Találatok: 61 hír

Miklós Attila az MSZP, az LMP és a liberálisok csabai polgármesterjelöltje

A Lehet Más a Politika, a Magyar Liberális Párt és a Magyar Szocialista Párt békéscsabai szervezeteinek képviselői közös összefogással, Miklós Attilát indítják a polgármesterjelöltségért az októberi önkormányzati választásokon. Takács Péter (LMP) a témában tartott sajtótájékoztatón elmondta: Miklós Attila személyében egy…

László Csaba: A litvánok elmaradnak tőlünk

Minden a Fradi mellett szól a Suduva ellen a zöld-fehérek volt edzője és Litvánia válogatottjának exkapitánya, László Csaba szerint.

Hende Csabánál és Balázsy Péternél is próbálkoztak a rétvédő séi cívilek - hiába

Nyugat
-
  Tegnap 22:13 Megyei

A hivatalos levelet nem vették át, a Fidesz polgármester-jelöltje pedig nem véli magát közszereplőnek.

Torre del Lagóban Káel Csaba Puccini-rendezése

Magyar-olasz koprodukcióban mutatták be augusztus 16-án Giacomo Puccini Lidércek (Le Villi) című operáját a 65. Torre del Lagó-i Puccini Fesztiválon, a világ legnagyobb, Puccini életművének szentelt happeningjén.

Torre del Lagóban mutatják be Káel Csaba Puccini-rendezését

Magyar-olasz koprodukcióban mutatják be pénteken Giacomo Puccini Lidércek (Le Villi) című operáját a 65. Torre del Lagó-i Puccini Fesztiválon, a világ legnagyobb, Puccini életművének szentelt fesztiválján. Káel Csaba rendezte a Müpa, a Pannon Filharmonikusok, a Pécsi Balett, a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. és az olasz fesztivál…

Torre del Lagóban mutatják be Káel Csaba Puccini-rendezését

A toszkán tengerpart és a zeneszerző szülővárosa, Lucca között található Torre del Lagóban áll Puccini egykori nyaralója.

A legrangosabb Puccini-fesztiválon mutatják be Káel Csaba rendezését

Puccini Lidércek című operáját a festői olasz városban viszik színpadra a PFZ és a Pécsi Balett előadásában.

Nehéz mérkőzés vár a csabaiakra a Nyírségben

Beol
-
  Tegnap 14:15 Sport

A Békéscsaba 1912 Előre csapata a korábbi lila-fehér vezetőedző, Zoran Szpisljak által irányított, eddig három pontot gyűjtött Nyíregyháza otthonában lép pályára.

Cseh Katalin kabinetfőnöke lesz Tóth Csaba

„Ha az embert érdekli a politika, és nem a Fidesz oldalán van, akkor a politikát alakítani ma bizonyos szempontból hasznosabb és könnyebb is Brüsszelben.”

Miklós Attila is elindul a csabai polgármesteri székért

A szocialista Miklós Attila az MSZP, az LMP, a Liberálisok és a Mindenki Magyarországa Mozgalom közös polgármesterjelöltje Békéscsabán.

Miklós Attila az MSZP, az LMP és a liberálisok csabai polgármesterjelöltje

Behír
-
  Tegnap 12:27 Belföld

A Lehet Más a Politika, a Magyar Liberális Párt és a Magyar Szocialista Párt békéscsabai szervezeteinek képviselői közös összefogással állítanak polgármesterjelöltet - jelentették be pénteken délelőtt.

Tóth Csaba: Ha valaki csak az összefogásra építi a politikáját, az nem vezet sikerre

Tóth Csaba, a Republikon Intézet vezetője, az ELTE oktatója otthagyja az elemzést és az oktatást is, hogy Brüsszelbe költözzön, ahol a momentumos Cseh Katalin kabinetfőnöke lesz. Elemzésről, egyetemről és az Orbán Viktor elleni stratégiákról beszélgettünk a politológussal.

Önkormányzati választás: Bemutatkoznak a csabai ellenzéki összefogás jelöltjei

A Békéscsabai Ellenzéki Összefogás, vagyis a Demokratikus Koalíció, a Jobbik és a Párbeszéd véglegesítették a jelöltek névsorát. Közleményüket az alábbiakban módosítás nélkül adjuk közre.

Légiósok: Bukta Csaba gólt lőtt és remekelt, Holender-dupla Svájcban - eredmények

Csakfoci
-
  Tegnap 08:08 Foci

A Liefering remeklő magyar légiósa, Bukta Csaba vezérletével győzött az osztrák másodosztályban, Varga Barnabás együttese kikapott, Holenderék pedig fölényes sikert arattak a Svájci Kupában.