Találatok: 7 hír

Újabb urnafalakat építenek Bácsalmáson

Baon
-
  Ma 10:33 Belföld

A napokban megtartott képviselő-testületi ülésen a városatyák elfogadták a köztemetőkről és a temetkezés rendjéről szóló helyi rendelet módosítását.

Vizsgálja a rendőrség a bácsalmási bejelentést

Baon
-
  Tegnap 13:00 Baleset-bűnügy

Dermesztő hangvételű bejegyzésben tudatta egy illető az egyik közösségi oldalon, hogy vigyázzanak a bácsalmásiak, mert hihetetlen, ami a városban folyik.

Nem kell megváltoztatni a Proletár utca nevét Bácsalmáson

Hírklikk
-
  20.07.06 07:19 Belföld

A Magyar Tudományos Akadémia állásfoglalása alapján, Bácsalmás képviselő-testülete június 30-án arról döntött, hogy a Rózsa Ferenc és Zalka Máté utcaneveket megváltoztatja, a Mausz Rezső és a Proletár neveket viszont továbbra is viselheti közterület a településen.

Hosszabb a nyitvatartás a Bácsalmás Közúti Határátkelőhelyen

A nyári idegenforgalmi időszakra tekintettel hosszabb nyitvatartással dolgozik a Bácsalmás Közúti Határátkelőhely. Az átkelőhely 2020. július 3-tól 2020. augusztus 31-ig minden pénteken, szombaton és vasárnap 7 és 22 óra között fogadja az utasokat – írja a police.hu.

Utcaneveket változtatnak meg Bácsalmáson

Baon
-
  20.07.04 07:00 Belföld

A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) állásfoglalása alapján a településen két utcanév nem felel meg a 2012-ben elfogadott rendeletnek.

Meghosszabbított nyitva tartással működnek Bácsalmáson

A nyári idegenforgalmi időszakra tekintettel hosszabb nyitva tartással dolgozik a Bácsalmás Közúti Határátkelőhely.

Meghosszabbított nyitvatartás Bácsalmáson

Meghosszabbított nyitvatartás BácsalmásonBács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 03., p - 13:24 A nyári idegenforgalmi időszakra tekintettel hosszabb nyitvatartással dolgozik a Bácsalmás Közúti Határátkelőhely.