Találatok: 175 hír

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 4-es számú főúton

Police
-
  Tegnap 18:10 Baleset-bűnügy

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 4-es számú főútonHajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 14., k - 18:10 Befejezték a helyszínelést és a műszaki mentést Debrecen és Ebes között.

Félpályás útlezárás a 4-es számú főúton

Police
-
  Tegnap 15:14 Baleset-bűnügy

Félpályás útlezárás a 4-es számú főúton Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 14., k - 15:14 Közlekedési baleset történt Debrecen és Ebes között.

Kigyulladt egy autó a 2-es számú főúton

Kigyulladt egy autó a 2-es számú főúton Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 08., sze - 14:32 Rétság közelében félpályás útlezárás és rendőri forgalomirányítás mellett halad a forgalom.

Kigyulladt egy autó a 2-es főút rétsági szakaszán

Kigyulladt egy személyautó szerda délután Nógrád megyében, a 2-es főút rétsági szakaszán. A tűzhöz a rétsági katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik rövid időn belül eloltották a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását.

Zavartalanul haladhat a forgalom a 2-es számú főúton

Police
-
  20.07.08 14:58 Baleset-bűnügy

Zavartalanul haladhat a forgalom a 2-es számú főúton Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 08., sze - 14:58 Megszűnt a félpályás útlezárás Rétság külterületén.

Kigyulladt egy autó a 2-es számú főúton

Rétság közelében félpályás útlezárás és rendőri forgalomirányítás mellett halad a forgalom.

Két éve csúszik a 76-os főút átadása, ami hozzákapcsolta volna Zalaegerszeget az országos autópálya hálózathoz

Ugytudjuk
-
  20.07.08 15:08 Megyei

Hogy mi a késlekedés oka azt nem tudni, mivel az Innovációs és Technológiai Minisztérium kikerülte a konkrét válaszadást.

Baleset miatt félpályás útlezárás a 85-ös számú főúton

Baleset miatt félpályás útlezárás a 85-ös számú főúton Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 08., sze - 15:27 Egy autó és egy elektromos kerékpár vezetője ütközött a fertőhomoki elágazónál.

Hétfőtől változik a forgalmi rend a 4-es villamosvonalon

Szegeder
-
  20.07.08 15:35 Baleset-bűnügy

Vágányrekonstrukciós munkálatok miatt, 2020. július 13-án (hétfőn) üzemkezdettől várhatóan 2020. augusztus közepéig a 4-es villamosvonalon Tarján végállomás – Anna-kút között villamosok, Anna-kút – Kecskés végállomás között villamospótló autóbuszok közlekednek.

Teherautó és személygépkocsi ütközött a 44-es főúton, Gyulánál

Személyautó és tehergépkocsi karambolozott a 44-es főút Gyulát elkerülő szakaszán, a körforgalom közelében, az újkígyósi elágazás irányába. A város hivatásos tűzoltói az autót áramtalanították. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály alakult ki. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Teherautó és személygépkocsi ütközött a 44-es főúton, Gyulánál

Személyautó és tehergépkocsi karambolozott a 44-es főút Gyulát elkerülő szakaszán, a körforgalom közelében, az újkígyósi elágazás irányába. A város hivatásos tűzoltói az autót áramtalanították. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály alakult ki. A helyszínre a mentők is kiérkeztek – tájékoztatott a katasztrófavédelem. Szombati Andrea, a Békés…

Teherautó és személygépkocsi ütközött a 44-es főúton, Gyulánál

Személyautó és tehergépkocsi karambolozott a 44-es főút Gyulát elkerülő szakaszán, a körforgalom közelében.

Ítéletet hirdetett a bíróság a 27-es főúton történt halálos baleset ügyében

Boon
-
  20.07.08 19:00 Baleset-bűnügy

A Kazincbarcikai Járásbíróság szerdán hirdetett ítéletet a 2017 nyarán, Szalonna és Szendrőlád közötti útszakaszon történt halálos közlekedési baleset ügyében.

Árokba hajtott egy autó a 31-es főút Mende és Sülysáp közötti szakaszán

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy személyautó szerda este Pest megyében, a 31-es főút Mende és Sülysáp közötti szakaszán. A balesethez a nagykátai hivatásos és a sülysápi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Árokba borult egy gépkocsi a 22-es főút balassagyarmati szakaszán

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy gépkocsi szerda este Nógrád megyében, a 22-es főút balassagyarmati szakaszán. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járművet.