Találatok: 500 hír

Jelentősen nőtt a 4iG első háromnegyedéves eredménye

A 4iG Nyrt. az év első háromnegyedévében 1,69 milliárd forintos adózott eredményt ért el az egy évvel korábbi, mintegy 292 milliós veszteség után, idei, 25,18 milliárd forintos konszolidált bevétele pedig 161,3 százalékkal haladta meg a tavalyi azonos időszakit nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (Ifrs) alapján – közölte a társaság…

FDSZ: nem a nyelvi képzés az egyetlen problémás terület a köz- és felsőoktatásban

Eduline
-
  Ma 08:03 Karrier

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ) is egyetért a bemeneti nyelvvizsga követelményének felfüggesztésével, de további egyeztetéseket szeretnének a felsőoktatást érintő kérdésekben.

Imádni fogja a Google Maps új funkcióját

HVG
-
  Ma 08:03 Infotech

Egy számunkra idegen városban gyakran térkép segítségével sem könnyű megtalálni a fontos helyeket. A Google ezt egy kis trükkel most egyszerűbbé tette.

Gyémánt-hegység: Észak-Korea ultimátumot adott Délnek

Dehir
-
  Ma 08:02 MegyeiDél-Korea

Phenjan - Északi területen a déliek építkeztek, az ott lebonyolódó idegenforgalom a Korea-közi együttműködés jelképe volt.

2,4 milliárd forint támogatás

2,4 milliárd forint támogatást nyert 150 kkv munkahelyteremtésre. Ez 3 ezer munkahely létrehozásához vagy megőrzéséhez járul hozzá - jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Érzelmi fronton igen zűrös hétvége áll előttünk

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk november 15-től 17-ig tart.

5 aranyszabály, amit érdemes megszívlelni autóvásárlás előtt

SeniorPlus
-
  Ma 08:00 Életmód

Autót venni nem kis felelősség, különösen, ha használt a jármű, és mi magunk nem vagyunk az autók szakértői. Összeszedtünk néhány fontos lépést, ami segíthet a döntéshozatalban. Bármilyen meglepő, ma már sokan látatlanban vesznek új kocsit, ettől azonban a vásárlás előtt még mindig elengedhetetlen az alapos mérlegelés.

Lövésnyom a kapuszárnyon

Boon
-
  Ma 08:00 Belföld

Az 1956-os forradalom idejé lőhetett bele valaki a megyeháza kapujába. Megtalálták a lövésnyomot.

Ha tél, akkor pára – hideg vagy meleg, sok vagy kevés?

Családháló
-
  Ma 08:00 Életmód

Ha a fűtési szezonban szárazabb a lakás levegője, jót tesz az egészségünknek a párásítás.

A tiszaeszlári Fantomas tőre

Szon
-
  Ma 08:00 Belföld

Felidézzük, miről számolt be a Kelet-Magyarország 50 és 40 évvel ezelőtt ezen a napon.

Megnyílt Sárospatakon a Gubis vándorkiállítás

Az elRENDeltetett című emléktárlatot 2018-ban valósította meg a Munkácsy Mihály Múzeum Gubis Mihály (Békéscsaba, 1948 – Mundelsheim, 2006) képzőművész születésének 70. évfordulójára. A kiállítás idén, 2019-ben három városban is vendégeskedett. Jelen alkalom a harmadik (Dunaharaszti és Jászberény után) – megkoronázva…

Valaki hozza vissza a Zeppelineket, mert gyönyörűek voltak

Roadster
-
  Ma 08:00 Színes

A légi tömegközlekedés legromantikusabb fejezete két percben.

Horst Seehofer migrációügyi pálfordulása

Ha az államot külső támadás vagy csak fenyegetés éri, illetve a belső kohézióját támadják meg, akkor sokkal nehezebbé válik pusztán politikai kompromisszumokkal irányítani egy országot.

Országos Rajzfilmünnep Fejér megyében is!

Feol
-
  Ma 08:00 Kultúra

Az Országos Rajzfilm­ünnepet hetedik alkalommal rendezik meg november 15–17. között hazánkban. A mozikban, művelődési házakban és könyvtárakban mintegy százhúsz rajz- és animációs filmet nézhetnek meg a kicsik és nagyok egyaránt.