Találatok: 62 hír

Baleset történt a 4-es számú főúton, Karcag külterületén

Police
-
  Ma 06:15 Baleset-bűnügy

Baleset történt a 4-es számú főúton, Karcag külterületén Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 04. 09., cs - 06:15 Félpályás útlezárásra kell számítani Karcag külterületén, a 4-es számú főút 164. kilométerszelvényében.

Karambol a 4-es főúton Karcagnál

Összeütközött két személyautó a 4-es főút 164-es kilométerénél, Karcag térségében. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A helyszínre mentők is érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Oszlopnak ütközött egy autó a 4-es főút szajoli szakaszán

Oszlopnak ütközött egy személyautó kedd este Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a 4-es főút szajoli szakaszán. A balesethez Szolnokról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járművet.

Karambol történt a 4-es főúton Törökszentmiklós közelében

Szoljon
-
  20.04.06 07:18 Baleset-bűnügy

Törökszentmiklós közelében történt a baleset.

Kamionnal ütközött össze egy személyautó a 4-es főúton

Karambolozott egy személygépkocsi és egy kamion Törökszentmiklós közelében, a 4-es főút Fegyvernek felé vezető szakaszán. A törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltókat riasztották balesethez, amelynek helyszínén motorolaj is kifolyt az útra. Az egység áramtalanította a személyautót.

Kamion és személyautó ütközött a 4-es főúton, Abony közelében

Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze szombaton a 4-es főút 83-as kilométerénél, Abony közelében.

Karambol a 4-es főúton Abonynál

Egy nyerges vontató, egy személyautó és egy kisteherautó volt a részese annak a balesetnek, amely a 4-es főút 83-as kilométerénél történt, Abony térségében. A helyszínre a ceglédi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

Zavartalan a forgalom a 68-as számú főúton

Zavartalan a forgalom a 68-as számú főúton Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 04. 02., cs - 14:30 Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset miatt teljes pályás útlezárás volt érvényben Balatonújlak külterületén.

Két gépkocsi ütközött össze a 76-os főúton

Összeütközött két személyautó a 76-os főúton, Ságod térségében. Műszaki mentés céljából a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók érkeztek ki a balesethez. Az egységek áramtalanították a járműveket, és a társhatóságokkal együttműködve dolgoznak a helyszínen, ahol egy sávon halad a forgalom.

Közlekedési baleset történt a 8-as számú főúton, Rátót belterületén

Közlekedési baleset történt a 8-as számú főúton, Rátót belterületén Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 04. 02., cs - 18:17 Teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök Vas megyében.

Frontálisan ütközött össze két gépkocsi a 82-es főúton Lázinál

Frontálisan ütközött össze két személygépkocsi a 82-es főúton, Lázi térségében. A baleset következtében az egyik gépkocsi az árokba csapódott. Az esethez a pannonhalmai hivatásos és a veszprémvarsányi önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentést. Az egységek a tárhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen. A…

Zavartalanul halad a forgalom a 8-as számú főúton, Rátót belterületén

Zavartalanul halad a forgalom a 8-as számú főúton, Rátót belterületén Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 04. 02., cs - 19:33 A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást.

Félpályás útlezárás a 61-es főúton

Félpályás útlezárás a 61-es főúton Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 04. 02., cs - 19:55 Egy autó fának csapódott Dombóvár térségében.

Fának ütközött egy gépkocsi a 61-es főúton

Letért az úttestről és fának ütközött egy személyautó a 61-es főúton, Dombóvár térségében. Az esethez a dombóvári hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik feszítővágó segítségével szabadítottak ki egy embert a járműből. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.