Találatok: 52 hír

Nem tudjuk mire készül Palvin Barbara abban a faltnyi valamiben az ágyban, de csatlakoznánk

tízpertíz
-
  Ma 13:51 Életmód

Miközben mi itt már élvezzük a lazítást, addig Palvin Barbara még mindig az ágyban fetreng. Jó, persze ez igazából egy reklámfilm, vagy valami olyasmi, amit a Love magazin készített a magyar modellel, mindenesetre a legtöbben így képzelhetik el a modell mindennapjait otthon, a karanténban. Palvin Barbara jelenleg az USA-ban él, ahol még…

6 milliárdból építhet közművet Mészáros Lőrinc abban a városban, ahol a Duna-hidat fejezik be

A Komáromi Ipari Park vízközműjét építheti Mészáros építőipari cége. Újabb másfél milliárdból pedig árvízvédelmi résfalat húz fel Budapesten.

Abba: 37 év után két új dalt is megjelentet a legendás négyes

Koncert.hu
-
  Ma 08:16 Zene

Eddig csak találgatás volt, most viszont már tény, hogy 37 év után újra összeállt a legendás svéd négyes, aminek két vadonatúj szám lett az eredménye, ígérik, idén még látjuk-halljuk a dalokat. Már csak egy turné hiányozna a teljességhez. :)

Abbahagyta a megelőzést szolgáló gyógyszer szedését Donald Trump

Az amerikai elnök már nem szed hidroxi-klorokint – ezt ő maga jelentette be egy jobboldali televíziónak.

Trump is abbahagyta a "csodaszer" szedését

Donald Trump már nem szed hidroxi-klorokint - ezt maga az amerikai elnök jelentette be egy jobboldali televíziónak adott hétvégi interjújában, amely hétfőn kapott országos nyilvánosságot.

Donald Trump: épp most hagytam abba

Donald Trump már nem szed hidroxiklorokint - ezt maga az amerikai elnök jelentette be egy jobboldali televíziónak adott hétvégi interjújában, amely hétfőn kapott országos nyilvánosságot.

Donald Trump bejelentette: „Abbahagytam, épp most hagytam abba”

Donald Trump már nem szed hidroxi-klorokint – ezt maga az amerikai elnök jelentette be egy jobboldali televíziónak adott hétvégi interjújában, amely hétfőn kapott országos nyilvánosságot.

Abbahagyta a hidroxi-klorokin szedését Donald Trump

Ezt maga az amerikai elnök jelentette be.

Abbahagyta a hidroxi-klorokin szedését Donald Trump

Ezt maga az amerikai elnök jelentette be.

Az ABB bemutatja a „Kőbe zárt zene” című gondolatébresztő építészeti videósorozatát

Prim Online
-
  Tegnap 17:45 InfotechABB

A videósorozat innovatív épületeket és az azokat megálmodó építészeket mutat be a világ különböző tájairól. Az egyes részekben megvizsgálják az épület tervezését az elhelyezkedés, környezeti hatás, funkció és az új technológiák alkalmazása szempontjából.

"Bízom abban, hogy a bíróság Magyarországot is elmarasztalja" – Ítélet jön a baltás gyilkos ügyében

HVG
-
  Tegnap 17:45 Külföld

Budapestnek megfelelő biztosítékokat kellett volna kérnie Bakutól arra, hogy Ramil Safarov valóban letölti a rá kirótt életfogytiglani börtönbüntetést – mondja a hvg.hu-nak a keddi strasbourgi ítélethirdetés előtt a 2004-ben Budapesten megölt örmény katona családját képviselő Philiph Leach.