Találatok: 19 hír

Havi 800 ezer forint közpénzbe kerül Horváth Csaba zuglói polgármester imázsának építése

Victora Zsolt zuglói MKKP-s képviselő próbált utánajárni a zuglói önkormányzat médiacége (ZIM) által végzett tevékenységnek, ezért levelezni kezdett a jegyzővel.

Válik az énekesnő, a férje havi 130 millió forintot követel

Origo
-
 Ma 14:51Bulvár

Az ügyvédi költséget is a feleségére terhelné.

Havi horoszkóp: A készülődés folytatódik – 2020. december 1.

Kos havi horoszkóp Ha valaki gyors megoldást ígér egy komoly problémádra, akkor lehet, hogy érdemes megfontolni, hiszel-e neki. Szerencséd persze neked is lehet, de a tartós sikerért mindig dolgozni kell. Szerelem: Ne bízz semmit a véletlenre! Egy jól működő kapcsolatért sokat kell dolgozni, és most mindkettőtöknek dolgoznia kell azon, hogy…

A NÚSZ a havi, országos e-matricákat javasolja decemberre

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) 2020. november 30-ával leállítja az év hátralevő részére a megyei matricák értékesítését a viszonteladók körében, mivel az autópálya-matricát használóknak az év végéig érdemesebb az olcsóbb havi, országos e-matricát vásárolniuk.

Megduplázódott 2010 óta a havi nettó átlagkereset

Míg 2005-ben nem érte el a 100 ezer forintot a teljes munkaidőben foglalkoztatottak havi nettó átlagkeresete, 2010-re ez az összeg 133 ezer forint fölé emelkedett, idén pedig 272 ezer forintra nőtt a vállalati szektorban.

Érdemes decemberben havi országos e-matricát venni!

Tájékoztatásuk szerint december 1-jétől nem engedélyezik a viszonteladók körében megyei e-matricák eladását. Felhívták a figyelmet arra, hogy a D1 kategóriájú járműre megváltott országos havi matrica csupán 4780 forint, szemben a megyei matrica 5000 forintos árával, ráadásul az előbbi az egész ország díjköteles úthálózatán…

Havi 134 ezer forintból élt 2019-ben az átlag magyar

A háztartások életszínvonalát elemezte a KSH, érdekes adatok az ország minden pontjáról.

December havi gyógyszertári ügyelet Nagykanizsán

A december havi gyógyszertári ügyeletről itt tájékozódhat.

Decemberre már jobban megéri havi országos sztrádamatricát venni

Index
-
 Tegnap 20:53Belföld

Már nem is kapható a viszonteladóknál a megyei matrica.

A havi, országos e-matricákat javasolják decemberre

Budapest - A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) 2020. november 30-ával leállítja az év hátralevő részére a megyei matricák értékesítését a viszonteladók körében, mivel az autópálya-matricát használóknak az év végéig érdemesebb az olcsóbb havi, országos e-matricát vásárolniuk.  

Havi közel kétmillió forintba kerül Németh Balázs, az M1 Híradó a médiatörvényt áthágó hírolvasója az adófizetőknek

Bírósági pereskedés végén, egy éven át tartó jogi huzavona után vált nyilvánossá, hogy bruttó 1,7 millió forintos szerződése van az állami televízióval annak a hírolvasónak, aki a médiatörvény megsértésével időnként személyes véleményének hangot adva szó szerint pocskondiázza az ellenzéket a hírek felolvasásakor, és aki idén hónapokra eltűnt a…

Még két hétig igényelhető a havi 240 ezer forintos bértámogatás

Eddig több mint 10 ezer munkavállaló esetében, több mint 1 milliárd forint összegben igényeltek ágazati bértámogatást a munkáltatók. A programra még két hétig, 2020. december 11-ig lehet jelentkezni. - jelentette be az ITM. A támogatás igényelhető maximális mértéke a minimálbér másfélszerese.

TB járulék 2021 havi összege, mennyire emelkedik az egészségügyi szolgáltatási járulék 2021-ben?

ProfitLine
-
 20.11.27 08:00Gazdaság

Hány forintot kell fizetni 2021-ben havonta annak, aki nem biztosított, és EÜ szolgáltatásra ezáltal válik jogosulttá? Hová kell utalni a NAV nak a havi járulékot, mi a számlaszám? Az egészségügyi szolgáltatási járulék (közismertebb néven havi TB járulék, társadalombiztosítási járulék) havi fizetendő összege 2020-ban 7.710 forint volt, azaz napi 2

Havi horoszkóp 2020. december – Új izgalmak között

Alon
-
 20.11.26 16:02Megyei

Az Ikrek életében izgalmasabb időszak következik, az Oroszlánnak meggondoltan kell viselkednie, a Szűz konfrontálódhat valakivel. Havi horoszkóp.