Találatok: 372 hír

Koronavírus Magyarországon - Elkezdték osztani a védőmaszkokat ezeken a helyeken

Az ország számos településén védőmaszkokat szereztek be az önkormányzatok, amelyeket folyamatosan juttatnak el a helybelieknek.

Karácsony: most élet-halál kérdés az őszinteség

24
-
  Ma 15:41 Belföld

A főpolgármester szerint ugyanakkor a lakájmédia hazudott.

Védőmaszkot osztanak az önkormányzatok

Zuglóban például védőmaszkot kap minden 60 év feletti lakos.

Maszkokat osztanak számos településen – így juthat nekünk is

Számos önkormányzat szerzett be jelentős mennyiségű maszkot, amelyeket folyamatosan juttatnak el a helyiekhez. Zuglóban védőmaszkot kap minden 60 év feletti lakos – közölte Horváth Csaba, a XIV. kerület polgármestere az MTI-vel. Az önkormányzat hétfőtől 33 ezer maszkot oszt ki, hogy a koronavírus által leginkább veszélyeztetett 60 év feletti…

Védőmaszkot osztanak számos településen

Az ország számos településén védőmaszkokat szereztek be az önkormányzatok, amelyeket folyamatosan juttatnak el a helybelieknek.

Védőmaszkot osztanak számos településen

Az ország számos településén védőmaszkokat szereztek be az önkormányzatok, amelyeket folyamatosan juttatnak el a helybelieknek.

"Nincs bennem anyai ösztön"

HáziPatika
-
  Ma 15:03 Életmód

A társadalom még ma is nehezen tudja elfogadni, ha egy férfi vagy (főleg) egy nő nem vágyik gyerekre. A tudatos gyermektelenség mögött azonban számos motiváció húzódhat.

Felfüggesztették az osztályozást, nem bukhatnak a szlovák tanulók a koronavírus miatt

Az általános iskolák diákjai nem kapnak érdemjegyet, csak szóbeli értékelést, míg a középiskolákban kaphat jegyet a tanuló, de bukni nem bukhat meg, ahogy a legkisebbek sem.

110-zel repesztett a Szigetin besörözve, elkapott egy oszlopot, 300 ezerre büntették

A Pécsi Járásbíróság 2020. március 25-én – tárgyaláson kívül meghozott büntetővégzésével – R. Á. vádlottal szemben súlyos testi sértés okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt 300.000 forint pénzbüntetést és 2 évi közúti járművezetéstől eltiltást szabott ki.

Fény az alagút végén: fontos bejelentést tett az osztrák kancellár a javuló vírushelyzetről

Kurz szerint hamarosan kinyithatnak az üzletek az országban. Fény az alagút végén, legalábbis az osztrákoknak: Húsvét után kinyithatnak a kisebb üzletek Ausztriában, május elsejétől pedig minden üzlet, az óvintézkedéseket azonban továbbra is be kell tartani, szájmaszk viselése továbbra is kötelező lesz a boltokban. – jelentette be…

Óriási bejelentést tett az osztrák kancellár a járványról - fény az alagút végén?

Fény az alagút végén, legalábbis az osztrákoknak: Húsvét után kinyithatnak a kisebb üzletek Ausztriában, május elsejétől pedig minden üzlet, az óvintézkedéseket azonban továbbra is be kell tartani, szájmaszk viselése továbbra is kötelező lesz a boltokban. - jelentette be Sebastian Kurz kancellár hétfőn, a koronavírus-helyzettel kapcsolatos…

Legalább őszig gyártásban marad az e-Golf

Totalcar
-
  Ma 13:52 Autó-motor

Meglepő módon még nem nyugdíjazzák az előző Golf villanymotoros változatát.

Modernizálja a Fertőszentmiklós és az osztrák határ közötti vasútvonalat a Gysev

Április elején kezdődött a felújítás és várhatóan augusztus második feléig tart majd.