Eltűntek a mozgó traffipaxok az utakról

SzMo
-
 21.06.10 12:22Belföld

Az ATV Híradója számolt be arról, hogy egyre többen tapasztalják az utóbbi időben: a fixen telepített sebességmérőkön kívül az út menti autókból és az út széléről nem mérnek sebességet a rendőrök.

8 kapcsolódó hír

Eltűntek a mozgó traffipaxok

ATV
-
 21.06.09 18:48Belföld

Egyre többen tapasztalják, hogy a fixen telepített sebességmérőkön kívül, út menti autókból nem mérnek sebességet a rendőrök. Az okokra vonatkozó kérdésre az ORFK-tól kitérő választ kapott híradónk, de több közlekedési szakember is azt mondta, hogy szerintük a rendőrség leállította a méréseket. Tény, hogy az utóbbi egy hónapban nem jelent…

Eltűntek a traffipaxok az utakról

Propeller
-
 21.06.10 08:55Belföld

Egyre többen tapasztalják, hogy a fixen telepített sebességmérőkön kívül az út menti autókból és az út széléről nem mérnek sebességet a rendőrök – írja az Index.hu. Kép:Police.hu Az okokra vonatkozó kérdésekre az Orfk-tól kitérő választ kapott. A hatóság azt írta: a véda rendszer rendben működik, de a többi mérésfajta megszűnéséről…

Eltűntek a mozgó trafipaxok a magyar utakról: mi történhetett?

Pénzcentrum
-
 21.06.10 20:08Autó-motor

Egyre többen tapasztalják, hogy a fixen telepített sebességmérőkön kívül, út menti autókból nem mérnek sebességet a rendőrök. Az okokat az ATV próbálta megtudni az ORFK-tól.

Önnek is feltűnt? Eltűntek a mozgó traffipaxok – Itt a magyarázat

Blikk
-
 21.06.09 19:27Belföld

Egyre több embernek feltűnhetett, hogy eltűntek az út menti autókból sebességet mérő rendőrök, így csupán a fixen telepített sebességmérők maradtak.

Hová tüntek a traffipaxok?

Hírklikk
-
 21.06.09 21:00Belföld

Egyre többen tapasztalják, hogy az út menti autókból már nem mérnek sebességet a rendőrök, csak a fixen telepített sebességmérők maradtak.

Észrevette? Eltűntek a traffipaxok az utakról

Pécs Aktuál
-
 21.06.10 16:56Autó-motor

Egyre többen tapasztalják, hogy a fixen telepített sebességmérőkön kívül az út menti autókból és az út széléről nem mérnek sebességet a rendőrök – számol be az ATV híradója. Az okokra vonatkozó kérdésekre a csatorna az ORFK-tól kitérő választ kapott. A hatóság azt írta: a Véda-rendszer rendben működik, de a többi mérésfajta…

Hová tüntek a traffipaxok?

PécsiStop
-
 21.06.09 22:04Megyei

Egyre többen tapasztalják, hogy az út menti autókból már nem mérnek sebességet a rendőrök, csak a fixen telepített sebességmérők maradtak.

Miért tűntek el a mozgó traffipaxok az utakról?

Nyugat
-
 21.06.09 17:15Megyei

Egyre többen tapasztalják, hogy a fixen telepített sebességmérőkön kívül, út menti autókból nem mérnek sebességet mostanában a rendőrök.