Találatok: 77 hír

Hódolatom! - Videón a BMW M440i xDrive

374 lóerő és 500 Nm nyomaték jóval több mint amire 20 évvel ezelőtt egy kőkemény sportmodellnek szüksége volt. Ma pedig 4,5 másodperces gyorsulással az M440i xDrive a belépő a gyors BMW-k világába.

Gáspár Evelin és a bitang BMW M8: nem gyenge duó…

Liner
-
 Ma 04:13Divat

Eszméletlenül jól mutat ez a luxus sportautó, ami sokak számára a megtestesült álom.

Na itt volt lélekjelenlét és szerencse. Megmenekült a csúszó Bmw elől

Megcsúszott Oroszországban a BMW a kanyarban, a zord útviszonyok és a nem megfelelően megválasztott sebesség miatt. A felvétel az időbélyegző…

Videó – végső teszten a tisztán elektromos BMW i4

A tisztán elektromos meghajtású Gran Coupé modellben a mérnökien precíz irányíthatóság, a vérpezsdítő kanyarsebesség, a kimagasló menetkomfort és a remekbe szabott kidolgozás egyesül.

Még az idén megérkezik az elektromos M-es BMW

e-cars.hu
-
 Tegnap 11:41Autó-motor

A cég korábban már utalt arra, hogy érkezhet egy villanyosított M-es BMW, de ekkor még nagyon titokzatos volt ennek érkezéséről.

Feltűnés nélkül: Bmw E34 525i tuning

Alapjárat
-
 Tegnap 07:50Autó-motor

Conor Auld E34-ese megtartotta a BMW klasszikus értékeit.

Driftelni is megtanítják a villanymotoros BMW i4-est

automotor.hu
-
 21.01.22 23:46Autó-motor

530 lóerős villanymotor repíti majd a négyszemélyes i4-est.

A BMW i4 vezetési élménye

Autósfórum
-
 21.01.22 20:03Autó-motor

A tisztán elektromos meghajtású Gran Coupé modellben a mérnökien precíz irányíthatóság, a vérpezsdítő kanyarsebesség, a kimagasló menetkomfort és a remekbe szabott kidolgozás egyesül.

Az M3/M4 vezetési élményét hozza majd az elektromos BMW i4

A BMW 3-as sorozat és a BMW 4-es sorozat a menetdinamika és az utazási komfort optimális egyensúlyát tekintve is mérceként szolgál a prémium szegmensben, a hamarosan bemutatkozó BMW i4 pedig készen áll arra, hogy eme előkelő szerepkört a hálózatról tölthető modellek mezőnyében töltse be. A BMW első tisztán elektromos…

Pusztító képek Vecsésről, ahogy lángol a taxi egy Bmw mellett a parkolóban

Két autó lángolt Vecsésen, amiről a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága képeket is közölt, melyek elég erősen adták vissza, hogy milyen “forró” lehetett a helyzet. A

Pusztító képek Vecsésről, ahogy lángol a taxi egy BMW mellett a parkolóban

Liner
-
 21.01.22 17:36Életmód

Két autó is lángolt Vecsésen, amiről a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága képeket is közölt, melyek elég erősen adták vissza, hogy milyen veszélyes lehetett a helyzet.

Gáspár Evelin egy új M8-as BMW-vel hajt: brutális a gép

Liner
-
 21.01.22 17:09Divat

Egy egészen páratlan gépet tesztelhet Gáspár Evelin, aki édesapjához hasonlóan imádja a luxusautókat, amikből már nem egy különleges darabot tesztelhetett.

Saját kémfotókkal hangol a BMW az 530 lóerős i4-re

Autó Pult
-
 21.01.22 13:51Autó-motor

Teljesen elektromos négyajtós kupét tervez a BMW: az i4 már a fejlesztések utolsó stádiumában van, amiről a gyártó csokornyi kémfotója is tanúskodik. A modellel egyértelmű céljai vannak a márkának: elektromos tekintetben is szeretne a dinamizmus nagykövete lenni.