Találatok: 75 hír

Bakondi György is értékelte a migránsok akcióját a Panthéonnál

Franciaországban jelentős szervezkedésnek lehetünk tanúi – mondta.

Bakondi György: Franciaországban jelentős szervezkedésnek lehetünk tanúi

A „liberális csoportok és az illegális bevándorlók egymásra találásáról van szó”, ami a belbiztonsági veszélyeztetettség egy új fázisát jelenti – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Bakondi György migrációs nyomást érez

Szlovénia és Horvátország is erősíti a határvédelmét, miután idén az elmúlt évhez képest több migráns használja a balkáni útvonalat - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

Bakondi György: Szlovénia és Horvátország is erősíti a határellenőrzést

Bakondi György elmondása szerint a szlovénok a hadsereget is bevetették már, Horvátország déli határainál pedig nagyobb erőkkel lépnek fel az illegális bevándorlás ellen.

Soha nem volt még ilyen: ez történt Korda György hétvégi koncertjén, aggódnak a rajongók

Blikk
-
  19.07.09 04:10 Bulvár

Bánk ― Aggódnak a rajongók Korda Györgyért (80). A legendás táncdalénekes a hét végén a Bánki-tónál lépett fel imádott feleségével, Balázs Klárival (66), s bár fergeteges koncertet adtak, az énekes többször is megpihent egy széken, amely a színpadon volt.

Aggódnak a rajongók Korda Györgyért

NLC
-
  19.07.09 04:32 Bulvár

Megszólalt az egészségi állapotáról a legendás táncdalénekes.

Itt a válasz: így reagált Puzsér gúnyolódására Korda György

Puzsér Róbert egy hosszabb cikkben fejtegette, hogy szerinte Korda György miért nem érdemelte meg a Budapest díszpolgára címet. A rosszindulatú írásban többször is gúnyos jelzővel illette a 80 éves táncdalénekest, aki viszont szintén nem fogta vissza magát, ami a reakciót illeti.

Magyar György szerint csak meg akarják félemlíteni Demeter Mártát

HVG
-
  19.07.09 13:34 BelföldDemeter Márta

Hivatali visszaélés gyanújával nyomozás indult Demeter Márta ellen, kikérték a mentelmi jogát.

Korda György: Puzsér számomra egy nulla

Pu­zsér Ró­bert egy hosszú Facebook-bejegyzésben fej­te­gette, hogy sze­rinte Korda György miért nem ér­de­melte meg a Bu­da­pest dísz­pol­gára címet.

Megfélemlítés a célja a Demeter Mária elleni eljárásnak, állítja Magyar György ügyvéd

Visszaélés gyanújával nyomozás indult Demeter Márta ellen, Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezésére még a nyári szünet előtt felfüggesztheti az Országgyűlés az Lmp-s politikus mentelmi jogát. A gyanú szerint Demeter Márta törvényi kötelezettségét megszegve, közérdekből nem nyilvános adatokat adott ki, és valótlanul állította,…