Találatok: 21 hír

Megrázó: mocsárban ragadtak az aszály miatt veszélybe kerülő állatok – galéria

Blikk
-
  Tegnap 13:50 Bulvár

Botswana - Megrázó képekkel örökítették meg, ahogyan egy tehenekből álló csorda, illetve egy csapat víziló kileheli a lelkét a mocsárban rekedve.

Hazai és egzotikus állatok modelljeire lőttek

Teol
-
  Tegnap 12:30 Megyei

Országos Íjászversenyt rendezett a katasztrófavédelmi igazgatóság a sötétvölgyi erdőben.

Csak a közelgő választások miatt nem irtják ki a sertéspestissel veszélyeztetett állatokat

Egri Ügyek
-
  19.09.18 16:53 Megyei

Heves megyében sem lenne más mód a sertéseket sújtó betegség megfékezésére, de az önkormányzati választások előtt az Orbán-kormány nem mer lépni.

Idősek világnapja

Szeptember 30-án, hétfőn 15 órakor rendezik meg az Idősek világnapja ünnepséget a Móra Ferenc Művelődési Központ dísztermében.

Kosztümös sétákkal készül Eger a Turizmus Világnapjára

Turizmus
-
  19.09.17 14:01 Utazás

A szeptember 27. délutánjára tervezett élménysétán Tinódi Lantos Sebestyénnel és Dobó Istvánnal is találkozhatnak az érdeklődők. A Turizmus Világnapjára több szolgáltató is kedvezményekkel készül.

Grezsa István: megoldást kell találni a kivert állatok ellátására

Helyi állatvédőkkel találkozott Grezsa István, hódmezővásárhelyi polgármester jelölt, aki egy telephelyre is ellátogatott.

A Limfóma világnapján 8 km-es kerékpáros felvonulást rendeztek

ATV
-
  19.09.16 08:00 Bulvár

"Nagyon sokat fogytam, elvesztettem a hajamat, állandóan fájt a fogam, nem éreztem ízeket, kedvetlen voltam, erőtlen." - így írta le híradónknak a kemoterápiás kezelés hatásait egy lány, akit két éve limfómával diagnosztizáltak. A Limfóma világnapján ő is csatlakozott a 8 km-es kerékpáros felvonuláshoz, ahol a Magyar Rákellenes Liga a rejtőzködő be

Drónok veszélyeztetik az állatok életét a Tátrában

Élő bolygónk
-
  19.09.16 07:13 Életmód

Halálba kergetett egy fiatal zergét egy drón Szlovákiában, a Chopok csúcsa közelében – írja szlovák híradás nyomán a Magas-Tátra.info Facebook-oldal.

Két kerékkel a limfóma világnapján

Ma van a limfóma világnapja, a Magyar Rákellenes Liga ismét kerékpáros felvonulással hívja fel a figyelmet a hazánkban ötödik leggyakoribb daganatos betegségre.

Állatok pillangókkal – Mintha Disney világa megelevenedett volna

ZooZoo
-
  19.09.15 14:50 Állatvilág

Ezek képek tényleg olyanok, mintha a mesék elevenedtek volna meg, a pillangók sokasága a különféle állatokkal olyan valószerűtlennek látszik, mintha megrajzolta volna valaki. De miért csinálják ezt ezek a törékeny kis állatok, ha oly nagy veszélyt jelent ez számukra? Az egyik tudományos válasz az, hogy pont a pillangók tömeges rajzásakor találkozna

Tökéletes esküvői fotókat akartak, de széttrollkodták az állatok az egészet: igen vicces lett a végeredmény

Femina
-
  19.09.15 11:46 Életmód

Ezeket a romantikus esküvői képeket állatok photobombolták szét: nemcsak cukik, de nagyon viccesek is lettek a felvételek.

Zseniális szaglású kutyák is bemutatkoztak az Örökbefogadott Állatok Napján

hirado.hu
-
  19.09.15 09:40 Belföld

A rendezvény célja, hogy az örökbefogadás ösztönzésén túl bővebb ismeretekkel lássa el az érdeklődőket a helyes állattartással kapcsolatban is.

A Népligetben rendezték meg az Örökbefogadott Állatok Napját

ATV
-
  19.09.15 08:30 Bulvár

Kutyaugatástól volt hangos a Népliget szombaton. Itt rendezték meg az Örökbefogadott Állatok Napját, ahova nem csak a gazdijelölteket várták, hanem azokat az ebeket is akik, már szerető otthonra találtak.