Olyan, hogy tiszta, tengeri hal, nem létezik? – Gondolatok a Fenntartható halászat valódi arca cím…

WMN
-
 21.04.20 08:00Életmód

De vajon elég csak megmutatni egy kis kézi kamerával a világot járva, hogy hol, hogyan és mit mészárol le a legintelligensebbnek mondott csúcsragadozó? És ha nem elég, miről is szól tulajdonképpen a Seaspiracy?

4 kapcsolódó hír

Ezért nem eszik többé halat Sebestyén Balázs

iFaktor
-
 21.04.21 12:00Életmód

Balázsról köztudott, hogy érdekli a földünk jövője és a fenntarthatóság. Az általa vezetett Balázsék című reggeli rádióműsorban is gyakran előkerülnek hasonló témák. Az RTL Klub műsorvezetője most egy Netflix film kapcsán posztolt a közösségi oldalán.

"Elképesztő méretű pusztítás zajlik" - Többé nem eszik halat Sebestyén Balázs?

Blikk
-
 21.04.21 13:29Bulvár

A műsorvezető szerint a kereskedelmi halászattal hatalmas csapásokat okozunk a Földünknek.

Észhez tért Sebestyén Balázs: egy film győzte meg

Indirekt
-
 21.04.20 20:20Belföld

Halott óceánokat, halott Földet vizionál a Rádió 1 műsorvezetője, miután megnézte a Netflix új dokumentumfilmjét, ami a kereskedelmi halászatról szól. Balázs lehet, hogy nem eszik több halat. A fenntartható halászat valódi arca című dokumentumfilm olyan hatással volt a rádiósra, hogy másokat is arra buzdít, hagyjanak fel a halfogyasztással –…

A fenntartható halászat valódi arca – kritika

Hetedik sor
-
 21.04.21 06:16Film

A Netflix új dokuja, a lefordíthatatlan szójátékos című Seaspiracy, magyar keresztségben A fenntartható halászat valódi arca, az óceánokat (és így persze az emberiséget is) érintő problémákat vesézi ki. Teszi mindezt nagyon szélsőségesen.