A Real Madrid bejelentésével elkezdődött a háború

Magyar Nemzet
-
 21.04.19 08:34Sport

Most már nem találgatás vagy pletyka: tizenkét csapat részvételével elindul az európai szuperliga.

35 kapcsolódó hír

Az UEFA elfogadja a BL reformot, de eltiltják a válogatottól a Szuperligában játszókat

Eurosport
-
 21.04.19 15:51Foci

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) bejelentette, hogy elfogadta a Bajnokok Ligája reformjára vonatkozó javaslatot, így a sorozat 2024-től már az új formátumban zajlik majd.

Megalakult az Európai Szuperliga

Vezető klubok, köztük a Real Madrid, a Manchester United és a Juventus is az alapítók között van. Az Uefa, Fifa, a bajnokságok, jelenlegi és volt játékosok, továbbá edzők, de még nagy klubok is tiltakoznak az ellen, hogy érvénybe léphessen. Váratlanul bejelentette 12 csapat, hogy megalapították az úgynevezett Szuper Ligát, ami a Bajnokok Li

UEFA: eltiltják a válogatottól a Szuperligában játszókat

888.hu
-
 21.04.19 20:20Sport

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) bejelentette, hogy elfogadta a Bajnokok Ligája reformjára vonatkozó javaslatot, így a sorozat 2024-től már az új formátumban zajlik majd.

A Real Madrid elnöke vezeti az új Európai Szuperligát

ATV
-
 21.04.19 09:14Sport

Hat angol, három olasz és három spanyol csapat lép ki az Európai Klubok Szövetségéből (ECA), akiknek irányításával rendeznék meg a Szuper Ligát a hétköznapokon, melyet nagyjából húsz indulóval terveznek.

A Man Utd, a Liverpool, a Chelsea, az Arsenal, a Man City és a Tottenham is igent mondott az Európai Szuperligára

Liner
-
 21.04.19 08:43Sport

Egyre inkább kirajzolódni látszik az Európai Szuperliga terve, amit a lehető leghamarabb el szeretnének indítani, mely komoly fejfájást okozhat a Bajnokok Ligájának.

Beváltják a fenyegetést – itt az UEFA válasza a szuperligára!

Mandiner
-
 21.04.19 15:34Belföld

Megújul a BL, eltiltják a vb-től az Európai Szuperligában szereplő topklubok játékosait.

Kitört a háború az európai fociban, aminek biztos lesznek áldozatai

Portfolio
-
 21.04.19 06:24Gazdaság

Tizenkét európai futballklub megalapította az új szuperligát, melynek keretében a mostani Bajnokok Ligája helyett hétközben játszanának meccseket lényegesen több pénzért. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) már a hivatalos bejelentés előtt fenyegetőzött, hogy az érintett csapatokat kizárja a nemzeti bajnokságukból, a játékosaik pedig akár…

Kiderült: egy spanyol sztárcsapat elnöke lesz az új európai liga vezetője

Blikk
-
 21.04.19 08:47Foci

A spanyol labdarúgóklub, a Real Madrid nemrégiben tett közzé a hivatalos oldalán egy bejegyzést, amelyben közölték, hogy a csapat beszáll az új európai ligába, amit majd az együttes elnöke, Florentino Pérez vezet.

A legnagyobb európai futballklubok beintettek az Uefa szuperligájának, saját ligát akarnak

Propeller
-
 21.04.18 18:55Sport

A futballszövetség vasárnap délután közleményben reagált arra, hogy 12 európai futballklub azt tervezi, hogy kilép az Uefa-ból, és megalapítják a saját szuperligájukat – írta meg a Telex.hu. A futballklubok terve szerint hat angol (Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United és Tottenham), három spanyol (Atlético Madrid,…

Kinyírják a Bajnokok Ligáját, Orbán Viktor is megszólalt

Ripost
-
 21.04.19 11:15Sport

Tizenkét élklub bejelentette a labdarúgó Szuperliga létrehozását. Az alapító klubok 3,5 milliárd eurót kapnak infrastrukturális beruházási terveik támogatására és a koronavírus-járvány hatásainak ellensúlyozására.

Jön a szuperliga? Példátlan fenyegetés a válasz

Rangadó
-
 21.04.19 10:00Foci

Az UEFA, engedve a nagy klubok nyomásának, a BL megreformálására készül, csakhogy a döntés előtt Európa legjobb csapatai közül 12 jelezte, inkább maguk rendelkeznének az általuk megkeresett pénz felett és elindítják a saját szuperligájukat. Az európai foci legkomolyabb pókerjátszmája zajlik a szemünk előtt.

Modernkori futballháború felfoghatatlan mennyiségű pénzért

Player
-
 21.04.19 13:31Sport

12 európai topklub tegnap délután bejelentette, hogy megalapítja a saját elit bajnokságát, a Szuperligát, ezzel gyakorlatilag irrelevánssá téve a klubfutball eddigi csúcsát jelentő Bajnokok Ligáját. Az Uefa kizárásokkal, büntetésekkel fenyeget, közben a háttérben folyamatosan zajlanak a tárgyalások arról, kik fognak még csatlakozni a Szuperligához.

A koronavírus gazdasági hatása a döntő lökés az Európai Szuperligához

Infostart
-
 21.04.19 14:28Sport

Robbanásig feszültté vált a helyzet az európai futballban. Az angol, az olasz és a spanyol labdarúgás legsikeresebb tizenkét klubja bejelentette az Európai Szuperliga létrehozását. Minden irányból kritika zúdult rájuk.

Pénteken a Psg megnyerheti a Bajnokok Ligáját – jöhetnek a kizárások

Goal
-
 21.04.19 20:12Foci

Akár már a Bajnokok Ligája mostani idényéből kizárhatják azokat a csapatokat, amelyek bejelentették részvételüket a labdarúgó Európai Szuperligában.

Szétverheti a focivébét, a Bajnokok Ligája megszűnéséhez vezethet a pillanatok alatt kirobbant új európai futballháború

Origo
-
 21.04.19 05:57Foci

A Real, a Barcelona, a Liverpool, a Juventus és még néhány sztárcsapat új szuperligája alapjaiban rengeti meg a sportágat. A botrány máris hatalmas.

Magyarország ellenzi a szuperligát

Feol
-
 21.04.19 21:13Sport

Hétfő reggel robbant a futballbomba, 12 sztárklub bejelentette egy új sorozat, a szuperliga létrejöttét. A nemzetközi labdarúgó-szövetség ellenzi az új bajnokságot, ahogyan Magyarország is kiáll ellene.

Tizenkét klub megállapodott a labdarúgó Szuperliga létrehozásáról

Sportrajongó
-
 21.04.19 12:07Sport

Tizenkét élklub bejelentette a labdarúgó Szuperliga létrehozását. Az éjjel kiadott közlemény szerint a bajnokságot "lehető leghamarabb" elindítják, és az alapító klubok 3,5 milliárd eurót kapnak "infrastrukturális beruházási terveik támogatására" és "a koronavírus-járvány hatásainak ellensúlyozására".

Labdarúgás: 12 klub bejelentette a Szuperligát

Vajdaság Ma
-
 21.04.19 13:07Sport

Tizenkét európai labdarúgó csapat úgy döntött, új sorozatot hoz létre, elindítják az Európai Szuperligát.

Hivatalos: Európa vezető klubjai összefogtak és új szuperligát indítanának

Madridom
-
 21.04.19 07:58Foci

Tizenkét top európai csapat ma bejelentette, hogy megállapodtak egy új torna struktúrájáról, ez lesz a Szuperliga, amit az alapító klubok

Európa top futballklubjai az UEFA-t otthagyva saját szuperligát alapítanának

Telex
-
 21.04.18 18:07Sport

12 csapat bejelentette, hogy létrehozzák az Európai Szuperligát, amely a terveik szerint felváltaná a Bajnokok Ligáját. Az augusztustól májusig tartó elitligában 20 klub szerepelhetne. A női szuperliga indítását is tervbe vették.

Labdarúgás: jön a háború? Az Uefa-fenyegetés ellenére 12 klub megalapította a Szuperligát

NSO
-
 21.04.19 08:28Foci

Az Európai Labdarúgó-szövetség vasárnapi levele már előrevetítette a mozgolódást, hétfő reggelre pedig robbant is a futballbomba: tizenkét alapítóklub bejelentette, megkötötték a szerződést és készek 2021 augusztusában útjára indítani az új nemzetközi bajnokságukat, avagy a Szuperligát. Jelen állás szerint hat angol, három spanyol és…

UEFA: eltiltják a Szuperligában játszó focistákat a válogatottól

Magyar Narancs
-
 21.04.19 15:33Sport

A szövetség megreformálja a Bajnokok Ligáját. 

Szuperligát hoznának létre az európai topcsapatok – Orbán ellenzi, hogy kisajátítsák a gazdagok a futballt

Borsod24
-
 21.04.19 12:01Sport

Hétfő reggel robbant a sportvilágot megrengető hír, miszerint 12 európai futballklub saját szuperligát alapít – írja a Telex. A hírek szerint hat angol (Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United és Tottenham), három spanyol (Atlético Madrid, Barcelona, Real Madrid) és három olasz (AC Milan, Inter, Juventus) csapat készül az UE

12 klub megállapodott a Szuperliga létrehozásáról

Magyar Szó
-
 21.04.19 11:12Határtalan

Az éjjel kiadott közlemény szerint a bajnokságot „lehető leghamarabb" elindítják, és az alapító klubok 3,5 milliárd eurót kapnak „infrastrukturális beruházási terveik támogatására" és „a koronavírus-járvány hatásainak ellensúlyozására".

Bejelentették az európai Szuperliga létrehozását

Euronews
-
 21.04.19 06:07Külföld

A kezdeményezéshez 12 klub csatlakozott, köztük a Real Madrid, a Barcelona, a Manchester United, a Liverpool, az Inter és a Juventus.

Könnyen lehet, hogy már vége az idei BL-nek

ma7.sk
-
 21.04.19 20:02Foci

Akár már a Bajnokok Ligája mostani idényéből kizárhatják azokat a csapatokat, amelyek bejelentették részvételüket a labdarúgó Európai Szuperligában (Esl).

Jön a háború? Az UEFA-fenyegetés ellenére bejelentették a Szuperligát

Beol
-
 21.04.19 11:51Sport

Az AC Milan, az Arsenal, az Atlético Madrid, a Chelsea, az FC Barcelona, az Inter, a Juventus FC, a Liverpool FC, a Manchester City, a Manchester United, a Real Madrid és a Tottenham Hotspur közös ligát indít.

Jön a háború? Az Uefa-fenyegetés ellenére bejelentették a Szuperligát

Bama
-
 21.04.19 11:51Sport

Az Ac Milan, az Arsenal, az Atlético Madrid, a Chelsea, az Fc Barcelona, az Inter, a Juventus Fc, a Liverpool Fc, a Manchester City, a Manchester United, a Real Madrid és a Tottenham Hotspur közös ligát indít.

Tizenkét klub megállapodott a labdarúgó Szuper Liga létrehozásáról

Parameter
-
 21.04.19 09:11Határtalan

Az éjjel kiadott közlemény szerint a bajnokságot "lehető leghamarabb" elindítják, és az alapító klubok 3,5 milliárd eurót kapnak "infrastrukturális beruházási terveik támogatására" és a koronavírus-járvány hatásainak ellensúlyozására". A Szuperligát hat angol - Manchester United, Arsenal, Liverpool, Tottenham, Chelsea, Manchester…

Háború: az Uefa fenyegetése ellenére megalakult a Szuperliga

Sport365
-
 21.04.19 09:00Foci

A legnagyobb klubokat nem érdeklik a kilátásba helyezett szankciók.

Kettészakad az európai foci

Győr Plusz
-
 21.04.19 07:05Sport

Az éjjel kiadott közlemény szerint a bajnokságot “lehető leghamarabb” elindítják, és az alapító klubok 3,5 milliárd eurót kapnak “infrastrukturális beruházási terveik támogatására” és a koronavírus-járvány hatásainak ellensúlyozására”. A Szuperligát hat angol – Manchester United, Arsenal, Liverpool, Tottenham, Chelsea, Manchester City…

Még jobban bedurvult az UEFA: Akár azonnal kizárhatják a BL-ből a Szuperliga-résztvevőket

Csakfoci
-
 21.04.19 06:21Foci

Akár már a Bajnokok Ligája mostani idényéből kizárhatják azokat a csapatokat, amelyek bejelentették részvételüket a labdarúgó Európai Szuperligában (ESL).

Labdarúgás: Bejelentették, hogy 12 sztárcsapattal elindul a Szuperliga

Sportkatlan
-
 21.04.19 10:21Foci

Az UEFA tiltása ellenére Florentino Perez bejelentette, hogy 12 európai szárklub megalakította a Szuperligát. Az AC Milan, az Arsenal, az Atlético Madrid, a Chelsea, az FC Barcelona, az Inter, a Juventus FC, a Liverpool FC, a Manchester City, a Manchester United, a Real Madrid és a Tottenham Hotspur az alapító egyesületek. Az éjjel kiadott…

Jön a futballháború? 12 sztárcsapat Szuperligát alapít. Az UEFA megfenyegette őket

Körkép
-
 21.04.19 08:40Foci

12 európai sztárcsapat hétfő éjjel bejelentette, hogy megalakítják az Európai Szuperligát (ESL), mely az UEFA által szervezett versenysorozatokkal kíván konkurálni.   Az AC Miláno, Arsenal, Atletico Madrid, Chelsea, Barcelona, Inter Milán, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid és Tottenham Hotspur annak ellenére…