Találatok: 16 hír

Cukorbeteg gyerekek iskolakezdését támogatja a Diaboló Alapítvány

A napokban különleges alkalomnak adott otthont az új gyermekdiabétesz szakrendelő, itt rendezték ugyanis a Diaboló tanévnyitónak. A Diaboló Alapítvány már több éve támogatja a cukorbeteg fiatalok tanévkezdését, beleértve a felsőfokú tanulmányaikat kezdő vagy folytató diákokat is. A tanévnyitón H. Nagy Katalin csecsemő- és…

50 millás térkőgyártó üzem az apósnak, alapítvány és egyesület az asszonynak, szeszfőzde saját részre.

OLKT
-
  Tegnap 19:54 Vélemény

Bár sikkasztásért jogerősen elítélték a bükkösdi polgármestert, nem mond le, inkább menekül a kamera elől. A rendőrök pedig stábunkat igazoltatták

Még mindig népszerűbbek a "listázott" alapítványok, mint a kormány civiljei

A tavalyihoz képest megcsappant a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány támogatói köre és egyszázalékos bevétele, a hazai Transparency Internationalnak viszont nagyjából ugyanannyian adakoztak, de többet, mint egy éve. A soroslistára kényszerített szervezetek közül továbbra is tarolnak a jótékonysági, gyermeksegítő és állatmentő alapítványok.

Öt új országban segíti az antiszemitizmus elleni harcot a Tett és Védelem Alapítvány

Neokohn
-
  Tegnap 12:47 Baleset-bűnügy

A V4 országok után Ausztriában, Romániában, Svédországban és Norvégiában is megkezdte monitoring tevékenységét a szervezet.

Védőnőként egyedül dolgozott, az alapítványoknál csapatban 

Teol
-
  Tegnap 11:30 Megyei

Szeptember 1-jével nyugdíjba vonult Pástiné Szentendrei Mária, aki 17 éven keresztül irányította a tolnai Családsegítő Központban folyó munkát.

Nagyon kevesen támogatták adójuk egy százalékával a Fideszes alapítványokat

Borsod24
-
  19.09.17 18:26 Belföld

Az online adóbevallás miatt a korábbinál jóval kevesebben ajánlják fel személyi jövedelemadójuk 1 százalékát az erre jogosul civil szervezeteknek. Az adóhivatal (NAV) által hétfőn közzétett adatok szerint az idén (a tavalyi adóév után) 1,69 millió ember élt a lehetőséggel, ami az egy évvel korábbinál is százezerrel kevesebb – írja…

Észrevételt tett a Menhely Alapítvány vezetője

Az Állami Számvevőszék megküldte a Menhely Alapítvány ellenőrzéséről készített jelentéstervezetet az ellenőrzéssel érintett szervezet vezetője részére, aki élt észrevételezési jogával.

A katolikus egyház 3,2 milliárdhoz jut az 1 százalékos felajánlásokból, a Heim Pál Alapítvány 165 millióhoz

HVG
-
  19.09.17 11:14 Gazdaság

A katolikusok mellett a reformátusoknak is komoly összeget ajánlottak fel az adózók.

A Mol Románia és A Közösségért Alapítvány meghirdette a Mol Gyermekgyógyító Program 11. kiírását

A MOL Románia és A Közösségért Alapítvány meghirdette a MOL Gyermekgyógyító Program 11. kiírását. A különleges igényű gyermekek számára élmény- vagy művészetterápiás foglalkozásokat szervező civil szervezetek egy hónapig pályázhatnak.

Havi 22 millió forintot keresnek egy kevéssé ismert alapítvány támogatói

G7
-
  19.09.16 17:19 Gazdaság

A Schmidt Mária alapítványának egy százalékot adók sem panaszkodhatnak, Orbán felcsúti akadémiája kevés embert mozgatott meg.

Megkezdődött a Lila Akác Idősek Háza Alapítvány ellenőrzése

ÁSZ
-
  19.09.16 13:32 Gazdaság

Megkezdődött a számvevői munkaanyagok összeállítása az LILA AKÁC Idősek Háza és Ápoló Otthona Alapítvány ellenőrzésében.

Most 260 főnek segített az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány Békéscsabán

Behír
-
  19.09.15 13:31 Belföld

Hetekig tartó gyűjtés eredményeként vasárnap negyedik alkalommal tartott ételosztást az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány, a Krisna-tudatú hívők humanitárius szervezete Békéscsabán, a VOKE Békéscsabai Vasutas Művelődési Házában.

Orvoslakásokat avatott Gyergyószentmiklóson, orvosi szolgálati lakások alapkövét tette le Borszéken a Studium–Pros…

Erdély Ma
-
  19.09.14 16:20 Határtalan

Orvosok és művészek számára épített két szolgálati lakást Gyergyószentmiklóson a Studium–Prospero Alapítvány a Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával.

I. Miskolci Alapítványi Tűzoltó Bál

Lánglovagok
-
  19.09.13 19:45 Életmód

Jegyek kizárólag elővételben a miskolci parancsnoki irodában vásárolhatók meg.