A magyarok mindössze 13 százaléka szeretné Karácsony Gergelyt miniszterelnöknek

hirado.hu
-
 21.05.17 14:36Belföld

Nem tartják valódi versenynek a baloldali előválasztást a magyarok, ez derül ki az Alapjogokért Központ legfrissebb felméréséből.

6 kapcsolódó hír

Itt vannak a tippek, Karácsony Gergely mire használja új mozgalmát

Infostart
-
 21.05.17 15:06Belföld

Teljessé vált az ellenzéki előválasztási verseny Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti indulásával – fogalmazott az InfoRádiónak a Nézőpont Intézet elemzője. A Méltányosság Politikaelemző Központ projektigazgatója szerint a 99 Mozgalomnak a kampányban és az előválasztáson is kulcsszerepe lehet.

Karácsonyból a jobbikos, a liberális és a baloldali is kihallhatta

Népszava
-
 21.05.17 06:20Belföld

Az urizáló Fidesz-elittel szemben a magyarok 99 százalékát képviselné – mondta Karácsony Gergely, aki bejelentette, miniszterelnök-jelöltként részt vesz az előválasztáson.

Egyelőre főleg online kampányolnak az őszi ellenzéki előválasztásra

RTL Klub
-
 21.05.16 18:12Bulvár

Egyelőre főleg online, de amint a járványhelyzet engedi, személyesen is kampányolnak az őszi ellenzéki előválasztásra - ezt ígérik az érintett pártok. A legnagyobb erők már mind bemutatták miniszterelnök-jelöltjüket, legutóbb szombaton Karácsony Gergely indulása vált hivatalossá. A Fidesz erre úgy reagált, indul a Gyurcsány-show. A DK jelöltje egyé

Indul Karácsony és mozgalma

Népszava
-
 21.05.17 06:20Belföld

Az urizáló Fidesz-elittel szemben a magyarok 99 százalékát képviselné – mondta Karácsony Gergely, aki bejelentette, miniszterelnök-jelöltként részt vesz az előválasztáson.

Meghívóval lehetne részt venni az előválasztáson?

Klubrádió
-
 21.05.17 11:42Vélemény

Mérő László szerint akár a Fidesz is befolyásolhatja az ellenzéki előválasztást, hogy a neki legmegfelelőbb jelölt induljon Orbán Viktor ellen. Azóta több technikai javaslatot is kapott.

Így reagált a kormánypropaganda Karácsony bejelentésére

Jövő TV
-
 21.05.15 19:46Belföld

Még 24 óra sem telt el azóta, hogy Karácsony Gergely bejelentette indulását az ellenzéki miniszterelnöki-előválasztáson, a kormánypropaganda gépezetben beindultak a fogaskerekek. Aki nem akar sokat olvasni, annak összefoglalva az üzenetük: Gyurcsány. 1.A Fidesz hivatalos oldala Szerintük Soros György producer által ismét újraindulhatna…