Találatok: 126 hír

Megalakult a székelykeresztúri önkormányzat, beiktatták az új polgármestert

Letette a hivatali esküt Koncz Hunor-János, Székelykeresztúr új polgármestere, aki együttműködést kért az önkormányzati képviselőktől a tervezett fejlesztések megvalósítása érdekében. Mellette az önkormányzati képviselők többségét is beiktatták. Összesen tizenhét önkormányzati képviselője lehet Székelykeresztúrnak, amelyből egy híján…

Foglaljatok előre időpontot azz önkormányzati ügyfélszolgálathoz

Foglaljatok előre időpontot azz önkormányzati ügyfélszolgálathoz - most már kényelmesen, online is lehet.És ha így tettél:nem kell sorban állnod,akár már következő munkanapra is foglalhatsz időpontotha regisztrálsz is, visszaigazoló email-t küldenek a foglalás időpontjáról, sorszám is lesz rajta.Időpontot a következő módokon…

Budai Gyula: A DK-s önkormányzatok kifizetőhelyek Czeglédy Csabának

HírTV
-
  Ma 17:17 Vélemény

A Vas Megyei Ügyvédi Kamara felfüggesztette Czeglédy Csaba ügyvédi kamarai tagságát.

Fülek önkormányzata online tájékoztat a tesztelés menetéről

ma7.sk
-
  Ma 16:01 Határtalan

Fülek önkormányzata mindent megtesz annak érdekében, hogy a hétvégi tesztelés a lehető leggördülékenyebben menjen, ezért csatlakozott az odbernemiesta.sk oldalhoz is, melyen a lakosok arról tájékozódhatnak, hogy az egyes tesztelési helyeken épp mennyien várakoznak.

Nincs drámai helyzet a csabai önkormányzati intézményekben

Beol
-
  Ma 15:47 Belföld

A járványügyi helyzettel kapcsolatban tartott pénteken reggel egyeztetést Szarvas Péter a Gyermekélelmezési Intézmény, az óvodák, a bölcsődék, a köznevelési és szociális intézmények vezetőivel.

Vendéglősöknek nyújt segítséget az önkormányzat

Pécs önkormányzata és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. (PVh) mentőcsomaggal segíti azokat a pécsi vállalkozásokat, amelyeket közvetlenül sújt az új koronavírus járvány, közölte a polgármesteri hivatal.  Ezúttal azok a pécsi, vendéglátásban érdekelt vállalkozások részesülnek kedvezményben, amelyek az önkormányzat vagyonhasznosító cégétől…

Hallgatói ösztöndíjat és életkezdési támogatást ad a csabai önkormányzat

Több fiatal kapott a Békéscsaba hazavár! program részeként idén, a tavaszi és őszi pályázati forduló eredményeként hallgatói ösztöndíjat és életkezdési támogatást. Az erről szóló okleveleket és aláírt szerződéseket pénteken a városháza dísztermében adta át Szarvas Péter.

Újabb mentőcsomaggal segíti a pécsi vállalkozásokat az önkormányzat

Pécs önkormányzata és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. (PVh) újabb mentőcsomaggal segíti azokat a pécsi vállalkozásokat, amelyeket közvetlenül sújt az új koronavírus-járvány.

Együtt vagyunk erősek: Balmazújváros belépett a Magyar Önkormányzatok Szövetségébe

Ez a lényeg
-
  Ma 15:03 Vélemény

Az önkormányzatiságot gyűlölő Orbán ellen olyan szövetségesek kellenek, akikkel képesek vagyunk a kormány önkényes döntései ellen fellépni. Ilyen a MÖSZ.

Megszavazták az RMDSZ-javaslatot: az önkormányzatok foglalkoztathatnak napszámosokat

Maszol
-
  Ma 14:35 Határtalan

Csép Andrea képviselőt kérdeztük a részletekről.

Online kérdőívben várja a véleményeket a Nagykörút jövőjéről a fővárosi önkormányzat

Online kérdőívben várja november 11-éig a budapestiek véleményét a Nagykörút jövőjéről a fővárosi önkormányzat, amely a válaszok alapján alakítja majd ki a Nagykörút megújítására vonatkozó koncepciót.

Ön milyen Nagykörutat szeretne? Az önkormányzat online kérdőívén elmondhatja

A főváros vezetése kérdőíven méri fel, a lakosság alapvetően milyennek szeretné látni a Nagykörutat, a konkrét átalakítási terveket ez alapján fogják elkészíteni.

Többen is elkapták a fertőzést a téglási önkormányzatnál, bezár a hivatal

Debreceni Nap
-
  Ma 13:04 Megyei

Megjelent a koronavírus a téglási önkormányzatnál, ezért a hivatal november 8-ig zárva tart. A személyes ügyfélfogadás szünetel, a városvezetés azt kéri a lakosságtól, hogy csak sürgős, halaszthatatlan ügyekben telefonáljanak. Ha tényleg fontos, akkor az (52) 384 312-es telefonszámon érhető el a hivatal. Szabó Csaba polgármester kedden azt…

Önkormányzatok integritásának ellenőrzése több megyében

ÁSZ
-
  Ma 13:00 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék az önkormányzatok integritásának témájában folytat ellenőrzést Vas megye, Hajdú-Bihar megye és Győr-Moson-Sopron megye vonatkozásában összesen 461 helyszínt érintően.