Éveken át verte egy debreceni katona a feleségét, őrizetbe vették

ATV
-
 21.04.21 09:52Baleset-bűnügy

Testi sértés, becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette és személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás miatt folytatnak nyomozást a szerződéses katona ellen.

21 kapcsolódó hír

Húsklopfolóval és szíjjal verte napi szinten élettársát egy szombathelyi férfi

Liner
-
 21.04.21 21:40Baleset-bűnügy

Maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés és nemi erőszak bűntette miatt emeltek vádat azzal a férfival szemben, aki napi rendszerességgel bántalmazta mindenféle ok nélkül partnerét.

Meg akarta ölni magát, mert évekig k

24.hu
-
 21.04.21 17:03Baleset-bűnügy

Négy börtönt kértek az élettársának maradandó fogyatékossággal járó sérülést okozó kegyetlen férfira.

Megverte, fojtogatta, a földön húzta: brutálisan elbánt feleségével egy magyar katona

Blikk
-
 21.04.21 09:52Baleset-bűnügy

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség testi sértés, becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak és személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás miatt folytat nyomozást egy szerződéses katona ellen.

Családon belüli erőszak miatt egy katona letartóztatását kéri az ügyészség

Testi sértés, becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak és erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás miatt folytat nyomozást egy szerződéses katona ellen a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség. A Központi Nyomozó Főügyészség a közleményében azt írta: az eddigi adatok szerint a szerződéses katonaként szolgáló férj…

Egy tablet miatt durrant el egy magyar katona agya?

Infostart
-
 21.04.21 22:30Baleset-bűnügy

Testi sértés, becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak és erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás miatt folytat nyomozást egy szerződéses katona ellen a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség.

Megelőzte a kerékpárost, majd beletaposott a fékbe – Eltiltaná az ügyészség a vezetéstől

Feol
-
 21.04.21 14:28Baleset-bűnügy

A Székesfehérvári Járási Ügyészség súlyos testi sértést okozó közúti veszélyeztetés bűntette miatt vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki a sértett által hajtott kerékpár megelőzését követően a járműve sebességét hirtelen fékezéssel csökkentette, amely miatt a kerékpáros súlyos sérülést szenvedett.

Prostituáltat futtató emberkereskedő ellen emeltek vádat Kecskeméten

Hiros
-
 21.04.21 12:44Baleset-bűnügy

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség minősített emberkereskedelem bűntette miatt vádat emelt egy férfi ellen, aki Kecskeméten a kiszolgáltatott helyzetét kihasználva veréssel és fenyegetéssel prostitúcióra kényszerített egy lányt, az ebből származó jövedelmét pedig elvette.

Húsklopfolóval, szíjjal verte élettársát egy férfi Szombathelyen

Vaol
-
 21.04.21 08:08Baleset-bűnügy

A Szombathelyi Járási Ügyészség zsarolás, maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés és kapcsolati erőszak bűntette miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki kezdetben hetente, majd naponta verte az élettársát, akinek minden perce felett ellenőrzést gyakorolt, és a pénzét is elvette 2015 és 2018 között Szombathelyen – közölte a…

Hivatásos katona letartóztatását indítványozta az ügyészség családon belüli erőszak miatt

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség testi sértés vétsége, becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette és személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt folytat nyomozást egy szerződéses katona ellen.

Egy debreceni szerződéses katona rendszeresen verte feleségét!

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség testi sértés vétsége, becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette és személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett

Autókozmetikai szolgáltatást ígért, több száz kilométert furikázott a nála hagyott autóval

Veol
-
 21.04.21 21:00Baleset-bűnügy

Jármű önkényes elvételének bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki az autókozmetikai szolgáltatásra átvett gépkocsit jogosulatlanul magáncélra használta, melynek során ráadásul össze is törte.

Családon belüli erőszak miatt egy katona letartóztatását kéri az ügyészség Debrecenben

Dehir
-
 21.04.21 11:30Baleset-bűnügy

Debrecen – Testi sértés, becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak és erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás miatt folytat nyomozást egy szerződéses katona ellen a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség.

Családon belül erőszak miatt kell felelnie egy katonának

Index
-
 21.04.21 11:28Baleset-bűnügy

A debreceni nyomozó ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatását.

Terror: egy katona letartóztatását kéri az ügyészség családon belüli erőszak miatt

ma.hu
-
 21.04.21 11:06Baleset-bűnügy

A szerződéses katonaként szolgáló férj évek óta rendszeresen bántalmazta, rángatta, lökdöste, fojtogatta feleségét.

Prostituáltat futtató emberkereskedő ellen emeltek vádat - verte, fenyegette a „szerelmét”

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség minősített emberkereskedelem bűntettemiatt vádat emelt egy férfi ellen, aki a vád szerint Kecskeméten a kiszolgáltatott helyzetét kihasználva veréssel és fenyegetéssel prostitúcióra kényszerített egy lányt, az ebből származó jövedelmét pedig elvette.

Prostitúcióra kényszerítette barátnőjét, megverte, ha nem keresett eleget

Baon
-
 21.04.21 09:15Baleset-bűnügy

Emberkereskedelem bűntette miatt emeltek vádat egy férfi ellen, aki Kecskeméten veréssel és fenyegetéssel prostitúcióra kényszerített egy lányt.

Az összevert borsodi nő fényképeit elküldték nővérének, így kapott segítséget

Borsod24
-
 21.04.21 18:27Baleset-bűnügy

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 27 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt. Avádirat szerint a vádlott élettársával és annak előző kapcsolatából született két kiskorú gyermekével Ónodon egy családi házban lakott albérletben. 2018-tőle a kapcsolatuk…

Évekig kényszerített prostitúcióra egy 17 éves lányt egy férfi Kecskeméten

Origo
-
 21.04.21 10:00Baleset-bűnügy

Ha a lány nem keresett elég pénzt, lopnia is kellett.