Fertőzés a nyitás előtt: egy óvodában egy kisgyerekről egy másikban egy dolgozóról derült ki, hog…

Szabad Pécs
-
 21.04.19 16:19Vélemény

Két újabb pécsi óvodába került be a koronavírus-fertőzés, tudatta a pécsi önkormányzat. Egy-egy kisgyermek lett koronás, az érintett csoportok tagjai és dolgozói megfigyelés alá kerültek.

5 kapcsolódó hír

Ovisok, óvodai dolgozók kerültek karanténba

Bama
-
 21.04.19 16:02Belföld

A kontaktkutatás eredményeként az ügyeletes csoport 8 kisgyermeke hatósági karanténba került, közölte az önkormányzat.

Ezúttal Istenkúton és Kertvárosban rendeltek el karantént óvodásoknak

Pécs Aktuál
-
 21.04.19 18:54Karrier

A Nyugati Városrészi Óvoda Istenkúti Tagóvodájának egyik munkatársa szombaton kapott hírt arról, hogy koronavírustesztje pozitív lett. A dolgozó csütörtökön volt utoljára az óvodában. A kontaktkutatás eredményeként az ügyeletes csoport 8 kisgyermeke hatósági karanténba került. Az Apáczai Óvoda egyik tagintézményének ügyeleti…

Zárva tart a mini-bölcsődei csoport Zalalövőn

Zaol
-
 21.04.19 17:38Megyei

Ezen a héten zárva tart a mini-bölcsődei csoport a városban, az egyik gondozónál ugyanis pozitív eredményt hozott az elvégzett koronavírus teszt. A gondozott gyermekek kontaktszemélynek minősülnek, így ők házi karanténba kerültek.

Két óvodában egy-egy fertőzött Pécsett

PécsiStop
-
 21.04.19 16:52Megyei

A Nyugati Városrészi Óvoda Istenkúti Tagóvodájának egyik munkatársa szombaton kapott hírt arról, hogy koronavírus tesztje pozitív lett. A dolgozó csütörtökön volt utoljára az óvodában. A kontaktkutatás eredményeként az ügyeletes csoport 8 kisgyermeke hatósági karanténba került- tudatja a pécsi önkormányzat.

Egy pécsi kisgyerek és egy óvodai dolgozó is elkapta a vírust, társaik is karanténba kerültek

Pécsi Újság
-
 21.04.19 15:56Megyei

A Nyugati Városrészi Óvoda Istenkúti Tagóvodájának egyik munkatársa szombaton kapott hírt arról, hogy koronavírus tesztje pozitív lett. A dolgozó csütörtökön volt utoljára az óvodában. A kontaktkutatás eredményeként az ügyeletes csoport 8 kisgyermeke hatósági karanténba került, közölte az önkormányzat.    Az Apáczai Óvoda egyik…