Matolcsy György szerint Magyarországnak az Emírségektől kellene tanulnia

444.hu
-
 21.04.19 18:23Gazdaság

Vajon a kormány kritikusainak szisztematikus elnyomása, a vendégmunkások kizsákmányolása nyerte el a jegybankelnök elismerését, vagy az, hogy a sejk, aki szerinte az egyik legokosabb vezető, évek óta bezárva tartja a lányát?

12 kapcsolódó hír

Matolcsy György: Miért az Emirátusok?

Növekedés
-
 21.04.19 12:00Vélemény

Miért ne ismerhetnénk és kísérelhetnénk meg átvenni a világ egyik legsikeresebb országa, az Egyesült Arab Emirátusok felzárkózásának titkait és módszereit?

Matolcsy: az Egyesült Arab Emirátusok a példaképünk

ATV
-
 21.04.19 12:19Belföld

Miért ne kísérelhetnénk meg átvenni a világ egyik legsikeresebb országa, az Egyesült Arab Emirátusok felzárkózásának titkait és módszereit ? - teszi fel a kérdést legújabb írásában a közgazdász.

Matolcsy György: Miért éppen az Emirátusok?

hirado.hu
-
 21.04.19 19:48Gazdaság

Az Emirátusok, ezen belül különösen Dubai stratégiája a diverzitásra, a sokszínűségre épül. A felhőkarcolók világában találunk média-városrészeket, internet-várost, technológiai laboratóriumokat, világelső kikötőket és repülőtereket, alumínium feldolgozó óriásvállalatot, dinamikus ingatlanpiacot, világszínvonalú szállodákat és…

Matolcsy György most az emírségekkel példálózott

Magyar Nemzet
-
 21.04.19 14:58Gazdaság

Szerinte Magyarország megkísérelhetné átvenni a világ egyik legsikeresebb országának módszereit.

Matolcsy: az Egyesült Arab Emírségek követendő példa Magyarországnak is

Pénzcentrum
-
 21.04.19 16:02Gazdaság

Magyarország megkísérelhetné átvenni a világ egyik legsikeresebb országának, Egyesült Arab Emírségeknek a  módszereit. Többek között erről is írt Matolcsy György jegybankelnök, aki szerint az Emírségek sikere mélyén egy olyan vízió áll, amelyet vezetők nemzedékei adtak át egymásnak.

Matolcsy az Egyesült Arab Emirátusok sikerét másolná

Portfolio
-
 21.04.19 14:47Gazdaság

Miért ne ismerhetnénk és kísérelhetnénk meg átvenni a világ egyik legsikeresebb országa, az Egyesült Arab Emirátusok felzárkózásának titkait és módszereit - teszi fel a kérdést Matolcsy György MNB-elnök a Növekedés.hu-n megjelent cikkében.

Matolcsy György: Miért éppen az Emirátusok?

Startlap
-
 21.04.19 19:48Gazdaság

Az Emirátusok, ezen belül különösen Dubai stratégiája a diverzitásra, a sokszínűségre épül. A felhőkarcolók világában találunk média-városrészeket, internet-várost, technológiai laboratóriumokat, világelső kikötőket és repülőtereket, alumínium feldolgozó óriásvállalatot, dinamikus ingatlanpiacot, világszínvonalú szállodákat és…

Matolcsy György agyondicsérte az Emirátusokat

Index
-
 21.04.19 17:22Gazdaság

A jegybankelnök szerint érdemes megfogadnunk „a világ egyik legsikeresebb és legokosabb vezetőjének” tanácsait.

Matolcsy: Magyarországnak az Egyesült Arab Emírségeket kellene példának tekintenie

Telex
-
 21.04.19 19:22Gazdaság

A jegybankelnök szerint a világ legsikeresebb országáról van szó, amit gazdasági és vezetői kvalitások szempontjából is érdemes lenne követni.

Matolcsy György az Emírségeket állítja követendő példának

Vajdaság Ma
-
 21.04.19 14:54Gazdaság

Az Egyesült Arab Emírségeket több mint 50 fontos jelzőszámban világelső, 100 fejlettségi területen vezeti a régiót, a világ leghatékonyabb országa és első a világon az emberek vezetőkbe vetett bizalma terén - írta Matolcsy György jegybankelnök a növekedés.

Matolcsy György: az Egyesült Arab Emírségek a követendő példa

Az Üzlet
-
 21.04.19 14:51Gazdaság

Az Egyesült Arab Emírségeket több mint ötven fontos jelzőszámban világelső, száz fejlettségi területen vezeti a régiót, a világ leghatékonyabb országa és első a világon az emberek vezetőkbe vetett bizalma terén - írta Matolcsy György jegybankelnök a utalva arra, hogy Magyarország megkísérelhetné átvenni a világ egyik legsikeresebb…

Új pèldakèpe van Matolcsynak – lefodulsz a röhögèstől ha meghallod ki

BalraMagyar
-
 21.04.19 10:39Vélemény

Álmok, azok vannak… Miért ne kísérelhetnénk meg átvenni a világ egyik legsikeresebb országa, az Egyesült Arab Emirátusok felzárkózásának titkait és módszereit ? – teszi fel a kérdést legújabb írásában a közgazdász. Matolcsy: az Egyesült Arab Emirátusok a példaképünk “Az Emirátusok mára több mint 50 fontos jelzőszámban világelső, 100…