Találatok: 15 hír

Az augusztusi FA-kupa-győzelem után nem ilyen gyenge szezonrajtban reménykedett az Arsenal

Eurosport
-
 Tegnap 20:17Foci

Elmúlt nyolc bajnokijából ötöt elveszített az együttes.

Előbújt Várkonyi Andrea – augusztusban tűnt el a nyilvánosság elől

A TV2 reggeli műsora, a Mokka vendége volt, a karácsonyi készülődésről beszélgetett a műsorvezetőkkel, a nézők pedig azt találgatják, miért hívták meg. Talán visszatér a képernyőre? A csinos tévés közösségi oldalán is ritkán jelentkezik azóta, hogy felmondott a LifeTV-nél, legutoljára 46. születésnapi tortája társaságában köszönte meg a…

Az augusztusi és szeptemberi vendégforgalom is felülmúlta a tavalyit Siófokon

hírbalaton
-
 20.12.01 17:23Belföld

A siófoki önkormányzat eddig az első kilenc hónap vendégforgalmi adatait tudta összesíteni, eszerint januártól szeptemberig 880 ezer vendégéjszakát „produkált” Siófok, ami a tavalyi első 9 hónap 86,5 százaléka. Az elmaradás a koronavírus számlájára írható: áprilisban például mindössze 945(!) vendégéjszakát regisztráltak a siófoki szállásadók.…

Beperelte a Barcelonát az augusztusban kirúgott vezetőedző

Quique Setién, az FC Barcelona volt vezetőedzője pert indított a katalán futballklub ellen, és kártérítést követel szerződésének idő előtti felmondása miatt.

Beperelte a Barcelonát az augusztusban kirúgott vezetőedző

Quique Setién, az FC Barcelona volt vezetőedzője pert indított a katalán futballklub ellen, és kártérítést követel szerződésének idő előtti felmondása miatt.

Beperelte a Barcelonát az augusztusban kirúgott vezetőedzője

Quique Setién négymillió eurós kártérítést követel a katalán klubtól.

Az augusztus-októberi időszakban 4 millió 482 ezer volt a foglalkoztatottak létszáma

Az elsődleges munkaerőpiacon 3,5 ezerrel többen dolgoztak, miközben a közfoglalkoztatásban 17 ezerrel kevesebben.

Jövőre augusztus 1-én rendezik meg az F1-es Magyar Nagydíjat

10perc.hu
-
 20.11.27 17:18Forma1

A Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság irányítói nyilvánosságra hozták a sorozat 22 futamot tartalmazó 2021-es előzetes versenynaptárát, melyet még a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Motorsport Világtanácsának (WMSC) is el kell fogadnia.

KSH: augusztus-októberben 38 ezerrel dolgoztak kevesebben, mint egy évvel ezelőtt

Az augusztus-októberi háromhónapos időszakban a foglalkoztatottak átlagos létszáma 4 millió 482 ezer volt, 38 ezerrel, 0,8 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban – közölte pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Naná, hogy ismét elhalasztották a döntést az augusztus 10-i tüntetés ügyének újratárgyalásáról

Főtér
-
 20.11.27 10:02Határtalan

A bukaresti törvényszék pénteken január 22-ére halasztotta a döntést a 2018. augusztus 10-én brutálisan szétvert kormányellenes diaszpóratüntetés ügyében. A DIICOT augusztus 4-én kérte a nyomozás újbóli megnyitását, és a felelősök felelősségre vonását, ám ehhez egy bíró jóváhagyása is kell. Ez persze nem az első eset, amikor…

KSH: augusztus és október között 38 ezerrel dolgoztak kevesebben, mint egy évvel ezelőtt

Az augusztus-októberi háromhónapos időszakban a foglalkoztatottak átlagos létszáma 4 millió 482 ezer volt, 38 ezerrel, 0,8 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban - közölte pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

KSH: augusztus-októberben 38 ezerrel dolgoztak kevesebben, mint egy évvel ezelőtt

A statisztikai hivatal friss adatai szerint ebben az időszakban a munkanélküliek átlagos létszáma 202 ezer, a munkanélküliségi ráta 4,3 százalék volt.

38 ezerrel több munkanélküli volt augusztus-októberben, mint egy évvel korábban

A KSH hivatalos statisztikái szerint 4,3 százalék volt a munkanélküliségi ráta.

Történelmi utazás az ismeretlen, távoli Kubába – Augusztus – Ajánló

Cinemazing
-
 20.11.26 16:42Film

Aki figyelemmel kíséri az HBO hónapról hónapra változó, és nem mellesleg egyre minőségibb kínálatát, kiszúrhatta, hogy egy igazi kuriózium került a repertoárba. Az Augusztus egy kubai-Costa Rica-i-francia történelmi dráma, amely a tavalyi évben jelent meg, és általa betekintést nyerhetünk a világ egy olyan kis szeletébe, ami tőlünk igen távol áll,