Eltiltották Neymart, a PSG nagy bajban van

168.hu
-
 21.05.15 11:20Sport

Egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Neymar, a Paris Saint-Germain brazil labdarúgója, így szerdán nem játszhat a Francia Kupa döntőjében.

5 kapcsolódó hír

Megvan a PSG B-terve, ha Mbappé távozik

Liner
-
 21.05.15 17:29Sport

A Paris Saint-Germain továbbra is Kylian Mbappé válaszára vár, hogy hajlandó-e meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró szerződését, ám a sajtóértesülések szerint elkészítették a maguk B-tervét.

A PSG Mbappé B-terveként tekint Salahra

Liner
-
 21.05.14 13:44Sport

Miközben a Paris Saint-Germain Kylian Mbappé válaszára vár, hogy elfogadja-e a klub ajánlatát szerződésének 2022 utáni meghosszabbítására, vagy a nyáron elhagyja a klubot, Leonardo sportigazgatónak van egy listája a lehetséges pótlásokról, amelyen szerepel a Liverpool támadója, Mohamed Salah is.

Neymar tarkón vágta Mbappét, Mbappé arcba dobta Neymart

Rangadó
-
 21.05.16 06:30Foci

Két forduló van még hátra a francia bajnokságból és jelen állás szerint úgy tűnik, hosszú idő után a PSG bukja az aranyat. Ettől még az öltözőben remek a hangulat, jut energia egymás szívatására is.

A Man. City és a Chelsea után most már a Psg is bejelentkezett Lewandowskiért?

Player
-
 21.05.16 11:08Sport

A L'Équipe szerint amennyiben eladja Kylian Mbappét a Paris Saint-Germain, akkor a francia klub megfontolja Robert Lewandowski megszerzésének lehetőségét.

Neymar megszívatta Mbappét, így kapta vissza!

NSO
-
 21.05.15 19:09Foci

A Paris Saint-Germain két sztárfutballistája, Kylian Mbappé és Neymar edzés közben is egymást ugratják. A brazil támadó ugyanis egy jeges vízbe mártott pólóval dobta meg csapattársát, aki ezt nem hagyhatta szó nélkül. Mbappé a következő lehetséges alkalommal visszaadta csapattársa kedvességét a jeges vízbe törölközővel.