Találatok: 10 hír

Életfogytiglanra ítélték a csantavéri mészárosként ismert szerbiai magyar bérgyilkost

Két gyilkosság miatt ítélte életfogytiglanra a szerbiai magyar férfit szerdán a Fővárosi Törvényszék. Az eljárás adatai szerint a 40 éves szerb-magyar állampolgár egy amszterdami kávézóban tarkón lőtt egy horvát férfit 2018 júliusában.

Életfogytiglant kapott a csantavéri bérgyilkos néven ismert Dér Csaba

Életfogytiglant kapott a csantavéri bérgyilkos néven ismert Dér Csaba, az első fokú ítélet szerint legkorábban 40 év múlva szabadulhat. A vád szerint Amszterdamban egy horvát férfit, Budapesten pedig egy kábítószerkereskedőt ölt meg hidegvérrel. Dér Csaba az utolsó szó jogán azt mondta: nem bérgyilkos, csak az életét védte.

Életfogytiglanra ítélték a két gyilkossággal vádolt csantavéri bérgyilkost

Két gyilkosság miatt életfogytiglanra ítélt egy szerbiai magyar férfit első fokon a budapesti Fővárosi Törvényszék szerdán kihirdetett határozatával – tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség az MTI-t.

Életfogytiglani fegyházat kapott a csantavéri bérgyilkos

Dér Csaba vajdasági bérgyilkos Ivan Serdarušić amszterdami és Vetula László budapesti kivégzéséért kapta a súlyos büntetést.

Megáll az ész! Adakozik a bérgyilkos: egymilliót küldött áldozata lányának Dér Csaba

Mélységesen együttérez a Szilas-patak partján meggyilkolt drogdíler, V. László lányával a gyilkossággal vádolt csantavéri halálosztó. Dér Csaba ezért egymillió forintot utalt a fiatal lánynak azzal, hogy a jövőben is szeretné segíteni őt.

A kopasz bérgyilkos visszatért

Origo
-
 21.03.01 21:15Infotech

Kipróbáltuk az egyik legjobban várt játékot, a Hitman 3-at.

Összecsaptak a rendőrökkel a görög baloldaliak, akik egy bérgyilkos mellett tüntettek

Erdély Ma
-
 21.02.27 09:49Külföld

Dimitris Koufontinas a November 17. Forradalmi Szervezet bérgyilkosa volt, éppen többszörös életfogytiglani büntetését tölti, összesen 11 ember megölésében találták bűnösnek.