A Perutz FC két vereség után győzni tudott a futball NB III-ban

Veol
-
 21.04.18 15:23Sport

A vendég Perutz FC győzelmével ért véget az NB III-as labdarúgó-bajnokság kiesési rangadója, melyen a pápaiak – kihasználva emberelőnyüket – magabiztos, háromgólos sikert könyvelhettek el a Zalaegerszeg II ellen.

4 kapcsolódó hír

Nem tudott élni a lélektani előnnyel az Sg Kecskemét Futsal

Hiros
-
 21.04.20 08:24Szex

Hosszú szünet után folytatódott a felsőházi rájátszás a csapatok számára, és mindkét együttes motiváltan érkezett a mérkőzésre. A kecskemétiek számára egy győzelem életben tartotta volna az érmes reményeket, ám a veszprémiek sikerével távolabb kerültek ettől, de még matematikai esélyük bőven van.

Mínusz háromról fordítottak a bakonyiak!

Veol
-
 21.04.19 21:11Sport

Három gólos hátrányban is volt, mégis nyerni tudott a Veszprém hétfőn a futsal NB I-ben. A csapatnak ez volt az első sikere a rájátszásban.

Pál négyszer villant, a Veszprém háromgólos hátrányból fordított

vehir.hu
-
 21.04.19 21:02Megyei

Megszerezte első győzelmét a futsal NB I felsőházi rájátszásában a Balaton Bútor FC Veszprém, amely hétfő este háromgólos hátrányból felállva nyert a Kecskemét vendégeként.

Zsinórban negyedszer nyert a HFC

Promenad
-
 21.04.19 10:07Megyei

Zsinórban negyedik győzelmét szerezte meg a Hódmezővásárhelyi FC az NB III-as labdarúgó-bajnokságban. Ez alkalommal a Taksonyt sikerült felülmúlni, a csapat a győzelmét dr. Elek András emlékének ajánlotta.