Találatok: 201 hír

168 óra: A Wichmann lebontásának köze lehet a nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszterhez

Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter volt férje, Bártfai Béla révén kapcsolható a Wichmannhoz.

168 Óra: A miniszter volt férjéhez köthető a Wichmann elbontása

A 168 óra utána járt és talált is személyi kapcsolatot Mager Andrea és a kultikus kocsma épületét megvásárló cég között. Új tulajdonosa elbontaná a Wichmann-kocsma épületét. Erzsébetváros baloldali vezetése szerint a kerület tehetetlen, a Momentum egyenesen kormányközeli befektetőket sejt a bontási kérelmet benyújtó cég mögött.…

168-ból 12 vállalat hamisítványt állít elő Ukrajnában

KárpátHír
-
 21.01.10 11:28Határtalan

Ukrajna monopolellenes bizottsága tavaly 140 millió hrivnya bírságot szabott ki

Másfél-két órát is várakozhatnak a határnál az Ausztriába utazók

A koronavírus miatt már karácsony előtt bevezetett ausztriai beutazási korlátozások miatt vasárnap délelőtt megnőtt a várakozási idő a magyar-osztrák határátkelőkön.

Egyre több helyen kezdett havazni! Hol várható a következő órákban?

MetKép
-
 21.01.10 13:00TudományHavazás

Egyre több helyen kezdett havazni, szállingózni! A délnyugati, déli határon gyenge havazàs, szállingózás kezdődött. A következő órákban főleg a déli határ mentén több centi hó hullhat. A csapadéktömb folyamatosan lassan halad észak, északkelet felé, majd Zalaegerszeg- Kecskemét vonalon megtorpanhat. A holnapi nap folyamán már a keleti…

Másfél-két órát is várakozhatnak a határnál az Ausztriába utazók

A koronavírus miatt már karácsony előtt bevezetett ausztriai beutazási korlátozások miatt vasárnap délelőtt megnőtt a várakozási idő a magyar-osztrák határátkelőkön.

Koronavírus: nem történt haláleset az elmúlt 24 órában Hargita megyében

Székelyhon
-
 21.01.10 13:15Határtalan

Nem történt újabb koronavírussal összefüggésbe hozható haláleset vasárnap Hargita megyében, ahol az új esetek száma sem volt magas. Gyógyultnak viszont mindössze egy személyt nyilvánítottak.

Szorult helyzetben Trump – alig néhány órája maradt lemondani és eltűnni a politikából

Ha Donald Trump nem mond le elnöki tisztéről, és alelnöke, Mike Pence sem kezdeményez szavazást Trump hivatali alkalmatlanságáról, akkor a demokrata párti képviselők hétfőn alkotmányos felelősségre vonási eljárást (az ún. impeachmentet) kezdeményeznek Trump ellen – mondta a CNN amerikai hírcsatornának szombaton Ted Lieu…

Órákat gyalogolnak a kórházi dolgozók Madridban az óriáshavazás miatt

Gyakorlatilag leállt a közlekedés a spanyol fővárosban, de továbbra is járvány van, és valahogy el kell jutni a kórházakba.

Órákat gyalogoltak a rendkívüli havazásban az egészségügyi dolgozók a munkahelyeikre Madridban

A hétvégén az elmúlt évtizedek legnagyobb havazása bénította meg a spanyol fővárost. Szinte teljesen megállt az élet, volt aki kutyaszánra pattant és úgy ment a dolgára.

minimálbér emelés - találkoznak 5 óránál?

KKV Magazin
-
 21.01.10 18:35Cégvilág

Tavaly december végén megrekedtek a bértárgyalások, és bár már január van, még mindig nem tudni, mennyivel emelkedik januártól a bérminimum és a minimálbér, valamint hogy lesz-e bérajánlás. Az álláspontok lassan ugyan, de közelednek és várhatóan valahol 4-5 százalék környékén meg is lesz a megegyezés.

Két-három óra alatt felállítható kis házaké a jövő

Player
-
 21.01.11 04:31Életmód

Összehajtható, viszonylag könnyen szállítható kis házakat tervez a Brette Haus.

Hét előállítás 24 óra alatt Hajdú-Biharban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset – írja a police.hu. A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, akik közül négy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt pedig a vele szemben érvényben l