Vadgázolás – ki a felelős? Megkérdeztük a jogászt

Agroinform
-
 21.09.15 09:35Gazdaság

Rengeteg a vad az utakon, párzási időszak van. Most még jobban kell figyelni arra, hogy elkerüljük a vaddal való találkozást. Mi a helyzet, ha mégis megtörtént? Szakértő öntött tiszta vizet a pohárba.

5 kapcsolódó hír

Tiszta vizet öntött a pohárba a szakember: Elárulta, számít-e az antitestszám a covid-védettségnél

BorsOnline
-
 21.09.15 08:33Egészség

Szlávik János nemrég kiemelte: nagy bajban leszünk, mert a Covid eredeti változata, a delta variáns már itt van hazánkban, ráadásul keveredik az allergiaszezonnal, késő ősszel pedig beköszönt az influenza is. A szakember szerint ez utóbbi idén jobban terjedhet, mint tavaly.

Fokozott óvatossággal közlekedjünk szarvasbőgés idején

Feol
-
 21.09.15 16:18Megyei

A párzási időszak idején a sofőröknek érdemes jobban figyelniük, mert nem ritka, hogy hírtelen a jármű előtt az úton egy őz, vagy szarvas bukkan fel.

Fokozott óvatossággal közlekedjünk szarvasbőgés idején

ObjektívHír
-
 21.09.15 15:49[N/A]

A párzási időszak idején a sofőröknek érdemes jobban figyelniük, mert nem ritka, hogy hírtelen a jármű előtt az úton egy őz, vagy szarvas bukkan fel – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Fokozott óvatossággal közlekedjük szarvasbőgés idején is

Police
-
 21.09.15 13:09Belföld

Fokozott óvatossággal közlekedjük szarvasbőgés idején is Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 09. 15., sze - 13:09 A párzási időszak idején a sofőröknek érdemes jobban figyelniük, mert nem ritka, hogy hírtelen a jármű előtt az úton egy őz, vagy szarvas bukkan fel.