Találatok: 11 hír

Az Aldi és a Lidl magyarországi kiszorulásával a vásárlók járhatnak rosszul

Liner
-
 21.02.25 14:26Életmód

Korábban már felmerült, hogy kiszorulhat hazánkból az Aldi és Lidl, a kormány ugyanis négy szektorban szeretné elérni a magyar többségi tulajdont.

Sokba kerülhet a vásárlóknak, ha kiszorul Magyarországról az Aldi és a Lidl

ATV
-
 21.02.25 08:47Belföld

A Pénzcentrum szerint a magyar és a külföldi üzletláncok közötti hatékonyságbeli különbség a fogyasztó pénztárcáján is azonnal meglátszik.

Sokba kerülhet a lakosságnak, ha kiszorul Magyarországról a Lidl és az Aldi

Magro
-
 21.02.25 06:37Cégvilág

Olyan változások jöhetnek az élelmiszeriparban, amik a magyar mezőgazdaságra is nagy hatással lesznek. Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor 2010-ben 4 olyan szektort jelölt meg nemzetgazdasági stratégiai jelentőségűnek minősítve, ahol az volt a cél, hogy a magyar tulajdoni arány mindenképpen haladja meg az 50 százalékot. Ezek…

Évtizedekkel vetné vissza az országot, ha a kormány valóra váltaná az Aldi, Lidl és társaik kiszorítását

Ellenszél
-
 21.02.24 12:09Vélemény

Veszélyben az Aldi, Lidl, a Spar, a Tesco és a többi, külföldi tulajdonú kiskereskedelmi lánc, miután az elmúlt hónapokban többször is nyilvánvalóvá tette a kormány,

Webshopot indíthat az Aldi a németeknél

Német lapok beszámolói szerint az Aldi e-kereskedelemhez szükséges rendszer fejlesztésébe kezdett, de azt nem tudni, vajon más régiókba is elhozzák-e azt.

Az Aldis emelőnél is a méret a lényeg

Alapjárat
-
 21.02.23 09:24Autó-motor

Csak arra nem figyeltem oda, hogy milyen autók alá vettem meg az emelőt.

Saját webshopot indít az ALDI

Az üzletlánc egy minden országra és termékkínálatra kiterjedő, globálisan egységes informatikai rendszer kiépítésével alapozza meg az online vásárlás bevezetését.

Nem kéne ezt csinálni az Aldival, halló!

NLC
-
 21.02.22 17:35Gazdaság

Az Aldi, a Lidl és más külföldi láncok új korszakot nyitottak a magyar gasztronómiában: végre már nemcsak a Horváth Ilona szakácskönyhöz lehetett beszerezni helyben az alapanyagokat. A kiszorításuk harminc évvel veti vissza a házi konyhaművészetet, kivéve, aki a fokhagymás abált szalonnára esküszik.

A húsvéti csokitojásokon spórol műanyagot az ALDI

Megreformálja a húsvéti csokitojásokat a brit Aldi: az újdonságok alja lapos lesz, ezzel a boltlánc több tonna műanyagot spórol – olvasható a napi.hu-n.   Összesen 2 millió darab műanyagtól szabadítja

Aldi lett a király, a Tesco nagy bánatára

Napi.hu
-
 21.02.22 10:07Külföld

Az Aldi végzett az első helyen az Egyesült Királyság egyik legismertebb fogyasztóvédelmi magazinjának értékelése szerint, miközben a Tesco, a szigetország legnagyobb áruházlánca a harmadik helyre szorult.

Az Aldi felfedezte Kolumbusz tojását húsvétra

Átalakítja a húsvéti csokitojásokat a brit Aldi: az aljuk lapos lesz, ezzel a boltlánc több tonna műanyagot takarít meg.Bizonyos húsvéti csokitojások alja lapos, négyszög alakú lesz, ami lehetővé teszi, hogy ne dőljenek el, így pedig a belső műanyag csomagolásra sincs szükség. Összesen 6 húsvéti termékcsoport újul meg és lesz teljesen…