Találatok: 123 hír

Hírek Békés megyéből

Police
-
  Ma 08:25 Baleset-bűnügy

Hírek Békés megyéből Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 15., szo - 08:25 Elfogás Battonyán és Békéscsabán.

Átadták a Békés megyében elfogott határsértőket a román hatóságnak

Átadták a Békés megyében elfogott határsértőket a román hatóságnak Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 15., szo - 07:23 A külföldiek illegálisan lépték át a magyar–román államhatárt.

Kevesebb vendég kereste fel Békést

Beol
-
  Ma 07:04 Gazdaság

Az év első negyedévében (elsősorban márciusban) számos gazdasági-társadalmi folyamatra hatással volt a koronavírus okozta járvány és az annak megfékezésére hozott intézkedések.

Elektromos buszt tesztelnek Békéscsabán

Beol
-
  Tegnap 22:05 Belföld

Pénteken a Zöld Busz Demonstrációs Mintaprojekt bemutató rendezvényén vett részt Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere Nagy Ferenc alpolgármesterrel Zalaegerszegen.

Újabb két határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

Újabb két határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 14., p - 20:41 A Doboz külterületén feltartóztatott két férfi afgánnak vallotta magát. A rendőrök előállították őket.

Elektromos busz érkezik Békéscsabára, egyelőre tesztelésre

Behír
-
  Tegnap 20:03 Belföld

A békési megyeszékhely egy mintaprogramban vesz részt, ennek részeként érkezik a városba a jármű.

Békés lázadás az erőszak ellen

Békés eszközökkel folytatják a tiltakozást az állami terror ellen a fehérorosz tüntetők. Több gyár munkásai sztrájkba léptek, a demonstrálók virággal a kezükben vonulnak utcára a karhatalommal szemben. Az ellenzék Litvániába menekült vezetője is békés ellenállásra szólított fel, miközben a meghátrálni látszó hatalom elkezdte kiengedni a börtönökből

Zelenszkij a fehérorosz helyzet békés rendezését sürgette

Karpat.in.ua
-
  Tegnap 18:57 Határtalan

Ukrajna számára az a fontos, hogy a fehéroroszok békés és demokratikus kivezető utat találjanak a társadalmi-politikai konfliktusból - írta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök pénteken a Facebook internetes közösségi oldalon közzétett bejegyzésében.

Békésen ebédelsz az erdőben, aztán mellédül egy medve

Nuus
-
  Tegnap 18:18 Bulvár

Majd elkezd falatozni melletted.

Békésen piknikeztek, aztán váratlan vendég érkezett

ma.hu
-
  Tegnap 17:35 KülföldMedve

Egy fekete medve csatlakozott a családhoz.

Nem magas az ózonkoncentráció Békés megyében

Továbbra is sok településen magas az ózonkoncentráció - derült ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) pénteki adataiból. A tisztifőorvosi Facebook-oldalon korábban azt írták: nyáron a déli, kora délutáni órákban a koncentráció jellemzően magas, emiatt a krónikus légúti betegségben szenvedők légúti irritációt, légzési nehézséget, köhögést…

Békéscsabai balkon lett a közönségdíjas az országos versenyen

Behír
-
  Tegnap 15:38 Belföld

Kovács Marianna erkélye lett a szavazók kedvence a Virágos Magyarország versenyen. A szakmai zsűri kiválasztotta a „Virágos balkonok, virágos kertek” verseny győzteseit. A legszebb kertek, illetve legszebb balkonok kategóriákba összesen csak nem 2500-an pályáztak: a legtöbb nevezés Pest megyéből, valamint a fővárosból, illetve Bács-Kiskun…

Tizenkilenc határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

Frissítve 2020.08.15. 07.35 A külföldiek illegálisan lépték át a magyar–román államhatárt. Tizenkilenc határsértőt fogtak el a rendőrök 2020. augusztus 14-én 14 óra 15 perc körül, Békés megyében, a Sarkadkeresztúr és Nagygyanté közötti útszakaszon. Nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen…

Példátlanul békésen zajlott le a mai tízezres tüntetés Minszkben

Ma délután új üzenetben mégis tüntetésre biztatta a fehérorosz népet Szvetlana Tyihanovszkaja elnökjelölt, a tüntetők a kormányzati negyedbe vonultak. Az emberek azonban annyira meglepődtek a biztonsági erők békés reakcióján, hogy tüntettek egyet, majd el is mentek haza, miután feltakarítottak. Percről Percre a Mércén.

Tizenkilenc határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

Tizenkilenc határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 14., p - 14:44 A magukat bangladesi állampolgárnak valló külföldieket előállították.