Találatok: 36 hír

Hallássérülteket is vár koncertjeire az Óbudai Danubia Zenekar

kultura.hu
-
  Ma 13:11 Zene

Februártól májusig a zenekar ingyenes koncertjein minden fizikális eszközt bevetnek majd, hogy át tudják adni a zene élményét a hallássérülteknek.

Februári kínálat az Óbudai Társaskörben

Fidelio
-
  Ma 11:30 Zene

Dalest, hegedűest, gitármuzsika és kamarazenei koncertek is szerepelnek az Óbudai Társaskör februári programjai közt.

Illegális fakivágások Óbudán

Óbuda
-
  Ma 10:23 Belföld

Január 17-én dr. Kiss László polgármester a hozzá intézett lakossági panaszbejelentések alapján utasította a Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyeletét, hogy az Óbudai Egyetem közelében zajló építkezés helyszínét ellenőrizzék. A bejelentők több, érett fa indokolatlan kivágásáról számoltak be.

Óbudán vett irodaházat az Appeninn

Az Appeninn Holding aláírta az adásvételi szerződést arról a harmadik kerületi irodaépületről, amelynek megvásárlására 2019 novemberében tett vételi szándéknyilatkozatot. A több mint 6000 m2-es ingatlan megszerzése mintegy 20 százalékkal bővíti az Appeninn ebben a kategóriában rendelkezésre álló portfólióját.

Hallássérülteket is vár koncertjeire a az Óbudai Danubia Zenekar

ma.hu
-
  Tegnap 23:30 ZeneKoncertÓbuda

Hangrezgéseket közvetítő eszközökkel és különleges kontakt hangszórókkal segít a hallássérülteknek is átélhetővé tenni Beethoven zenéjét az Óbudai Danubia Zenekar (ÓDZ) a Budapest Music Centerben.

Óbudai időseket vert át a trükkös tolvaj, 1,5 millió forintot lopott el tőlük

Ittlakunk
-
  Tegnap 19:14 Budapest 03. ker

A III. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki orvosnak, kárfelmérőnek, biztosító dolgozójának, lakásszövetkezet alkalmazottjának, vagy éppen ügyvédnek adta ki magát, hogy bejusson a lakásokba - írja a police.hu.A férfi még 2018. július 16-án trükkös módszerrel jutott be egy Kunigunda útjai lakásba: önkormányzati dolgozónak…

Hallássérülteket is vár koncertjeire a az Óbudai Danubia Zenekar

NullHatEgy
-
  Tegnap 13:06 Zene

Hangrezgéseket közvetítő eszközökkel és különleges kontakt hangszórókkal segít a hallássérülteknek is átélhetővé tenni Beethoven zenéjét az Óbudai Danubia Zenekar (Ódz) a Budapest Music Centerben. Mti Februártól májusig a zenekar ingyenes koncertjein minden fizikális eszközt bevetnek majd, hogy valamiképp át tudják adni a zene élményét a…

Hallássérültek számára is élvezhetővé teszi a zenét az Óbudai Danubia Zenekar

HVG
-
  Tegnap 12:51 Zene

Februártól májusig a zenekar ingyenes koncertjein minden fizikális eszközt bevetnek majd, hogy valamiképp át tudják adni a zene élményét a hallássérülteknek - közölte a zenekar az MTI-vel.

Óbudán vásárol irodaházat az Appeninn

VG
-
  20.01.17 16:28 Pénzügy

Az Appeninn Vagyonkezelő Holding a Montevideo utcában terjeszkedik.

Újabb lakástűz Óbudán, ezúttal a Fehéregyházi úton

Ma is volt egy tűzeset a kerületben.Berendezési tárgyak égtek egy kétemeletes lakóépület padlásterében és a tetőszerkezet is lángra kapott a Fehéregyházi úton szerda délután - írja a katasztrófavédelem.A tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. 

Befejezték az oltási munkálatokat Óbudán

Police
-
  20.01.15 18:10 Baleset-bűnügy

Befejezték az oltási munkálatokat Óbudán Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 01. 15., sze - 18:10 A rendőrök feloldották az útlezárást a Fehéregyházi úton.

Kigyulladt egy irodaház tetőtere Óbudán

Police
-
  20.01.15 17:10 Baleset-bűnügy

Kigyulladt egy irodaház tetőtere Óbudán Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 01. 15., sze - 17:10 A mentési munkálatok idejére a rendőrök lezárták a Fehéregyházi út egy szakaszát.

Óbudai tűzvész: Budapest vízellátása is veszélybe került

A vasárnap este Óbudán történt tűzeset és az annak következtében kialakult áramszünet rendkívüli intézkedéssorozatot követelt a Fővárosi Vízművektől - közölte a vállalat. A Budapest ivóvízellátását meghatározó négy...

Rendkívüli intézkedések kellettek az óbudai tűz után, hogy legyen ivóvíz Budapesten

Index
-
  20.01.15 10:17 BelföldÁramszünetÓbuda

A négy nagy gépház közül három leállt az áramszünet miatt, de megoldották a vízügyesek.

Óbudai tűz: megszólalt a férfi, akit súlyos áramütés ért

BudaPestkörnyéke
-
  20.01.15 09:46 Megyei

Második születésnapját ünnepelheti Péter Árpád, az óbudai tűz sérültje. A férfit egy leszakadt kábel miatt megrázta az áram, a közelében felrobbant egy gázpalack, de egy orrtöréssel megúszta a rettenetes pillanatokat. Elképesztő lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot Péter Árpád. Az óbudai utcácskában feltehetően egy illegálisan bekötött…