Áder János online tanórát tartott a környezetvédelemmel kapcsolatban

hirado.hu
-
 21.04.19 14:32Belföld

A fenntarthatósági témahét alkalmából Áder János köztársasági elnök az erdő- és klímaváltozás, a zöldgazdaság, valamint a divat és fenntarthatóság témájáról beszélt.

7 kapcsolódó hír

Középiskolai tankönyv készült a fenntarthatóságról

Zöld Föld címmel tankönyv készült a kilenc-tizedikesek számára a fenntarthatóságról, amely az első lépés lehet afelé, hogy az ökológia önálló tantárggyá váljon. Egyebek mellett erről beszélt Áder János köztársasági elnök az idei Fenntarthatósági Témahetet megnyitó online tanórán.

360 ezer diákkal egy hétig a fenntarthatóságról

Agrotrend
-
 21.04.19 15:33Gazdaság

Április 19-23. között hatodik alkalommal rendezik meg a Kárpát-medencei Fenntarthatósági Témahetet. A rendezvénysorozat Áder János online tanórájával kezdődött ma délelőtt. A Témahéten határon innen és túl több mint 1600 iskola 360 ezer diákja foglalkozik a fenntarthatóság kérdésével. A program sikerét a fenntarthatóságért elkötelezett…

Elkezdődött a Kárpát-medencei fenntarthatósági témahét

vasárnap.hu
-
 21.04.19 16:53Külföld

A közlemény szerint az idei rendezvénysorozat kiemelt témái az erdők, a fenntartható divat és a körforgásos gazdaság, a koronavírus-járvány miatt pedig online is elérhető, tanítható, végrehajtható programokat is biztosítanak a résztvevőknek.

Elkezdődött a Kárpát-medencei Fenntarthatósági Témahét

Élő bolygónk
-
 21.04.20 14:21Életmód

A hatodik alkalommal tartott rendezvényen 1600 magyarországi és határon túli iskola 360 ezer diákja vesz részt – közölte az Agrárminisztérium hétfőn az MTI-vel.

Izgalmas tanórák és projektek a fenntarthatóságról

Origo
-
 21.04.20 10:20Gazdaság

A Fenntarthatósági Témahéten a járványhelyzethez alkalmazkodva készülhetnek tanórákkal a pedagógusok.

Elkezdődött a Kárpát-medencei fenntarthatósági témahét

Elkezdődött a Kárpát-medencei fenntarthatósági témahét, a hatodik alkalommal tartott rendezvényen 1600 magyarországi és határon túli iskola 360 ezer diákja vesz részt – közölte az Agrárminisztérium hétfőn az MTI-vel. A közlemény szerint az idei rendezvénysorozat kiemelt témái az erdők, a fenntartható divat és a körforgásos gazdaság, a…

Fenntarthatóságról 360 ezer diákkal egy hétig

Origo
-
 21.04.19 09:56Gazdaság

Áder János online tanórájával veszi kezdetét a 6. Kárpát-medencei Fenntarthatósági Témahét.