Találatok: 500 hír

Szijjártó: Nagyon fontos Putyin látogatása Magyarországon!

Fontos megállapodásokat fogunk aláírni a gazdaság, a szociális biztonság és a sport területén való együttműködésről Vlagyimir Putyin orosz elnök október 30-i budapesti látogatásakor – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Mti-nek szerdán Moszkvában. Szijjártó Péter, akinek tárgyalópartnerei között szerepelt Alekszej…

„Édes nagyik” néven zajlott sütiverseny Pódafán

Parameter
-
  Tegnap 22:58 Határtalan

A jótékonysági esemény szervezője a Szlovák Vöröskereszt Pódafai Alapszervezete. A süteményeket a jóakaratú emberek, az ügyes anyukák, nagymamák és lányok készítették két kezükkel. Az idén 58 féle édesség került az asztalra. A süteményeket háromtagú zsűri értékelte: Lelkes Tibor, Cifra Éva és Csápai Takács Mónika. A zsűri az egyediséget, a…

Nagy Márton: A magyar gazdaságot csak elrontani lehet, nagyon jó pályán vagyunk

Teljesen megváltozott az infláció természete, ezt sokan „benézték” a világban az elmúlt években, a magyar jegybank viszont jól döntött, amikor óvatos volt – mondta Nagy Márton, az MNB alelnöke a Portfolio szervezésében létrejövő Budapest Economic Forumon tartott előadásában.

Nagy vereséggel nyitott a Falco a kosár BL-ben

24
-
  Tegnap 22:10 Sport

A franciaországi mérlegen a Sopron Basket női csapata javított.

A magyarok nagy hátrányból fordítva nyertek a curling-világbajnokságon

Teol
-
  Tegnap 22:10 SportSkócia

A magyar curlingválogatott 0-4-es hátrányból fordítva ötödik győzelmét szerezte szerdán a skóciai Aberdeenben zajló vegyescsapat-világbajnokságon.

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Nagy Gusztávnét

Az oroszlányi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 70 éves asszony eltűnése ügyében.

Loki: nagyon dadogott a labda

Haon
-
  Tegnap 20:45 Sport

Kevés gól, sok hiba, és egy kínkeservesen kiszenvedett iksz a Dunaújváros ellen.

Balog Zoltán: sokkal nagyobb hatékonysággal gyógyulnak itt az emberek

Infostart
-
  Tegnap 20:42 Életmód

Harmincöt éves a Magyarországi Református Egyház kábítószerfüggőkkel foglalkozó Kallódó Ifjúságot Mentő Missziója (KIMM). A jubileum alkalmából Budapesten, a Hold utcai németajkú református gyülekezet templomában tartottak konferenciát szerdán.

Nagy retrospektív kiállításon mutatják be El Greco művészetét Párizsban

Közszolgálat
-
  Tegnap 20:22 Színes

Nagy retrospektív kiállításon mutatják be El Greco (1541-1614) művészetét Párizsban.     A művészettörténet egyik legjelentősebb festőjének több mint 70 műve látható ...

Curling-vb: a magyarok nagy hátrányból fordítva nyertek

NSO
-
  Tegnap 20:17 Sport

A magyar curlingválogatott 0–4-es hátrányból fordítva az ötödik győzelmét szerezte szerdán a skóciai Aberdeenben zajló vegyescsapat-világbajnokságon.

3 nagyon olcsó és Tutibiztos házi poloska csapda

Nosalty
-
  Tegnap 20:06 Életmód

Büdösek, hangosak, nagyok és rendkívül zavaróak. A poloskákról már éppen eleget tudunk, de most végre itt van pár megoldás, amivel tőrbe csalhatjuk őket!

Lenyűgöző képek, nagyteljesítményű funkciók

Kütyü
-
  Tegnap 20:01 Infotech

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti az USB-C funkcióval rendelkező, 34 hüvelykes ívelt UltraWide VA LCD Philips 346B1C monitor piacra kerülését. 

A Szeged nagyon elverte a Balatonfüredet

M4 Sport
-
  Tegnap 19:48 Kézilabda

A hazaiak már a szünetben tíz góllal vezettek.

Nagyívű tervek a 4iG-nél

IT Business
-
  Tegnap 19:44 Infotech

A nemzetközi porondra kilépni képes, több ezer embert foglalkoztató, 200-250 milliárd forintos éves árbevételt elérő, a technológiai szektor egyéb ágazataiban organikus, illetve akvizíciókkal fejlődő vállalatot kíván létrehozni a 4iG-ból Jászai Gellért.

Nagyszabású blockchain startup megmérettetés lesz Budapesten

BitcoinBázis
-
  Tegnap 19:33 Gazdaság

2019.október 30-án Budapesten most először kerül megrendezésre a Blockchain Magyarország Egyesület, a Solidity Services és a Digitális Jólét Program (DJP) Megjelent a BitcoinBázis oldalon.