Találatok: 500 hír

Koronavírus: idén máshogy készül a világ az ünnepekre

Kevesebbet költöttek ajándékokra és többet karácsonyi dekorációra idén az olaszok, mint a korábbi években. Az ország covid karácsonyra készül, és ez meglátszik az idei költéseiken is.

Munkába állt a Facebook legfelsőbb bírósága

Bitport
-
 Ma 08:02Infotech

A testület első ízben vizsgál konkrét eseteket: összesen hat olyan ügyben fog határozni, amikor a közösségi oldal véleményes módon távolított el felhasználói tartalmakat.

Többnyire napos, de hideg időnk lesz a munkahét közepén

Napos illetve közepesen felhős idő várható a munkahét közepén, de fagypont körül marad a nappali hőmérséklet. A délelőtt első felében a déli járásokban elsőfokú riasztás van érvényben köd miatti csökkent látótávolság miatt (50-200 m).   A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +4 között alakul. Pozsonyban 2, Dunaszerdahelyen és Léván 1,…

Elégedetlen a magyarok többsége az ellenzéki pártok munkájával

Az ellenzéki pártok 10, sőt 2006-tól számítva 14 év alatt sem tudtak soraik közül felmutatni egy olyan politikust a választók számára, aki képes lett volna a legelutasítottabb magyar baloldali politikustól, azaz Gyurcsány Ferenctől átvenni az ellenzék vezetését – állapítja meg a Századvég Alapítvány kutatása, amely szerint a magyaroknak lesújtó vél

Rendkívüli helytállásukért szociális munkásokat és rendőrt jutalmaztak Kisbéren

Kemma
-
 Ma 07:44Belföld

A rendkívüli jogrend miatt ezúttal szűk körben adták át az elismeréseket a városházán.

Elégedetlen a szövetség munkájával, aggódik a szezon miatt a kétszeres világbajnok francia

Eurosport
-
 Ma 07:18Sport

Alexis Pinturault jól kezdte a szezont, a hétvégén tovább növelheti előnyét a világkupában.

Nem csak a munkahelyek, a városok is átalakulnak majd a koronavírus-járvány után

444.hu
-
 Ma 07:12Vélemény

Ha a hétvégén lemaradtál a Pozitív legújabb adásáról, most bepótolhatod. Ebből kiderül, hogy a cégeknek és a dolgozóknak mennyire jött be a járvány alatt a home office és ennek milyen következményei lehetnek akkor, ha már nem fenyeget a vírus.

Ez lett a neves magyar színésznő új munkája a koronavírus miatt, még az autóját is eladta

Liner
-
 Ma 07:11Divat

Nem szégyelli, nincs is rá oka, és mivel egyedülálló anyaként két gyermeket nevel, nem volt más választása. Ezzel együtt szereti a fizikai jellegű munkákat.

Macron korlátozásokkal akadályozná meg, hogy a franciák külföldön síeljenek az ünnepek alatt

"Vannak országok, ahol a sípályák már kinyitottak, ezért ellenőrzések lesznek, hogy megakadályozzuk a franciák odautazását, és azért is, hogy ne alakuljon ki egyenlőtlen helyzet a franciaországi síparadicsomok számára" - mondta a francia elnök. Jelezte: megérti a sípályákon dolgozók aggodalmait, amiért a sífelvonók egyelőre nem…

Maradandót alkotott munkában és közéletben

Teol
-
 Ma 07:00Megyei

Szombaton még terveket szőtt, vasárnapra átköltözött az égi múzeumba dr. Gaál Zsuzsanna, a megyei múzeum éppen egy hónappal korábban nyugdíjba vonult igazgatóhelyettese.

Szijjártó Péter munkalátogatás keretében járt Fejér megyében

Duol
-
 Ma 07:00Megyei

Székesfehérvár Fejér megyében munkalátogatáson vett részt a külgazdasági és külügyminiszter.

Koronavírus: idén máshogy készül a világ az ünnepekre

Horvátországban betiltották a karácsonyi vásárokat, Olaszországban tovább maradhatnak nyitva az üzletek, hogy ne legyen tumultus.

Mangós avokádó-pohárkrém – ha ünnepekkor is valami egészségeset ennél

Ha igyekszel növényi alapú, egészséges fogásokat készíteni, akkor azt javasoljuk: az ünnepekkor se mondj le erről a hasznos vállalásról. Helyette készítsd a desszertet vaníliás avokádóalappal és tálald friss avokádóraguval ezt a különlegességet.