Az első házasok adókedvezményéről és más módosításokról fogadott el javaslatot a törvényalkotás…

Adózóna
-
 21.04.22 20:07Cégvilág

Huszonötéves kor felett vehetik igénybe az első házasoknak járó adókedvezményt azok, akik ennél fiatalabban kötnek házasságot. A többi között erről fogadott el törvénymódosító javaslatot csütörtökön az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága.

4 kapcsolódó hír

Ilyen módosítók javaslatokat fogadott el az Országgyűlés Törvényalkotási bizottsága

Napi.hu
-
 21.04.22 21:15Belföld

Huszonötéves kor felett vehetik igénybe az első házasoknak járó adókedvezényt azok, akik ennél fiatalabban kötnek házasságot. A többi között erről fogadott el törvénymódosító javaslatot csütörtökön az Országgyűlés Törvényalkotási bizottsága - írja az MTI.

A fiatalon házasodók is igénybe vehetik az első házasok kedvezményét

ma.hu
-
 21.04.23 03:30Belföld

Mivel a 25 év alattiak személyijövedelemadó-mentességet kapnak, ezért egy törvénymódosítás várhatóan lehetővé teszi számukra, hogy ha ennél fiatalabb korukban házasodnak, az első házasok kedvezményét 25 éves koruk felett vegyék igénybe.

A fiatalon házasodók is igénybe vehetik az első házasok kedvezményét

Debreceni Nap
-
 21.04.22 19:18Belföld

Huszonötéves kor felett vehetik igénybe az első házasoknak járó adókedvezényt azok, akik ennél fiatalabban kötnek házasságot. A többi között erről fogadott el törvénymódosító javaslatot csütörtökön az Országgyűlés Törvényalkotási bizottsága. Mivel a 25 év alattiak személyijövedelemadó-mentességet kapnak, ezért egy törvénymódosítás várhatóan…

A fiatalon házasodók is igénybe vehetik az első házasok kedvezményét

Magyar Hírlap
-
 21.04.22 16:56Belföld

Többek között erről fogadott el törvénymódosító javaslatot csütörtökön az Országgyűlés Törvényalkotási bizottsága.