Találatok: 85 hír

Állami milliárdok mennek tudományra, a NER persze ezzel is jól jár

Mészáros Lőrinc és Csányi Sándor cégei, Pintér Sándor egykori vállalkozása, és a 4iG is nagyot nyert, amikor az állam 55 milliárd forintot szétosztott innovációra.

Újabb jelentéstervezetek a nem állami humánszolgáltatóknál

ÁSZ
-
  Tegnap 12:49 Gazdaság

A Menedék Alapítványt, a Szivárvány Gyermekkert Szociális, Oktatási és Szolgáltató Nonprofit Kft-t, a Geronto-Med Szociális, Egészségügyi és Rehabilitációs Közhasznú Nonprofit Kft-t, valamint a NAPÁVA Szociálisgondozó Közhasznú Nonprofit Kft. "fa."-t érintő ellenőrzésekben a számvevői ajánlások alapján készülnek a jelentéstervezetek.

Egészségbiztosítás: Az állami már nem biztos, hogy elég

KárpátHír
-
  Tegnap 12:26 Külföld

Talán csak a betegeskedő ember érti meg igazán, hogy az

Érkezik a Mosolygyár az állami gondozásban részesülő Fejér megyei gyerekekhez

Feol
-
  Tegnap 10:34 Megyei

Október végén hirdették meg a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók a Karácsonyi Mosolygyár elnevezésű összefogást, amelynek lényege, hogy a Fejér megyei állami gondozásban részesülő gyerekek és fiatalok a gyermekvédelmi központ munkatársainak segítségével leírták karácsonyi kívánságukat.

Eger környékén és az egész megyében panaszkodnak a Volánbuszra, de az állami cég szerint minden oké

Egri Ügyek
-
  19.12.13 19:00 Megyei

Fagyoskodnak vagy éppen heringként szoronganak az utasok az ósdi buszokon, és a járatok is ritkák. Szerencsére a busztársaság szerint minden rendben.

Jobb lakhatási körülményekkel elkerülhető, hogy állami gondozásba kerüljenek a gyerekek

Székelyhon
-
  19.12.13 17:18 Határtalan

Néha elég egy kis segítség, hogy együtt maradhasson a család, a gyerekek ne kerüljenek gyerekvédelmi rendszerbe – éppen ezért Kovászna Megye Tanácsa pénteki soros ülésén megszavazta, hogy meghosszabbítják a bukaresti SERA Alapítvánnyal kötött egyik együttműködési megállapodást.

Ötvenhárom állami kórház – köztük a dunaújvárosi – szülészetét fejlesztik

Országszerte ötvenhárom közfinanszírozott egészségügyi intézmény szülészetét fejlesztik 3,3 milliárd forintból – jelentette be az emberi erőforrások minisztere. Az összeget 53 kórház kapja, közülük 43 vidéki.

A legmagasabb állami szinten is foglalkoznak a magyar mozgóképkultúrával

Magyar Nemzet
-
  19.12.13 13:25 Film

Novák Emil, a Magyar Filmakadémia Egyesület ügyvezető elnöke kiemelte: 2020 januárjától még kedvezőbb feltételekkel, nagyobb támogatással készülhetnek magyar filmek.

Jól megdicsérte az állami hivatal Eger karácsonyi vásárát, mi vagyunk a pozitív példa

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei végigjárták az ország vásárait, és a sok probléma mellett jó dolgokra is akadtak.

Elismerte Irán: állami szereplő követte el az országot ért masszív kibertámadást

Portfolio
-
  19.12.13 09:56 GazdaságIránNew York

Elismerte az iráni kormány, hogy „nagyon nagy” kibertámadás áldozata lett és hogy egy államot gyanúsítanak azzal, hogy kivitelezték a hackerkampányt. Bár nem nevezték meg, vélhetően arra a támadásra utalnak, melynek következtében 15 millió iráni bankkártya adatai felkerültek a világhálóra – írja a New York Times.

Félmillió magyart kilöktek az állami egészségügyből

Szerdán a nemzeti együttműködés rendszere félmillió magyart kilökött az állami egészségügyből, idézi a Mandiner Puzsér Róbert jegyzetét.

Év végéig bárki bezsebelhet 130 ezer forint állami támogatást

ProfitLine
-
  19.12.13 05:00 BelföldNyugdíj

A magyarok többsége már tudja, hogy idős korában nem hagyatkozhat majd csak az állami nyugdíjra, ugyanis ez sokaknak már ma sem elég a megélhetéshez, de 10-15 éven belül még nehezebb lesz a helyzet. Ezért annak, aki nem szeretné, hogy nyugdíjasként jelentősen csökkenjen az életszínvonala, muszáj félretennie az aktív éveiben. A…

Így lesz rendes nyugdíjad: év végéig bárki bezsebelhet 130 ezer forint állami támogatást

Blikk
-
  19.12.12 17:05 Belföld

A magyarok többsége már tudja, hogy idős korában nem hagyatkozhat majd csak az állami nyugdíjra, ugyanis ez sokaknak már ma sem elég a megélhetéshez, de 10-15 éven belül még nehezebb lesz a helyzet.

Kormányközeli üzleti körök tarolták le a közéleti lapok piacát, aztán állami pénzből tőkésítik fel

G7
-
  19.12.12 16:22 Gazdaság

Nagy pénzt lehet csinálni közéleti nyomtatott lapokkal Magyarországon. A baj csak az, hogy a nyereség forrása túlnyomó részt az állami támogatás.