Találatok: 12 hír

Atlétika: Dörömbölünk az ajtón, amit 2023-ban be is fogunk rúgni! – Gyulai Miklós

NSO
-
 Ma 12:13Sport

A 2023-as világbajnoksággal sohasem látott lehetőség előtt áll a magyar atlétika, leginkább ez motiválja Gyulai Miklóst, a Magyar Atlétikai Szövetség elnökét abban, hogy még egy ciklust vállaljon a szervezet élén.

Atlétika: húszéves sprinter volt a walnuti verseny sztárja

NSO
-
 Ma 11:45Sport

Világ- és olimpiai bajnokok is indultak, ám nem ők, hanem a húszéves ShaCarri Richardson volt a kaliforniai Walnutban rendezett nemzetközi atlétikai verseny sztárja, miután két elképesztő futást produkált női 100 méteren – írja az MTI.

Atlétika: gödöllői sikerek a Paulínyi-emlékversenyen

Nádházy Evelin 300 méteres egyéni csúcsot futott, ideje alig maradt kívül a 38 másodpercen. Videó

Atlétika: „A halál torkából jöttem vissza" – a világbajnok döbbenetes vallomása

A magasugrás egykori svéd világbajnoka és fedett pályás világcsúcstartója, Patrik Sjöberg döbbenetes időszakon ment keresztül. Előbb egy, a kocsija elé futó róka miatt szenvedett balesetet, majd elkapta a koronavírust. Sokáig élet és halál között lebegett. Azt mondta: látta azt a fényt, amelyről úgy beszélnek, hogy a halál pillanata előtti uto

Atlétika: a sífutó olimpiai bajnok Johaug nem indul Tokióban

A női sífutásban olimpiai bajnok és 14-szeres világbajnok Therese Johaugnak alig nyolc másodperc hiányzott ahhoz, hogy atlétaként kvalifikációt szerezzen a tokiói nyári olimpiára – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

Atlétika: Pars idei legjobbját dobta a téli dobó Ek-n

Az olimpiai bajnok Pars Krisztián idei legjobb eredményét érte el kalapácsvetésben a Splitben zajló téli dobó Európa-kupa első, szombati versenynapján – jelentette az MTI.

Atlétika: „Értek néhány szót, de nem beszélek magyarul. Ezt sajnálom”

NSO
-
 21.05.08 16:40Sport

A háromszoros vb-aranyérmes, olimpikon, a Besztercén született Szabó Gabriella bevallotta a GSP egyik beszélgetős műsorában, hogy nem tanult meg magyarul, de nagyon sajnálja – írja a kronikaonline.ro.

Rövidesen teljesen elkészül a nyíregyházi Atlétikai Centrum

Rövidesen birtokba vehetik a sportolók az Atlétikai Centrumot. A Modern Városok Program keretében zajló fejlesztés 7 milliárd forintba került.

Az utolsó simításokat végzik - Rövidesen teljesen elkészül az Atlétikai Centrum

A legmodernebb technikai berendezések is megtalálhatók az épületben.

Atlétika: jelen állás szerint még 12 magyar juthat ki Tokióba

NSO
-
 21.05.05 21:05Kézilabda

Az öt, biztos tokiói kvótás mellett jelenleg további tizenkettő magyar atléta áll kijutó helyen az olimpiai rangsor alapján. A magyar szövetség honlapjának szerdai híre emlékeztet arra, hogy ez a jelenlegi állapotot tükrözi, a kvalifikációs időszak pedig június 29-én zárul.

Atlétika: magyar dobók az U18-as világranglista élmezőnyében

NSO
-
 21.05.05 17:18Sport

Bár még csak néhány versenyen vettek részt az idén a magyar utánpótláskorú dobóatléták, többen is a korosztályos világranglista élmezőnyéből várják a folytatást – összeállításunkban az U18-asokkal foglalkoztunk.