Találatok: 34 hír

Tragédia is lehetett volna a vége: egy sződligeti férfi életét mentették meg a hős körzeti megbízottak

Blikk
-
  Tegnap 11:04 Belföld

Egy férfi legnagyobb szerencséjére Sződligeten láttak el szolgálatot a váci körzeti megbízottak. Ennek köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj.

Pótlóbusz jár az 51-es és az 52-es villamos helyett Pesterzsébeten másfél hétig

Az 51-52-es villamos a pesterzsébeti hurkokban található megállókat nem érinti, azok az 52-es jelzésű pótlóbusszal érhetők el. A pótlóbusz a Gubacsi út / Határ út és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között az 52-es villamos vonalát követi. A pótlóbuszra az 52-es villamos megállóhelyein vagy az annak környezetében található…

Pótlóbusz jár az 51-es és az 52-es villamos helyett Pesterzsébeten október 19-től 31-ig

BKK
-
  19.10.15 16:12 Autó-motor

Az 51-es, az 51A és az 52-es helyett összevontan, 51-52 jelzéssel közlekednek a villamosok a Mester utca / Ferenc körút és a Határ út M között 2019. október 19-től, szombattól 31-ig, csütörtökig, mert villamosvágány-felújítást végeznek a Határ út és a Jókai Mór utca csomópontjában. Az 51-es és az 52-es villamosvonal kimaradó szakaszain, Gubacsi…

Világítási próba volt hétfő éjjel a Puskás Arénánál - elment a körzetben a közvilágítás

ma.hu
-
  19.10.15 14:16 SportStadionÁramszünet

Az ELMŰ hibabejelentő vonalán megerősítették, hogy Zugló érintett részén valóban áramkimaradás volt a közvilágításban.

Minden körzetet megnyert Filvig Géza – Mutatjuk a polgármesterjelöltek támogatottságát választókerületenként

Kalohírek
-
  19.10.15 11:07 Megyei

Bagó Zoltán többet vehetett el az ellenzék pártoktól, mint korábbi pártjának, a Fidesznek a szavazói bázisából. Filvig Gézát megszorítani sem tudták, egyetlen körzetben sem. Bolvári minden körzetben második. Mutatjuk a polgármester-választás szavazókerületi eredményeit!

Halálos baleset az 51-es úton

Lesodródott az útról és egy fának ütközött egy személygépkocsi.

Keleten két csapat még veretlen a körzetiben

Csonka forduló volt a csíkszéki körzeti labdarúgó-bajnokságban, a három lejátszott mérkőzés mindegyikén a házigazdák nyertek.

Baleset történt az 51-es számú főúton

Baleset történt az 51-es számú főúton Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 14., h - 17:45 Egy autó tisztázatlan körülmények között fának csapódott Dömsödnél.

Fának ütkközött egy autó az 51-es főúton

A Dömsöd és Tass közötti szakaszon lassítja a forgalmat a baleset. Letért az úttestről és fának csapódott egy személygépkocsi az 51-es főút Dömsöd és Tass közötti szakaszán. Az autóban egy ember utazott. Őt a műszaki mentést végző ráckevei önkormányzati és dömsödi önkéntes tűzoltók a mentőkkel együtt emelték ki a járműből. A…

Tatai választás: 8 szavazatnyi különbség döntött a polgármester körzetében

Kemma
-
  19.10.14 15:32 Belföld

Az október 13-i önkormányzati választáson a jelenlegi polgármesternek, Michl Józsefnek szavazott bizalmat a város, de kihívója is bekerült a testületbe.

Fának ütkközött egy autó az 51-es főúton

A Dömsöd és Tass közötti szakaszon lassítja a forgalmat a baleset. Letért az úttestről és fának csapódott egy személygépkocsi az 51-es főút Dömsöd és Tass közötti szakaszán. Az autóban egy ember utazott. Őt a műszaki mentést végző ráckevei önkormányzati és dömsödi önkéntes tűzoltók a mentőkkel együtt emelték ki a járműből. A…

Körzeti megbízottak mentettek életet

Police
-
  19.10.14 15:10 Baleset-bűnügy

Körzeti megbízottak mentettek életet Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 14., h - 15:10 Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz az ózdi férfihez, aki a lakásában végzetes lépésre szánta el magát.

Megnyerte körzetét az egri fideszes, aki szerint az ellenfelekkel nem beszélgetni kell, hanem legyőzni őket

Azonnali
-
  19.10.14 13:08 Vélemény

Mivel azonban Egert behúzta az ellenzék, Oroján Sándor legfeljebb a közgyűlésbe ülhet majd be.

Borkai a visszalépett jobbikosok körzeteiben húzta be a választást

444
-
  19.10.14 12:33 Belföld

Pár nappal a választás előtt négy jobbikos egyéni jelölt felrúgta az összefogást. Borkai pont ezekben a kerületekben nyerte a legnagyobbat Glázer Tímea ellen.