Találatok: 8 hír

Úszás: 50 ezer euróért eladták Hosszú Katinka edzésterveit

A Blikk értesülései szerint egy honi úszóedző Németországban pénzért árulta – és adta el – a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka részletesen kidolgozott edzéstervét.

Hatórányi úszással kerülte meg Dél-Korea határvédelmét egy észak-koreai szökevény

Hatórányi úszással sikerült megkerülnie egy észak-koreai szökevénynek a világ egyik legszigorúbban őrzött határát, amely a jogilag jelenleg is hadban álló két Koreát választja el egymástól - derül ki egy szöuli illetékes szerdai nyilatkozatából.

Hat órányi úszással sikerült átszöknie egy férfinak Észak-Koreából Dél-Koreába

A vakmerő és sikeres szökési kísérlet miatt az ellenzék és a sajtó össztüzet zúdít a szöuli kormányra, miután kiderült, hogy a hadsereg annak ellenére nem vette őrizetbe a férfit, hogy több biztonsági kamera észlelte, és a behatolás során nem is egy riasztó jelezte a határsértést, majd miután észlelték, újabb három óra kellett, hogy elfogják. A saj

Hatórányi úszással jutott be egy észak-koreai férfi Dél-Koreába

A sikeres szökéshez a határőrök mulasztása is kellett. 

Ez az úszásoktató 21 évesen a legfiatalabb nő lett, aki átevezte az Atlanti-óceánt

Jasmine Harrison 11 éves rekordot döntött meg; 21 évesen a legfiatalabb nő lett, aki átevezte az Atlanti-óceánt.

Úszás: csatába száll a kvótáért a leukémiával kezelt versenyző

A nemrég még leukémiával kezelt úszó, Ikee Rikako áprilisban indulhat a japánok olimpiai kvalifikációs versenyén, miután hétvégén harmadik lett 100 méter pillangón egy tokiói versenyen – írja az MTI.

Úszás: Hosszú Katinka volt Áder János podcastvendége

Környezettudatosságról, a koronavírus-járvány hatásairól és az olimpiai felkészülésről is beszélgetett Áder János köztársasági elnök Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszóval Kék Bolygó című podcastjénak hétfőn közzétett adásában – írja az MTI, amely az alábbiaknak megfelelően össze is foglalta az elhangzottak lényegét.

Úszás: így tenné büszkévé a kisfiát Bernek Péter

Újdonsült apukaként, friss nézőpontokkal készül harmadik olimpiai részvételére Bernek Péter. A BVSC színeiben versenyző úszóval 2021-es terveiről, a hosszú idő után ismét nemzetközi versenyen szerzett tapasztalatairól, a tokiói olimpiáról és az apai és élsportolói szerepek összeegyeztethetőségéről is beszélgetett a Prémium Média. „Szeretném…