Találatok: 500 hír

Az autógyártásban ezeken a területeken a legnagyobb a munkaerőhiány

Az autopro.hu nem reprezentatív felmérést készített az autógyártók körében az iparág munkaerő-helyzetéről. Ebből az derült ki, hogy legtöbben a gyártás, termelés területére keres munkatársakat. (42,9%). Ezután a termékfejlesztés és tervezés következik - írja a lap.

15 éves fennállását ünnepelte a Félegyházi Táncszínház

infoVáros
-
  Ma 08:48 Megyei

E jeles ünnep alkalmából az egyesület október 12-én jubileumi gálaműsort tartott a Móra Ferenc Művelődési Központ dísztermében.

Új utak, új üzemek, új munkahelyek

Magyar Szó
-
  Ma 08:00 Határtalan

Topolyán, a város területén és az ipari parkban több helyen építkezések zajlanak. A községi önkormányzatban arra is ügyelnek, hogy a jelenlegi fejlesztések illeszkedjenek a különféle hosszú távú tervekhez.

Az autopro.hu jelenti: a gyártás, termelés területén kell leginkább munkaerő

Az október 16-18. között megrendezendő Techtogether Automotive Hungary 2019 alkalmából nem reprezentatív felmérést készítettünk az autógyártók körében az iparág munkaerő-helyzetéről. Kérdőívünk kitöltésére járműipari vállalatok HR munkatársait kértük meg.

Ez a munkavállalók álma, de a munkaadók ellenállnak

Napi
-
  Ma 07:57 Cégvilág

A részmunkaidő, valamint a home office bevezetése kihívást jelent, a szabadúszókra pedig szinte feketebárányként tekintenek. A rugalmas munkavégzés elterjedésének útjában elsősorban a bizalomhiány áll, de ez csak egy ok a sok közül - derül ki a Jobsgarden felmérésből, amelyben közel 450 munkavállaló és több mint 200 cégvezető válaszait…

Tűzoltók csaptak össze rendőrökkel a jobb munkakörülményekért szervezett tüntetésen Párizsban

Több ezer francia tűzoltó tüntetett kedden Párizsban jobb munkakörülményeket követelve, a felvonulás végén incidensek törtek ki egyes tiltakozói csoportok és a rendőrök között. Ritka és furcsa látványban volt része a járókelőknek a francia fővárosban, amikor a felvonulás végén tucatnyi tűzoltó megpróbált áttörni egy biztonsági kordont kora…

Stohl András a negyediket ünnepelte

NLC
-
  Ma 07:42 Bulvár

Szerelmes fotót posztolt a színész.

Nem sikerült időben befejezni a munkát, a vágányzár miatt késett az IC

Propeller
-
  Ma 07:35 Belföld

Szokásos vasúti fennforgások. A Mávinform szerda kora reggeli Facebook-bejegyzése szerint  a pécsi vonalon, Szentlőrinc és Mecsekalja-Cserkút állomás között állomás között a kivitelező az éjszakai vágányzári munkát nem fejezte be. Emiatt nem közlekedhetnek a vonatok az állomásközben. A Pécsről Budapest-Keleti pályaudvarra…

Hogy egyeztethető össze a munka az anyasággal?

Babaszoba
-
  Ma 07:09 Életmód

A dolgozó anyukáknak napról napra össze kell szedniük magukat, és haladni előre anélkül, hogy megállnának egy pillanatra elgondolkozni azon, miért annyira fáradtak és mentálisan kimerültek.

Ma ünnepelné születésnapját a Dorian Gray írója

Ridikül
-
  Ma 07:07 Bulvár

Oscar Wilde 1854 októberében Dublinban látta meg a napvilágot Oscar Fingal O’Flahertie Wills néven és a századfordulón, Párizsban halt meg, 46 éves korában. Kivételes egyéniség, igazi zseni volt.

Az elvégzett munka volt a legjobb kampányfogás Füzesabonyban

Heol
-
  Ma 07:00 Belföld

Füzesabony körzetében a választók megjutalmazták a tisztességes munkát.

Munkájukkal szeretnék igazolni a döntés helyességét

Teol
-
  Ma 07:00 Választás

A mögöttük álló kampányidőszakról, a választás tapasztalatairól és a következő időszak lépéseiről kérdeztük a most megválasztott polgármestereket.

Végre megcsinálják a Nyugati tetejét, ekkor kezdik a felújítási munkát

Ripost
-
  Ma 06:50 Belföld

Kritikus állapotba került a fővárosi Nyugati pályaudvar. Nem csak a piszok és a fejetlenség emészti fel, de zivatarosabb időben nem árt az esernyőt odabent is nyitva tartani. Most körbeállványozzák, de a tető felújítása csak jövőre kezdődik. Megnéztük milyen állapotok uralkodnak a forgalmas fejpályaudvaron.

Mesterséges intelligencia segítette a Torna-vb pontozóinak munkáját

Mínuszos
-
  Ma 06:33 Infotech

Egy japán fejlesztésű pontozórobot, vagyis mesterséges intelligencia segítette a zsűri munkáját a Stuttgartban zajló olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon. “Új fejezet kezdődött a tornasportban” – idézi a nemzetközi szövetség elnöke, Vatanabe Morinari szavait a The New York Times. A japán Fujitsu által tervezett technológia lényege, hogy…