Megszólaltak a hivatal dolgozói, akiket majdnem megölt a fegyverrel fenyegetőző férfi

ATV
-
 21.06.18 06:58Baleset-bűnügy

„Kezében tisztán láttam a fegyvert, az oldalán egy kés lógott. Tisztán hallottam, amikor azt kiabálta: meg fogok ölni három embert!”

9 kapcsolódó hír

"Azt kiabálta: meg fogok ölni három embert” - kis híján vérfürdő helyszínévé vált a gyöngyösi városháza

Life
-
 21.06.18 07:35Baleset-bűnügy

Gyöngyösi ámokfutó rontott be a városházára egy fegyverrel és egy késsel felfegyverkezve. Néhány dolgozó lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt hatalmas tragédia. 

Letartóztatták a gyöngyösi polgármesteri hivatalban fegyverrel fenyegetőző férfit

24.hu
-
 21.06.18 14:37Baleset-bűnügy

A bíróság szerint fennált a veszélye, hogy a cselekményét folytatná vagy újabb hasonló tettet követne el.

Döntöttek a gyöngyösi polgármesteri hivatalban fegyverrel fenyegetőző férfi letartóztatásáról

Döntött az Egri Járásbíróság a gyöngyösi polgármesteri hivatalban fegyverrel fenyegetőző férfi letartóztatásáról, a határozat még nem jogerős - közölte az Egri Törvényszék sajtószóvivője pénteken az Mti-vel.

„Hallottam, amikor azt kiabálta: meg fogok ölni három embert” – Újabb részletek derültek ki a gyöngyösi ámokfutóról, …

Blikk
-
 21.06.18 04:00Baleset-bűnügy

Pokoli percek, pánik és menekülés a hivatalból – mintha csak egy akciófilm kockái elevenedtek volna meg a gyöngyösi polgármesteri hivatalban. Kevésen múlt, hogy nem vált vérfürdő helyszínévé a városháza, miután szerda kora délután egy férfi egy pisztollyal és egy késsel felfegyverkezve hatolt be a polgármesteri titkárság folyosójára.

Fegyverrel fenyegetőzött egy férfi a gyöngyösi polgármesteri hivatalban, elfogták

Késsel és pisztollyal felfegyverkezve fenyegetőzött egy férfi a gyöngyösi polgármesteri hivatalban, a rendőrök elfogták – közölte az intézmény sajtóreferense. Juhász Marianna tájékoztatása szerint a férfi felfegyverkezve érkezett ügyet intézni a hivatalba, melynek korábban két éven át alkalmazottja volt. Helyismeretét kihasználva jutott el a polgár

Hallottam, amikor azt kiabálta: meg fogok ölni három embert!

Origo
-
 21.06.18 07:39Baleset-bűnügy

Újabb részletek derültek ki a gyöngyösi ámokfutóról. A férfi 12 éves fia Asperger-szindrómás, a fiú anyja börtönben van.

Újabb részletek derültek ki a gyöngyösi fenyegetőző ügyében (videó)

Heol
-
 21.06.17 09:01Baleset-bűnügy

Mint megtudtuk, a férfi régen a gyöngyösi önkormányzat alkalmazottja volt, helyismeretét kihasználva jutott el a polgármesteri titkárságra.

“Tudom, hogy nagyon csúnya, amit tett, de szerintem nem érdemel börtönt” – Letartóztatták a fegyverrel fenyegetőző …

Letartóztatta az Egri Járásbíróság azt a 46 éves férfit, aki felfegyverkezve fenyegetőzött a gyöngyösi polgármesteri hivatalban. V. Tamás egy kést és egy fegyvert is magával vitt a korábbi munkahelyére, ahol azzal fenyegetőzött, hogy megöli a polgármestert és vele együtt a teljes városvezetést. Fegyverrel ment ügyet intézni Amint arról itt a BudaPe