Találatok: 18 hír

314 kilós cápát fogott egy kisfiú Ausztráliában

Ő maga 40 kiló. Az édesapjával közösen horgászott, amikor a horgára akadt a 314 kilós cápa.

A gyermekosztályt segíti az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete

Egymillió 300 ezer forinttal támogatja a Békés Megyei Központi Kórház gyermekosztályát az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete.

Rögbi-vb: Ausztráliának nem okozott gondot Grúzia

NSO
-
  19.10.11 14:42 Sport

A Japánban zajló rögbi-világbajnokság D-csoportjában Ausztrália 27–8-ra legyőzte Grúziát a pénteki játéknap egyetlen mérkőzésén.

Ausztrália aranytartaléka lesz a fedezete egy frissen kibocsátásra kerülő kriptovalutának

BitcoinBázis
-
  19.10.10 19:03 Gazdaság

Az ausztrál Perth Mint, ami a világ egyik legnagyobb pénzverdéje, egy aranyfedezetű Ethereum alapú kriptovalutát bocsát ki, amit Nyugat-Ausztrália tartománya Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Emberéleteket is követeltek a bozóttüzek Ausztráliában

Egy idős pár meghalt az Új-Dél-Wales északi részén pusztító tüzekben a hét elején – közölte az ausztrál rendőrség csütörtökön.

Emberéleteket is követeltek a bozóttüzek Ausztráliában

Egy idős pár meghalt az Új-Dél-Wales északi részén pusztító tüzekben a hét elején – közölte az ausztrál rendőrség csütörtökön.

Emberéleteket oltottak ki a bozóttüzek Ausztráliában

A 77 éves férfi és a 69 éves nő földi maradványaira aznap bukkantak rá a hatóságok Drake közelében. A rendőrség nyomozást indított az ügyben. Toby Lindsay rendőrkapitány elmondta, hogy a holttestekre egy félreeső területen fekvő lakóépületben találtak rá, amelyet elpusztított a villámcsapás gyújtotta tűz. Nem tudni, hogy az idős pár pontosan…

Hatalmas pusztítás Ausztráliában! Emberéleteket is követeltek a bozóttüzek

Egy idős pár életét vesztette Ausztráliában, az Új-Dél-Wales északi részén pusztító bozóttüzekben a hét elején - közölte az ausztrál rendőrség csütörtökön.

Házaspár életét oltotta ki a bozóttűz Ausztráliában

Egy idős pár életét vesztette Ausztráliában, az Új-Dél-Wales északi részén pusztító bozóttüzekben a hét elején - közölte az ausztrál rendőrség.

Ausztráliai elektronikával, de büntetés nélkül versenyezhet Vettel

M4 Sport
-
  19.10.10 11:49 Forma1

Egy ausztráliai központi elektronikával vág neki a szuzukai versenynek Sebastian Vettel, aki kiesése ellenére is pozitívan értékelte a szocsi hétvégéjüket.

Emberéleteket oltottak ki a bozóttüzek Ausztráliában

Egy idős pár életét vesztette Ausztráliában, az Új-Dél-Wales északi részén pusztító bozóttüzekben a hét elején – közölte az ausztrál rendőrség ...

Húslevessel traktálták Ausztráliában a magyar focistákat

Origo
-
  19.10.10 07:18 Foci

A helyi magyarok nagy szeretettel fogadták a kispályás válogatott tagjait.

Rögbi-vb: Wales sikerével Ausztráliát is továbbjuttatta

A Japánban zajló rögbi-világbajnokság szerdai játéknapján Skócia 61–0-ra legyőzte Oroszországot, így életben tartotta továbbjutási esélyeit az A-csoportban.

Világbajnoki döntőért játszik a magyar és a román csapat Ausztráliában

Bejutott az elődöntőbe a magyar és a román válogatott az ausztráliai kispályás labdarúgó-világbajnokságon. Csütörtökön a fináléba jutás a tét, ahol akár egymás ellen küzdhetnek meg az aranyéremért.