Találatok: 264 hír

Nagybajomban is nyert az aranyra hajtó Balatonlelle

A bajnoki cím szempontjából nagyon fontos három pontot gyűjtött be a Balatonlelle a Nagybajom vendégeként a Somogy megyei elsőosztályú labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában.

Férfi kézilabda NB I – Balatonfüredi siker Veszprémben

A Balatonfüred 38-31-re győzött a Veszprémi KKFT vendégeként a férfi kézilabda NB I vasárnapi mérkőzésén.     A hazaiaknál Fazekas Gergő nyolc, Éles Benedek hét, a vendégeknél Szöllősi Balázs 11, Topic Petar pedig kilenc góllal zárt.     A két csapat legutóbb április 12-én a Magyar Kupa bronzmérkőzésén találkozott egymással, és…

A Balatonfüred nyerte a megyei rangadót

A házigazda Veszprémi KKFT 38-31-re alulmaradt a jó erőt képviselő Balatonfüred ellen a férfi kézilabda NB I vasárnapi összecsapásán.

Rengeteget ér a Balaton festőjének egyik képe

AQUA
-
 Ma 18:29Életmód

A Báv Aukciósház 15. Grafikai aukcióján a legnagyobb érdeklődést Egry József Balatonja váltotta ki. Erre a képre licitáltak a legtöbben, így közel 14-szeres áremelkedéssel talált új otthonra. A nemzetközi műkereskedelmi piacon továbbra is népszerűek az absztrakt festmények és grafikák, nem volt ez másképp a Báv tavaszi aukcióin sem. Az április 28-i

Három autó ütközött össze a 76-oson, Balatonszentgyörgynél

Összeütközött három személyautó a 76-os főúton, Balatonszentgyörgy térségében. A balesethez a keszthelyi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították az egyik járművet. A helyszínen forgalmi akadály van a baleset miatt.

Három autó ütközött össze a 76-oson, Balatonszentgyörgynél

Összeütközött három személyautó a 76-os főúton, Balatonszentgyörgy térségében. A balesethez a keszthelyi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították az egyik járművet. A helyszínen forgalmi akadály van a baleset miatt.

A 70. szezont nyitja a Balatontourist

A 70. szezonját nyitja meg a Balatontourist pénteken, a hét évtizedes múlttal rendelkező turisztikai vállalat az évforduló alkalmából meglepetésekkel készül vendégei számára a Balaton-parti kempingekben - közölte a társaság.

Gyere bringázni a Balatonra! Nincs még géped? Segítünk!

A kerékpár helyes megválasztása nem csak kényelmi szempontok miatt lényeges. Minden esetben a biztonságunk is múlhat rajta, ezért nem árt tisztában lennünk néhány fontos ténnyel.

Dream Crew – Egyedülálló vitorlás filmet forgattak a Balatonon

Látványos, romantikus, a Balatonról szól, ugyanakkor megismerhetjük, hogyan is vitorlázhatunk a legnagyobb tavunkon.

Időkapszulák a Balaton partján – videó

Bizonyos tárgyak komplett korszakok megidézésére képesek. Ilyenek a balatoni nyaralók kerítései és kapui, melyek a 60-as, 70-es évek nyarait konzerválják. Az ekkor épült nyaralótelepek hangulatához a telkeket elválasztó kerítések – vitorlással, hallal, napsugarakat szóró napocskával, jó nővel, monogrammal, évszámmal – éppúgy…

A balatoni települések nagyon készülnek a nyári szezonnyitásra

A Kisfaludy turisztikai fejlesztési program strandfejlesztési konstrukciójának köszönhetően folyamatosak a fejlesztések a népszerű Balaton-parti fürdőhelyeken.

Elmarad a Balaton Sound, a VOLT Fesztivál és a Sziget Fesztivál

Idén is sorra mondják le a nagy koncerteket és fesztiválokat szerte Európában. A nyár végi fesztiválok szervezői közül sokan bíznak abban, hogy a tervezett rendezvények egy része valamilyen formában megvalósulhat, az azonban már biztos, hogy a VOLT és a Balaton Sound időpontját 2022-re tolják.

Baleset miatt korlátozás a Balatonnál

A 7-es számú főút Siófok-Sóstói szakaszán történt baleset.

Hihetetlen méretű fogassüllőket fogott egy egyetemista a Balatonban

A 23 éves egyetemista gyerekkora óta foglalkozik a pergetés tudományával.

Izgalmas nyárra készülnek Balatonlellén

Ünnepi esztendő köré szervezik a programokat Balatonlellén. Még Guinness-rekord-kísérletre is készülnek, amennyiben a vírushelyzet sem gátolja meg – írja a sonline.hu. – Az idén lesz harminc éve annak, hogy Boglárlelle különválása után önálló település lett Balatonlelle – idézte fel Kenéz István. – Ennek apropójából szeretnénk…