Máris zárószavazást terveznek keddre a szétmódosított pedofiltörvényről

SzMo
-
 21.06.11 11:42Belföld

A civil szervezetek szerint orosz minta alapján indított frontális támadást a szólásszabadság és a gyermekjogok ellen a kormány. Most a kormánypárti többség gyorsan végigzavarná a parlamenten a törvényt.

4 kapcsolódó hír

Budapest Pride: orosz minta alapján indított frontális támadást a szólásszabadság és a gyermekjogok ellen a kormány

Blikk
-
 21.06.10 19:39Belföld

A szólásszabadságot és a gyermekjogokat is súlyosan korlátozná a Fidesz egy új, az orosz propagandatörvényre hasonlító javaslattal, amivel betiltaná az iskolai LMBTQI témájú oktatási programokat és társadalmi célú reklámokat. Május közepén Budapesten egy 13 éves fiú azért oltotta ki saját életét, mert környezete kiközösítette melegsége miatt. Az…

„Megvertek, vonalzót törtek el rajtam” – a Fidesz nem beszélne az iskolákban a homoszexualitásról

Szabad Európa
-
 21.06.11 16:45Belföld

Kiegészítést javasolnak a pedofilellenes törvénycsomaghoz a kormánypártok. Tilos lenne elérhetővé tenni a 18 éven aluliak számára olyan tartalmat, amely a nem megváltoztatását, a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg. Civilek orosz propagandatörvényre hasonlító javaslatról beszélnek.

Civil szervezetek tiltakoznak a kormány legújabb elképzelése ellen

Media1
-
 21.06.10 20:49Média

A szólásszabadságot és a gyermekjogokat is súlyosan korlátozná a Fidesz egy új, az orosz propagandatörvényre hasonlító javaslattal – erre figyelmeztet az Amnesty International Magyarország, a Budapest Pride, a Háttér Társaság, a Labrisz Leszbikus Egyesület és a Prizma Transznemű Közösség közös közleményében.

Budapest Pride: Orosz minta alapján indított támadást a kormány

Humen
-
 21.06.10 17:00Belföld

  A szólásszabadságot és a gyermekjogokat is súlyosan korlátozná a Fidesz egy új, az orosz propagandatörvényre hasonlító javaslattal, amivel betiltaná az iskolai LMBTQI témájú oktatási programokat és társadalmi célú reklámokat. A tervezettel kapcsolatban a Budapest Pride sajtóközleményt adott ki, amelyben emlékeztetnek, hogy május…