Találatok: 361 hír

Szívszorító vallomások - Így vészelik át a járványt a Nemzet Színészei

Femcafe
-
  20.04.03 11:09 Bulvár

A magyar színjátszás kimagasló egyéniségeit is megviseli lelkileg a krízis.

Törőcsik Mariért aggódnak a Nemzet Színészei

BorsOnline
-
  20.04.03 09:30 Bulvár

Különleges erős kapocs tartja össze a Nemzet Színészeit. A veszélyeztetett korban lévő legendák egymást támogatva, a négy fal közül követik a másik sorsát, és ha csak a társaságukkal is, de segítik elviselni a bezártságot.

Nemzeti gyásznapot hirdettek az ázsiai országban

Nemzeti gyásznapot hirdetett szombatra a kínai kormányzat mindazok emlékére, akik az országban az új koronavírus járvány ellen küzdelem során, illetve a fertőzés következtében haltak meg – jelentette a Hszinhua kínai állami hírügynökség az államtanács közlésére hivatkozva.

Egymillió felett a fertőzöttek száma, New York napokon belül kifogy a lélegeztetőgépekből (nemzetközi körkép)

Körkép
-
  20.04.03 09:54 Külföld

A világon ma reggel 1 015 964 igazolt koronavírusos esetet tartottak számon a járvány kitörése óta, 213 ezer felgyógyult és 53 219 halálos áldozat mellett. Így aktuálisan 750 ezer fertőzött per pillanat a világon.   Miközben Szlovákiában már jó ideje kötelező a maszk az otthonunkon kívül, addig New York polgármestere még csak most győzködi

Hivatalos: Az eredeti színészekkel jön a Szólíts a neveden folytatása

Humen
-
  20.04.03 10:21 Film

  Luca Guadagnino rendező 2017-es szívszaggató drámáját számos kategóriában jelölték Oscar-ra, többek között a legjobb film díjáért is versenyben volt. André Aciman 2007-es azonos című regényének mozgóképes feldolgozásában Timothée Chalamet és Armie Hammer alakították a főhősöket, ám a film korábban ért véget, mint a könyv. A…

Magyar Nemzet: Korlátozza a hírlapterjesztést a posta

A napilapok szombati lapszámait az ország bizonyos pontjain csak a következő munkanapon kézbesítik a Magyar Posta munkatársai – olvasható a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazgatósága közleményében.

Áll a bál Európában: megfoszthatja a rangos német kuratórium Orbán Viktort a nemzetközi díjától

Orbán Viktor magyar miniszterelnök Franz Josef Strauss díjának visszavonását is megvitatják a CSU-hoz közelálló Hans Seidel Alapítvány elnökségének következő ülésén – olvasható az Idowa német portálon. A portál Markus Ferbert, az alapítvány elnökét idézi. Ő jelentette be Münchenben a javaslatot azzal, hogy az alapítvány elnöksége…

Ondrej Dostál lett az emberi jogokért és nemzeti kisebbségekért felelős bizottság elnöke

A szlovák parlament képviselői csütörtökön titkos szavazás keretében Ondrej Dostált (SaS) választották meg az emberi jogokért és nemzeti kisebbségekért felelős parlamenti bizottság elnökévé.

Az UEFA júliusban folytatná a nemzeti bajnokságokat

VG
-
  20.04.03 11:39 Sport

Az iránymutatásról szóló levelet a héten küldte szét tagszövetségeinek az európai szövetség.

Fantasztikus kezdeményezést indít a Nemzeti Örökség Intézet

Origo
-
  20.04.03 11:54 Belföld

Radnainé Fogarasi Katalin nyilatkozott a Heti TV-nek.

Koronavírus: fontos információt osztott meg a Magyar Nemzeti Bank

ATV
-
  20.04.03 12:18 Belföld

Minden 2020. március 18-ig folyósított hitel-, kölcsön- és lízingszerződésre vonatkozik a fizetési moratórium, így a hitelkártyákra, és a munkáltatói kölcsönökre is - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) fogyasztóvédelmi felügyelete az MTI érdeklődésére pénteken.

Jótékonyság: a Nemzet Sportolói csatlakoznak a Mob felhívásához

NSO
-
  20.04.03 13:14 SportKoronavírusJárvány

A Nemzet Sportolói is csatlakoznak a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) koronavírus-járvány elleni adománygyűjtéséhez – közleményüket az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.   

Online próbálnak a Pécsi Nemzeti Színház művészei

Port
-
  20.04.03 14:00 SzínpadSzínházPécs

Ahogy az első olvasópróbák, úgy a többi próba is online zajlik a Pécsi Nemzeti Színházban. A művészek az otthonukban, egy erre alkalmas programon keresztül egyszerre tudnak jelen lenni, így látják és hallják egymást az online térben. A produkciók bemutatóját májusra, illetve októberre tervezte a teátrum, ám a jelenlegi helyzetben…