Találatok: 49 hír

Hétvégi tükör 2021 augusztus 19 – Lecsúszás minden szinten

Csökkenő forgalomban mérséklődött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 52 376,91 ponton zárt pénteken, 378,77 ponttal, 0,72 százalékkal kevesebb az előző heti záróértékénél.

Felhalmozunk: 0,6 százalékkal nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon augusztusban

Augusztusban 0,6 százalékkal, 43 milliárd forinttal nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon - közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (Bamosz) szerdán az Mti-vel.

Augusztusban sem tért magához az EU-s újautós piac

Totalcar
-
 Tegnap 16:10Autó-motor

Egyedül az Alpine erősödött a márkák között, minden más gyengült tavalyhoz mérten.

Hat klímatüntető éhségsztrájkol Berlinben augusztus vége óta

444.hu
-
 Tegnap 16:08Külföld

Ketten kórházba kerültek. A kancellárjelöltek megígérték: a választások után leülnek velük.

Augusztusban éves összevetésben 78 százalékkal nőtt a ferihegyi repülőtér utasforgalma

Augusztusban meghaladta a 702 ezret az utasok száma a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ami 78 százalékkal több a tavalyi azonos időszakhoz képest; a koronavírus-járvány kialakulása

A Pentagon elismerte, hogy az augusztus végi afganisztáni dróntámadásban tíz civil is meghalt

HVG
-
 21.09.17 21:21Külföld

A dróntámadással az amerikai katonákat célzó merényleteknek akarták elejét venni, ám az akció félresikerült.

Az egészségügyi minisztérium az oltási központok személyzetének augusztusi bérére is kiutalta a pénzt

Székelyhon
-
 21.09.17 17:14Határtalan

Az egészségügyi minisztérium 24 851 000 lejt utalt ki az oltási folyamatban részt vevő egészségügyi személyzet augusztusi bérének kifizetésére – tájékoztatott az Agerpres hírügynökség a szaktárca pénteki közleményére hivatkozva.

Augusztusi csúcsforgalom a ferihegyi repülőtéren

Augusztusban meghaladta a 702 ezret az utasok száma a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ami 78 százalékkal több a tavalyi azonos időszakhoz képest; a koronavírus-járvány kialakulása óta ez volt a legforgalmasabb hónap.

A biztonságra gyúrnak augusztusban a fitnesztermek látogatói

A fitnesztermek biztonsága – Soha nem volt még ilyen fontos a fertőtlenítés a hazai fitnesztermekben, mint idén. A koronavírus-járvány harmadik hullámát követően megnyitó edzőtermek közül például az Oxygen Fáy-ban a látogatók többsége – a cég nyári közvélemény-kutatása alapján – az 5-ös skálán 4,84-re értékelte a vállalkozás…

Budapest Airport – 78 százalékkal több utas augusztusban

Augusztusban meghaladta a 700 ezret az utasok száma a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ami 78 százalékkal több a tavalyi azonos időszakhoz képest. A koronavírus-járvány kialakulása óta ez volt a legforgalmasabb hónap - közölte a Budapest Airport.

Augusztusban 78 százalékkal nőtt a ferihegyi repülőtér utasforgalma

Augusztusban meghaladta a 702 ezret az utasok száma a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ami 78 százalékkal több a tavalyi azonos időszakhoz képest; a koronavírus-járvány kialakulása óta ez volt a legforgalmasabb hónap - közölte a Budapest Airport pénteken az MTI-vel.

Augusztusban 0,6 százalékkal nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon

Augusztusban 0,6 százalékkal, 43 milliárd forinttal nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon - közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (Bamosz).

A biztonságra gyúrnak augusztusban a fitnesztermek látogatói

Soha nem volt még ilyen fontos a fertőtlenítés a hazai fitnesztermekben, mint idén. A koronavírus-járvány harmadik hullámát követően megnyitó edzőtermek közül például az Oxygen Fáy-ban a látogatók többsége – a cég nyári közvélemény-kutatása alapján – az 5-ös skálán 4,84-re értékelte a vállalkozás egészségügyi biztonsággal kapcsolatos…

Meglepően sokat költöttek az amerikaiak augusztusban: az új járványhullám mégsem olyan félelmetes

Portfolio
-
 21.09.16 14:39Gazdaság

Közzétették az Egyesült Államokban az augusztusi kiskereskedelmi adatokat, amelyekből az látszik, hogy az amerikaiak aktívabban költöttek, mint az előző hónapban. Ez azért meglepő, mert sok elemző épp visszaeséstől tartott az új járványhullám felfutása miatt.