Találatok: 11 hír

Csökkent a tesztelési kedv Ózdon

Borsodihír
-
 Tegnap 17:50Megyei

Három óvodai dolgozó koronavírusos.

Tetejére borult egy autó Sáta és Ózd között

Tetejére borult egy személyautó a Sáta és Ózd közötti útszakaszon.

Tetejére borult egy autó Sáta és Ózd között

Tetejére borult egy személyautó a Sáta és Ózd közötti útszakaszon. A balesethez az ózdi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították, majd kerekeire állították a járművet. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen, amelyet a munkálatok idejére teljes szélességében lezártak.

Elfogták az ózdi sorozatbetörőt

A bíróság elrendelte letartóztatását annak a férfinak, aki a megalapozott gyanú szerint több mint húsz helyre betört és tyúkoktól az LCD televízióig sok mindent ellopott. Az Ózdi Rendőrkapitányság lopás vétség és bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 40 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított az elmúlt…

Tyúkot és tévét is lopott az ózdi sorozatbetörő

Borsodihír
-
 20.11.30 15:22Megyei

A gyanú szerint több mint 20 helyre hatolt be.

A rendőrök azonosították az ózdi sorozatbetörőt

A bíróság elrendelte letartóztatását annak a férfinak, aki a megalapozott gyanú szerint több mint húsz helyre betört és tyúkoktól az LCD televízióig sok mindent ellopott.

A rendőrök azonosították az ózdi sorozatbetörőt

A rendőrök azonosították az ózdi sorozatbetörőtBorsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 30., h - 14:24 A bíróság elrendelte letartóztatását annak a férfinak, aki a megalapozott gyanú szerint több mint húsz helyre betört és tyúkoktól az LCD televízióig sok mindent ellopott.

Sok dolgozó koronavírusos az ózdi kórházban

HírTV
-
 20.11.25 12:15Vélemény

Sok egészségügyi dolgozó esett ki a munkából a koronavírus miatt az ózdi kórházban, ebből csaknem 20-an orvosok.

Ózdi óvodákban is felütötte a fejét a koronavírus

Borsod24
-
 20.11.25 12:05Megyei

Az önkormányzathoz tartozó oktatási-nevelési intézményekben véget ért az első tesztelés: az Újváros téri, Árpád vezér úti, Petőfi, Csépányi, Táblai óvodákban mindenki negatív – közölte november 24-én Janiczak Dávid. A polgármester Facebook-posztjában tudatta, a sajóvárkonyi óvodában egy dajka és egy óvónő koronavírusos, ezért a Bagoly…