héttel korábban még jégtömbök úszkáltak a Balatonban, de február végére tavasziasra fordult az idő.

Példaértékű önszerveződés a Balatonról: „Fogadj örökbe egy éttermet!”

Dining Guide
-
 Tegnap 17:30Életmód

Figyelemreméltó lokális kezdeményezés a keszthelyi Füstölgő Marha tulajdonosának ötlete. Mint minden lokálpatrióta akció, az összefogáson, egymás segítésén alapul – amire a tények ismeretében jelenleg jócskán rá van szorulva a vendéglátás.

Nem minden a Balaton: íme 8 kevésbé ismert tó Magyarországon, ami télen is csodás látványt mutat

HelloVidék
-
 Tegnap 17:00Időjárás

Az országban temérdek horgásztó található, amiket nem csak nyáron érdemes felkeresni, hanem télen is. Az elmúlt hetek fagyos időjárása sokakat csalogatott el a Balatonhoz, pedig sokszor a közvetlen környezetünkben is megfigyelhetjük, hogyan játszik a fagyos idő a vízzel. Ugyan tavasszal és nyáron legtöbbször piknikezéshez, strandoláshoz,…

Megújul a balatoni hajóflotta

Sorra újulnak meg a hajók a BAHART flottájában, miközben az új hajók gyártása is folyamatban van.

Százéves lakót köszöntöttek a balatonfűzfői idősotthonban

Veol
-
 Tegnap 16:00Megyei

A járványhelyzet miatt a szigorú előírások betartásával, szűk körben, de nagy szeretettel köszöntötték az 1921. február 24-én, Dévaványán született Margit nénit.

Megmutatjuk, milyenek lesznek az új balatoni hajók

Sorra újulnak meg a hajók a BAHART flottájában, miközben az új hajók gyártása is folyamatban van. A társaság több mint 200 millió forintot fordít korszerűsítésekre annak érdekében, hogy modern utazási feltételeket és üzembiztos működést biztosítson az utasoknak a szezonkezdetre. A fejlesztések történelmi léptékűek, a kormány…

Tavasszal startol az első dm Balaton RUN

Futóversenyre invitál a dm május 2-án a Balaton déli partjára.

A balatoni turizmus beindulása jelentős lendületet adhat a szállodaszektornak

LikeBalaton
-
 Tegnap 14:00Megyei

Magyarország belföldi turizmusra vonatkozó statisztikái továbbra is kiemelkedőek régiós viszonylatban, így a nyárra várt újranyitás eredményeként a balatoni és borturizmus beindulása jelentős lendületet adhat.

Sokan várják a Balatonig levezető kerékpárutat Fejér megyében is

Lehet olajozni a bicikliláncot? Jövő nyáron már a Balatonig kerekezhetünk? Úgy tűnik, erre még várni kell.

Zárva maradnak a balatoni éttermek és múzeumok, a rendezvényekre is várni kell

A koronavírus-járvány harmadik hulláma elérte hazánkat, így a kormány március 15-ig változatlan formában fenntartja az eddigi korlátozásokat.

A hónap végéig kell leadni a fogási naplót a balatoni horgászoknak

Február végén lejár az állami fogási napló leadásának határideje, így az elmúlt évben engedélyt váltott horgászoknak legkésőbb vasárnapig el kell juttatniuk egyesületükhöz a megfelelően kitöltött dokumentumot. Ennek gyakorlata megegyezik a korábbi években alkalmazott eljárással, vagyis a fogási napló mind személyesen, mind postai úton,…

Potocskáné: Álljunk ki együtt a Balatonért!

Ez a lényeg
-
 Tegnap 12:36Vélemény

A Jobbik országgyűlési képviselője szerint nem engedhetjük megfosztani hazánk egyik legnagyobb kincsétől, a Balatontól a jövő nemzedékeit. Ezért küzdd továbbra is a siófoki politikus.