Találatok: 500 hír

Agyonfilterezett munkakép

Sokunknak a munka alakítja az életritmusát, tagolja a napját. A munkánk révén teszünk szert társas kapcsolatokra. Sokan a munkavállalás perspektívája felől döntenek a gyerekeik iskoláztatásáról, és még az időskori éveink minősége is legtöbbször azon múlik, hogy előtte a munkaerőpiac mely szektorán helyezkedtünk el.

Kevés sör fogyott, de megtartotta a munkavállalóit a Borsodi

vg.hu
-
 Ma 13:59Gazdaság

A pandémia utáni forgalomnövekedésre készül a sörgyár.

Defekt miatt verte össze a munkatársát

Súlyos testi sértés elkövetőjét fogták el a kaposvári rendőrök.

Nyitnak a teraszok – Munkabéremeléssel csábítanák vissza a vendéglátásban dolgozókat

Nyitnak a teraszok – Munkabéremeléssel csábítanák vissza a vendéglátásban dolgozókat

Tudhatja a munkáltató, hogy a dolgozói közül ki van beoltva?

A járványhelyzet szükségessé teheti a cégek számára, hogy tisztában legyenek azzal, védettek-e már kollégáik a koronavírussal szemben. Az ehhez kapcsolódó személyes adatokat különös körültekintéssel kell kezelni, mert a jogellenes eljárás több millió forint bírsággal is járhat – hívja fel a figyelmet az act Bán és Karika Ügyvédi Társulás.

Ellenőrzéseket tart az Ukrán Állami Munkaügyi Hatóság

Az Ukrán Állami Munkaügyi Hatósághoz olyan lakossági bejelentés érkezett, miszerint törvénysértés történt egy ungvári vállalkozásnál, ahol náluk foglalkoztatott személyek nem rendelkeznek hivatalos munkaviszonnyal. A munkaügyi hatóság ezért helysz...

Agrárium: kihívások mellett kezdődnek a tavaszi munkák

vg.hu
-
 Ma 11:51Gazdaság

A csapadékmennyiség és az időjárás sem volt eddig igazán kedvező a mezőgazdaságnak.

204 évvel ezelőtt született Laborfalvi Róza ünnepelt díva, Jókai Mór felesége

Duol
-
 Ma 11:30Megyei

Miskolcon Laborfalvi Benke Judit néven látta meg a napvilágot 1817. április 8-án Laborfalvi Róza magyar színésznő, Jókai Mór első felesége, a realista magyar színjátszás egyik úttörője, aki mint kitűnő drámai színésznő beírta magát a magyar színháztörténelembe.

Így ünnepelték a Barcelona játékosai a Koeman-éra első kupáját

A Barcelona futballistái a közösségi médiában is megünnepelték a Koeman-éra első kuapsikerét, miután szombat este 4-0-ra megverték az Athletic Bilbaót a spanyol Király-kupa-döntőjében.

Tetoválás nem középiskolás fokon: Magari Kristóf munkái egyre több emberen köszönnek vissza

Mióta világ a világ, ennyi tetovált embert még nem lehetett látni, mint manapság. Bár a ruha most még sokat takar, de a tavasz végére majdnem minden láthatóvá válik. Kivéve azt, ami akkor sem villan ki. A figurák lehetnek egyszerűk, még házilagosak is, de egyes darabok a művészeti kategóriába tartoznak. Ezen az úton halad Magari Kristóf, aki…

Defektet kaptak Szentbalázsnál, ezért megverte munkatársát

Az eset szombat éjfélkor történt, miközben a két férfi Komlóról utazott Kaposvárra.

Tömeges munkaerőfelvétel lenne, de nincs jelentkező

Közelharc folyik a nemzetközi mellett a hazai munkaerőpiacon is az informatikusokért, a piacról mintegy 44 ezer IT-szakember hiányzik - írja a HR-szolgáltatásokra specializálódott WHC-csoport alapján a Magyar Nemzet.

Önzetlenül segítik a gyógyítók munkáját

Szon
-
 Ma 10:22Sport

– A járványügyi veszélyhelyzet kezdete óta kórházaink betegei és dolgozói önöknek köszönhetően nap mint nap találkozhatnak az önzetlen segítségnyújtási szándék megható megnyilvánulásaival – olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház (SZSZBMK) közösségi oldalán.

IKEA-bútorok összeszereléséből csinált vagyont egy munka nélkül maradt férfi

Tudtad, hogy tízből kilenc otthoni barkácsolás katasztrofális eredménnyel zárul?