Találatok: 48 hír

Hazatért a keresztény apologetika óriása

Hetek
-
  Tegnap 07:27 Vélemény

„Tanítsd a hívőt gondolkodni, a gondolkodót pedig hinni”. Ha Ravi Zacharias életművét egyetlen szlogennel kellene összefoglalni, ez lenne az. A hit úttörője egy hete, csontrákkal való rövid küzdelem után, 74 évesen hunyt el.

Kétszáz erőszakos cselekmény történt az ápolók ellen

hirado.hu
-
  20.05.27 18:50 Külföld

Egyes egészségügyi dolgozókat a betegeikkel együtt meggyilkoltak.

Legalább 200 erőszakos incidens áldozatai voltak ápolók a világjárvány kezdete óta

HírTV
-
  20.05.27 18:33 Külföld

A szervezetek felszólítják a kormányokat, hogy ügyeljenek arra, hogy az egészségügyi dolgozók biztonságos környezetben végezhessék a munkájukat.

Kórházban házasodott egy orvos és egy ápoló

Bár az augusztusi időpontjukat a járvány miatt lemondták, végül mégis megtartották az esküvőt. Méghozzá ott, ahol mindketten dolgoznak.

Megjelent az Ápolói hivatás a XXI. században című könyv

Kanizsa Újság
-
  20.05.26 18:04 Megyei

A Magyar Ápolási Egyesület Zala Megyei Szervezete még januárban hirdetett egy pályázatot az ápolóhallgatók és az ápolási hivatást gyakorlók felé, hogy írásos formában mutassák be a hivatásuk szépségeit.

Zokogásban tört ki az ápolónő: a boltban üvöltözött vele egy nő

A nővérrel azért kezdett üvöltözni a nő, mert egyenruhában vásárolt.

Az orvosok és az ápolók egy hete választ várnak a kormánytól

Borsod24
-
  20.05.26 15:39 Belföld

A Magyar Orvosok Szakszervezete múlt hétfőn levélben kérte az emberi erőforrások miniszterétől és az egészségügyért felelős államtitkártól, hogy vonják vissza az egészségügyi dolgozók külföldre utazásának a koronavírus-járvány alatt bevezetett tilalmát. Egy háziorvos név azt állította, hogy azóta nem érkezett érdemi válasz az orvosok levelére. A má

Brutális hét hetes csata áll az ápolónő háta mögött

BorsOnline
-
  20.05.26 12:47 Baleset-bűnügy

Nem mindennapi történtet mesélt el Teresa Grey. Az ápolóként dolgozó asszony, mikö

Ápolónővel kiabált egy vásárló, mert az egyenruhájában vásárolt

Egy ápolónő a boltban vásárolt, amikor egy agresszív vásárló nekiesett és követni kezdte. A nő azt kiabálta, hogy ne engedjék be, mert betegségeket terjeszt, mivel az egyenruhájában van.

A társadalom nem kívánhatja egy ápolónőtől azt, amit egy katonától

Vital
-
  20.05.26 11:10 Egészség

„A mostani járványhelyzet egészségügyi és társadalmi hatásai számtalan etikai és jogi problémát vetnek fel. Ilyen például az emberi jogi vonatkozások közül,...

A főváros megtiltotta, hogy az idősotthon ápolói nyilatkozzanak a sajtónak

888.hu
-
  20.05.26 09:59 Vélemény

„Nyilatkozgatunk, fészbukkolgatunk, elvtárs?” – több kollégát is berendeltek Facebook-posztok és kommentek miatt, szerződésbontással fenyegetve őket.

Megtiltotta az ápolóknak Karácsony, hogy nyilatkozzanak a Pesti úti idősotthonban

Azonnal elbocsátják, aki beszélni mer az idős otthon dolgairól. Ezt közölték a Pesti úti intézmény dolgozóival, Karácsony Gergely főpolgármesterre hivatkozva.

Pesti úti idősotthon: Megtiltották az ápolóknak, hogy beszéljenek, kirúgással fenyegetik őket

Azonnal elbocsátják, aki beszélni mer az idős otthon dolgairól. Ezt közölték a Pesti úti intézmény dolgozóival, Karácsony Gergely főpolgármesterre hivatkozva. Még a Facebook bejegyzések cenzúrázását is elrendelték. Az otthonban azonban semmi nem változott, ma sem látják el rendesen a betegeket. Akiktől viszont elveszik a mobiltelefont!

Kirúgással fenyegetik a Pesti úti idősotthon ápolóit: megtiltották nekik, hogy beszéljenek

Azonnal elbocsátják, aki beszélni mer a munkahelyén történtekről – közölték a fővárosi fenntartású Pesti úti idősotthon dolgozóival – írja a Ripost. Az intézmény ápolói szerint az otthonban semmi nem változott, ma sem látják el rendesen a betegeket.