Találatok: 500 hír

Egy covidos beteg saját kezűleg írt levelet a kórházból

Egy covidos beteg saját kezűleg írt levelet a kórházból

Mazepin most próbálta betartani az egyezséget, de nem sikerült

Formula
-
 Tegnap 19:31Forma1

Amióta tudomást szerzett az időmérőre vonatkozó hallgatólagos megállapodásról, a Haas újonca igyekszik tiszteletben tartani: a barcelonai Q1-ben azonban egyszerűen nem lehetett. Láthatatlanná sajnos nem tud válni – védekezik az orosz.

A Panasonic részletes betekintést enged a nanoe™ X technológia tesztjeibe

Delina
-
 Tegnap 19:24Életmód

Április végén Panasonic megnyitotta kapuit a média előtt, hogy figyelemre méltó információkat és híreket osszon meg a nanoe™ X technológia fejlesztése kapcsán, melynek köszönhetően fokozni lehet bizonyos vírusok elleni védelmet, valamint azok terjedésének megakadályozását, például a SARS CoV-2 esetében is. Az iparágon belül elsőként,…

Felháborító: Ha oltás nélkül menne halasztható műtétre, a betegnek kell fizetnie a Pcr-tesztet

A Telexnek árulta el az Emberi Erőforrások Minisztériuma, milyen feltételekkel lehet kórházba menni, amikor majd újraindulnak a halasztható műtétek és a rehabilitáció. Kép:Pixabay Arról mi is beszámoltunk, hogy hosszú várólistákkal, de újraindulnak május 13-tól az elektív beavatkozások és a rehabilitációs ellátások, a betegek felvételének…

Szlovéniában csak egy beteg hunyt el pénteken, nyithatnak a vendéglátóhelyek belső terei

Szállodába is lehet menni. A feltétel: az alkalmazottak és a vendégek átestek a koronavírus fertőzésen vagy felvették valamelyik oltást, illetve rendelkeznek PCR- vagy antigén gyorsteszttel.

Az Iráni Központi Bank betiltja a külföldön bányászott bitcoin kereskedelmét

Kriptoworld
-
 Tegnap 16:45Gazdaság

A számos pénzügyi szankcióval sújtott kormány végső célja az lehet, hogy megakadályozza a tőke kiáramlását az országból. Az Iran International hírügynökség jelentése szerint az Iráni Központi Bank (CBI) megtiltotta a

Meghalt 101 beteg, 1376-tal nőtt a fertőzöttek száma

Meghalt 101 beteg, és újabb 1376 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu szombaton, kiemelve: eddig 4 261 822 embert oltottak be Magyarországon, közülük 2 452 603-an már a második adag vakcinát is megkapták. A kormányzati portálon azt írták: 790 564-re nőtt a Magyarországon azonosított…

A jó vakcina olyan mértékű antitesttermelést eredményez, mint ami egy betegségen átesett ember vérében kering

hirado.hu
-
 Tegnap 14:37Egészség

A harmadik hullám megtört, és már sokkal kevesebben fertőződnek és halnak meg a koronavírus szövődményeiben, azonban a járvány még nem ért véget.

Akadálymentesítés helyett akadályosítás – Ki tette oda a beton virágládát?

Veol
-
 Tegnap 14:25Megyei

Pár napja ismét közfelháborodást okozott, hogy az Autóbuszpályaudvar melletti dohánybolt akadálymentes feljáróját elzárták egy beton virágládával. A poszthoz rengetegen hozzászóltak és mindenféle teória szárnyra kapott – mi utánajártunk.

Meghalt 101 koronavírusos beteg, 1376-tal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 101, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 1376 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu szombaton.

KAPOCS-program: a hozzátartozók üzeneteit olvassák fel a súlyos betegeknek

Infostart
-
 Tegnap 14:00Belföld

Indul a KAPOCS program, amelynek célja, hogy megteremtse a lehetőséget a hozzátartozók és a betegek közötti kapcsolat fenntartására, mert az mindig pozitív, immunerősítő hatással bír – mondta az InfoRádiónak a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet kommunikációs igazgatója.

Karcinogén lehet az itthon is használt E171, betilthatja az EU

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság vizsgálata arra jutott: az E171 jelzésű élelmiszerszínezék anyag karcinogén lehet, írja a hvg.hu.

Elsöpörték Orbán Viktort az EU-ban, betelt a pohár

Hiába mondott újabb nemet a magyar–lengyel tengely, az Európai Unió nem vette figyelembe az aggodalmaikat. A most zajló uniós csúcs közös nyilatkozatában végül háromszor is szerepel a kifogásolt gender szó, ami csúnya presztízsveszteség a közép-európai párosnak - írja az Index.

Miért ennyire nyugodt a kutyád? Szerencséd van vagy beteg?

Ha a kutya meglehetősen nyugodt természetű, az a fajtajellegből is adódhat. Ám mi van akkor, ha a csendes jellem hátterében valamilyen rendellenesség áll? Éppen ezért nem árt odafigyelned kedvencedre.

A gyermekkori mozgásszervi betegségekről kérdezték Faragó Katát

Promenad
-
 Tegnap 12:32Életmód

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ pénteken közzétette a Megkérdeztük Faragó Katát című sorozat következő részét.