Találatok: 185 hír

A Szerencsejáték Zrt. 15 millióval szponzorálta meg Mészáros Lőrinc cégét

De jutott pénz az állami cégtől Rogán-Gaál Cecíliának, Sarka Katának, Szijjártó feleségének és Nacsa Olivérnak is.

Kigyulladt egy romániai kamion a német autópályán

Maszol
-
  Ma 15:12 Határtalan

A 23 éves sofőr sértetlenül megúszta.

Nyugat-Európában sok országban előfordul, hogy heti kétszer fürdenek – a Florin Zrt. ügyvezetője a Makronómnak

Mandiner
-
  Ma 14:07 Gazdaság

Éppen 62 éve, hogy hat szegedi család összeállt, hogy együtt szappanfőző manufaktúrát nyissanak. A közös munka eredményeként mára minden magyar otthonban megtalálhatók a Florin termékei. Száz százalékban magyar tulajdonban, száz dolgozóval évi kétmilliárd forintos bevételt bonyolítanak. Interjú Barta Attila Ferenc ügyvezető…

Állami kitüntető oklevelet kapott Erdősné dr. Németh Ágnes

Zaol
-
  Ma 14:00 Megyei

Csapatvezető-helyettesként az informatikai diákolimpián nyújtott áldozatkész és odaadó tanári munkája elismeréseképpen, illetve a tanulók felkészítésében végzett magas színvonalú teljesítményéért vehetett át állami kitüntető oklevelet Erdősné dr. Németh Ágnes.

Hogyan építsünk autópályát

Parameter
-
  Ma 13:57 Határtalan

A Szlovák autópályahálózat az ország nyugati, déli részén Forrás: NDS (Národná diaľničná spoločnosť). Megjegyzés: Az elkészült szakaszok fekete, az épülők piros, a tervezettek zöld színnel. Az alagutak nevei és a hosszúságuk a téglalapokban jelölve.   Az autópályák késnek és egy alagút árába kerülnek Amikor Érsek Árpád 2016…

Irányt vált az elektromos autók vásárlását támogató állami program

Az előző pályázatban bőven „túljegyezték” a rendelkezésre álló keretet. A teljes anyag Irányt vált az elektromos autók vásárlását támogató állami program címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Tibor.

Közel 2800 e-autót vettek eddig állami támogatással

Sikeresek voltak az elektromosautó-vásárlás támogatására meghirdetett pályázatok, ennek is köszönhetően csaknem 2800 elektromos autó közlekedik már Magyarországon - mondta Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.

Újabb területtel bővült az Állami Számvevőszék önteszt-rendszere

A teszttel az önkormányzatok befektetéseik törvényességét ellenőrizhetik.

Kedvelt kirándulóhelyen avatott emlékerdőt a Vértesi Erdő Zrt.

Kemma
-
  Ma 11:30 Belföld

A Vértesi Erdő Zrt. által létrehozott emlékerdő egy hektáros területen valósul meg, ahol 8100 facsemetét, tölgyet, csert, bükköt és juhart is ültetnek.

Utóellenőrzés két állami tulajdonú gazdasági társaságnál

ÁSZ
-
  Ma 10:00 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék befejezte a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft. és a Széchenyi Programiroda Tanácsadó és Szolgáltató Nonprofit Kft. vagyonmegőrzési és gazdálkodási tevékenységének utóellenőrzését. A Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft.…

A kormány visszavonta javaslatát az autópályadíjak eltörléséről

A kormány szerdán reggel, rendkívüli ülésén visszavonta az autópálya díjak eltörlésére irányuló javaslat. A Parlamentnek az elmúlt napokban többszöri próbálkozásra sem sikerült megszavaznia a javaslat gyorsított jogalkotási eljárását.

Andrej Danko felsült az autópályadíjak eltörlésével

Körkép
-
  Ma 09:51 Határtalan

Az Andrej Danko által szorgalmazott autópályadíj-eltörlésről szóló javaslat biztosan nem megy át a parlamenten, mivel a kormány visszavonta annak beterjesztését. Az SNS eltörölte volna az autópálya-matricákat a 3,5 tonnánál kisebb járművekre vonatkozóan.   A javaslat elfogadásához nélkülözhetetlen gyorsított eljárás kedden nem sikerült…

A horgászok segítségét kéri a Nébih Állami Halőri Szolgálata

A horgászok segítségét kéri a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Állami Halőri Szolgálata egy, korábban a Gyékényesi kavicsbánya-tavakból többször megfogott ponty jelenlegi élőhelyének maghatározásában.