Testvére adatait diktálta be a járművezetéstől eltiltott férfi

A salgótarjáni rendőrök a 45 éves férfit közokirat-hamisítás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt indult eljárásban őrizetbe vették.

4 kapcsolódó hír

Hamis jogsival akarta átlépni a határt egy férfi Nagykerekinél

Dehir
-
 21.04.20 09:35Baleset-bűnügy

Nagykereki - A biharkeresztesi rendőrök közokirat-hamisítás gyanúja miatt indítottak eljárást a férfivel szemben.

Testvére adatait diktálta be a járművezetéstől eltiltott férfi

Police
-
 21.04.19 09:27Baleset-bűnügy

Testvére adatait diktálta be a járművezetéstől eltiltott férfi Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 19., h - 09:27 A salgótarjáni rendőrök a 45 éves férfit közokirat-hamisítás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt indult eljárásban őrizetbe vették.

Hamis vezetői engedélyt adott át Nagykerekinél

Police
-
 21.04.20 09:22Baleset-bűnügy

Hamis vezetői engedélyt adott át Nagykerekinél Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 20., k - 09:22 A biharkeresztesi rendőrök közokirat-hamisítás gyanúja miatt indítottak eljárást a férfivel szemben.

Ez történhet veled is, ha a rendőrségi igazoltatásnál nem a saját adataidat diktálod be

A 45 éves férfit sima közúti ellenőrzés során megállították a rendőrök. Attilánál nem volt semmilyen papír, sem személyi, sem jogsi és forgalmi sem. Attila megpróbálta eltitkolni, hogy nemrég elvették a jogsiját, úgyhogy inkább a testvére adatait diktálta be a rendőröknek. Kár volt ezt tennie. Leintették a rendőrök az autóját A Salgótarjáni Rendőrk