Találatok: 30 hír

Polgármesteri átadás-átvétel Óbudán

A hétfői napon megtörtént a polgármesteri munkakör átadás-átvétele, amelynek kapcsán a pénzügyi és gazdálkodási főosztályvezető összegezte a kerület naprakész pénzügyi helyzetét.

Letartóztatták azt a három férfit, akik kirámoltak egy óbudai lakást

A bíróság egy hónapra elrendelte annak a három férfinak a letartóztatását, akiket azzal gyanúsítanak, hogy betörtek egy óbudai lakásba.

Újabb Találkozás Az Óbudai Danubia Zenekar koncertje

Revizor
-
  Tegnap 22:54 Zene

A fiatal dél-koreai zongoraművészt hallhattuk már hegedűs társaságában szonátázni Mozart–Beethoven-lemezen, szólistaként és szintén kamaramuzsikusként játszani Rachmaninov-CD-n. Nemrég személyesen is megismerhettük: Ravel G-dúr zongoraversenyének előadójaként. Csengery Kristóf Kritikája.

Továbbra is mérgező a volt Óbudai Gázgyár területe

RTL Klub
-
  Tegnap 18:19 Bulvár

Továbbra is mérgező a volt Óbudai Gázgyár területe. A talajba elásott veszélyes anyagok a földből még mindig a Dunába szivárognak a Greenpeace szerint. A környezetvédők egy éve vettek mintákat a helyszínen. Volt olyan rákkeltő anyag, amelyikből a határérték több ezerszeresét mérték. A Greenpeace szerint érdemi lépés továbbra sem történt, a…

Hírközlési labort avattak az Óbudai Egyetemen

Media1
-
  Tegnap 17:09 Média

Idén már a harmadik hírközlési labort adta át Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke.

Bús Balázs: Óbudai átadás-átvétel

Mandiner
-
  Tegnap 12:31 Vélemény

Nyugodt lelkiismerettel adom most át a kerület irányítását, és bízom abban, hogy a győztesek folytatják majd azt a munkát, amit elkezdtünk.

Novemberi kínálat az Óbudai Társaskörben

Fidelio
-
  Tegnap 12:20 Zene

Felolvasószínház borkóstolóval, Seress Rezső-est, születésnapi és kortárszenei koncertek az Óbudai Társaskör novemberi programkínálatában.

A magyar adófizetők az Óbudai Egyetemnek is hírközlési labort adományoztak

Idén már a harmadik hírközlési labort adta át Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke október 18-án az Óbudai Egyetemen, a Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karon. A hírközlési labor nagyteljesítményű számítógépparkjának összeállításakor a hatóság az egyetem már meglévő gépeivel együtt egy strukturált…

10 perc alatt elfogták az óbudai rablókat

Ittlakunk
-
  19.10.20 10:49 Budapest 03. kerÓbuda

Három férfi autózott Óbudán október 17-én 20 óra körül. Olyan lakást kerestek, ahova könnyen be tudnak törni. A három férfi a Kolostor úton állította le az autóját, gyalog a Kiscelli közbe mentek és egy földszinti lakás teraszajtaját feszítették fel, majd bementek és átkutatták a lakást. Az ingatlanból végül 20 óra 15 perckor több mint 50 ezer fori

Tíz tonna sajt érkezett Óbudára

Ridikül
-
  19.10.20 10:10 Recept

Második alkalommal rendezték meg a Nemzetek Sajtfesztiválját Budapesten. A szombati Folyondár utcai egész napos eseményen huszonöt országból több mint négyszáz féle sajtot, valamint a hazai borvidékek termékeit lehetett kóstolni.

Három férfi betört egy óbudai lakásba, tíz perc múlva már el is kapták őket

A rendelkezésre álló adatok szerint három férfi autózott Óbudán 2019. október 17-én 20 óra körül. A gyanú szerint olyan lakást kerestek, ahova könnyű szerrel be tudnak törni – írja a police.hu.

Tíz perc alatt elfogták az óbudai betörőt a rendőrök

Propeller
-
  19.10.20 08:38 Baleset-bűnügyÓbuda

A fővárosi rendőrök tíz perc alatt elfogták azt a három férfit, akik a gyanú szerint betörtek egy óbudai lakásba és onnan pénzt vittek el. A rendelkezésre álló adatok szerint három férfi autózott Óbudán 2019. október 17-én 20 óra körül. A gyanú szerint olyan lakást kerestek, ahova könnyű szerrel be tudnak törni. A három férfi a Kolostor úton állít

Nem jutottak messzire: így fogták el a rendőrök azt a három férfit, akik feltörtek és kiraboltak egy óbudai lakást

Blikk
-
  19.10.20 08:30 Baleset-bűnügy

A fővárosi rendőrök tíz perc alatt elfogták azt a három férfit, akik a gyanú szerint betörtek egy óbudai lakásba és onnan pénzt vittek el.

Galéria: a Röpke SE – Vasas Óbuda mérkőzés képekben

Kesport
-
  19.10.20 07:56 Sport

A Vasas Óbuda U21-es csapatát fogadta hazai pályán a Röpke SE. Szoros szetteket vívott egymással a két együttes, de 3:0-ra a fővárosiak nyerték a meccset. Fotók: Tóth Csaba/kesport.hu  

Tíz perc alatt elfogták az óbudai betörőket

hirado.hu
-
  19.10.20 06:48 Baleset-bűnügy

Az ingatlanból több mint 50 ezer forintnyi pénzzel és valutával távoztak.