Találatok: 161 hír

György István: jön a hétvégi oltókampány, félmillió embert oltanak be egy hét alatt

Változik az oltási program, az a cél, hogy minél előbb mindenki megkapja legalább az első oltását, így április 11-ig minden regisztrált megkaphatja az oltását – mondta az országos oltási munkacsoport vezetője. Az AstraZeneca vakcinájával a hét végén oltják majd a 60 év alatti krónikus betegeket.

Kicserélik a közlekedési jelzőlámpákat a Szent István út és a Török Bálint utca kereszteződésében

infoVáros
-
 Ma 11:27Megyei

Figyelem, jelenleg nem működnek a jelzőlámpák, sárga jelzést sem adnak!

A Dózsa György úton dolgoznak a kertészek, figyeljetek rájuk!

Március 3-án, szerdán napközben - 7 és 16 óra között - útszűkületre számítsatok a Dózsa György úton a Hősök tere és az István utca között mindkét irányban, mert kertészek dolgoznak - írja a BKK.Figyelmesen vezessetek, ha arra jártok!

Brutális! Felrobbant egy ház a Dózsa György úton

Mátranovákon történt az eset.  Fotó (illusztráció): Pixabay Felrobbant és összedőlt egy családi ház kedden Mátranovákon, a balesetben egy ember megsérült – közölte az MTI-vel a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője. Molnár Adrienn közleményében azt írta: a robbanás keddre virradó éjszaka történt a Dózsa…

György Dragomán’s novel “The Bone Fire” published in English

Papageno
-
 Ma 08:21Kultúra

After The White King, The Bone Fire is the second book by György Dragomán that can be read in English. The book, which has found many successes in Europe since its publication at Mariner Books in 2014, can reach American readers in the translation by Ottile Mulzet. In connection with the book, Rebecca Makkai wrote

Dr. Fülöp György: A helyi járványügyi statisztika sajnos meredek emelkedést mutatott

Városunk polgármestere eddig is az alapos, pontos és őszinte adatszolgáltatást tartotta fontosnak, ezen a rossz hírek sem változtattak.

Balla György háziorvos szerint a beadott vakcina a legjobb

Veol
-
 Ma 07:00Megyei

Mind az öt, hazánkban használatban lévő koronavírus elleni védőoltás hatékony a fertőzés ellen.

VV10: a győztes VV Vivenek erotikus álma volt VV Bálintról, akibe még szerelmes

Promotions
-
 Tegnap 19:38Bulvár

Vajon a bezártság, vagy VV Bálint feneke okozott ekkora felfordulást VV Vivi fejében?

Matolcsy György: Magyarországnak az új évtized minden változását ki kell használnia

Az új évtized kockázatos lesz, és Magyarország csak akkor nyerhet, ha annak minden változását ki tudja használni - írta hétfőn közzétett írásában a Magyar Nemzeti Bank (Mnb) elnöke.

Matolcsy György tíz éve hirdette meg, hogy az EU élére törünk

PécsiStop
-
 Tegnap 18:42Vélemény

Matolcsy György tíz éve mutatta be a Széll Kálmán-tervet. A kormány akkor hirdette meg az összefogást az államadósság ellen, a közmunkaprogramot, de a rezsi befagyasztását is. A cél nagyra törő volt: az évtized közepére az EU éllovasa lesz Magyarország. Finoman fogalmazva, nem sikerült...

Matolcsy György tíz éve hirdette meg, hogy az EU élére törünk

Matolcsy György tíz éve mutatta be a Széll Kálmán-tervet. A kormány akkor hirdette meg az összefogást az államadósság ellen, a közmunkaprogramot, de a rezsi befagyasztását is. A cél nagyra törő volt: az évtized közepére az EU éllovasa lesz Magyarország. Finoman fogalmazva, nem sikerült...

Két vesztegetéssel is vádolják a Dózsa György úti baleset egyik okozóját

Nem vett részt a vesztegetési ügyében indult tárgyalásán a Dózsa György úti baleset egyik okozója. A napokban váltott ügyvédet, és ez lehetőséget adott neki erre. A vád szerint a férfi pénzzel akarta elintézni, hogy visszakapja jogosítványát és azért is fizetett, hogy a baleset után indult eljárást számára kedvezően befolyásolja.

Soros György hallgat magyarországi blogja főszerkesztőjének antiszemita botrányáról

A bevándorláspárti spekulánsnak a V4NA nemzetközi hírügynökség tett fel kérdéseket Uj Péter rasszista és kirekesztő e-mailjeiről.

Hihetetlen, Gődény György celebként fotózkodik fanatista híveivel

Ripost
-
 Tegnap 17:50Belföld

Pózol, mosolyog és persze a kamerába néz: Gődény György celebként fotózkodik fanatista híveivel, miközben veszélyezteti egészségüket.