Klímavédelmi elismerés Magyarországnak

TőzsdeFórum
-
 21.04.22 09:55Gazdaság

A szaktárca közleményében ismerteti: a Climate Bonds Initiative (CBI) nemzetközi non-profit szervezet 'Climate Bonds Awards' virtuális díjátadóján Magyarországot mint szuverén zöldpiaci úttörőt díjazták - adta hírül a távirati iroda.

5 kapcsolódó hír

Takarékoskodásba kezdtek a németek

TőzsdeFórum
-
 21.04.20 14:28Életmód

A felmérésból kiderül: a fogyasztók az idén már kedvezőbben ítélik meg pénzügyi lehetőségeiket mint tavaly, költekezési hajlandóságuk azonban még korántsem zökkent vissza a rendes kerékvágásba - adta hírül a távirati iroda.

Óriási román siker Amerikában

Napi.hu
-
 21.04.22 12:23Külföld

Sikeresen debütált a New York-i tőzsdén az UiPath nevű romániai szoftverfejlesztő vállalat, amely hat évvel ezelőtt még tíz főnek adott munkát egy bukaresti bérlakásban.

Távozik az Opus két igazgatósági tagja

Portfolio
-
 21.04.22 08:19Gazdaság

A tavalyi év után nem fizet osztalékot az Opus és lemondott tavasszal a vállalat két igazgatósági tagja – derül ki a társaság közgyűlési előterjesztéseiből, amelyeket a járványhelyzet miatt az igazgatóság fogadhat el.

Bukaresttől a New York-i tőzsdéig – 35 milliárd dollárt ért az Uipath tőzsdérelépése

Forbes
-
 21.04.22 09:56Gazdaság

Brutális üzleti sztorit hoztak össze a szomszédból. Írónak készült, végül programozó lett az Uipath CEO-jából. Jó döntés volt: cége a New York-i tőzsdén 35 milliárd dollárt ér. 

Eltűntek az előfizetők – zuhan a Netflix árfolyama

Startlap
-
 21.04.21 13:18Gazdaság

A Magyarországon is jelen lévő amerikai internetes tartalomszolgáltató árfolyama 11 százalékos zuhanórepülésre váltott a New York-i tőzsdén, miután a keddi zárás után nyilvánosságra hozta első negyedéves gyorsjelentését - adta hírül a távirati iroda.